18 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Παρασκευή με ζευγάρι επιλογών στη Β’ Βραζιλίας και… ζουμερή απόδοση.

Καλησπέρα σας από τα έγκατα της σπηλιάς του καταχθόνιου δικού σας μέντιουμ.

Ρεπό αυτές τις μέρες στο Κόπα και είπα να μη σας αφήσω έτσι. Ρίχνοντας λοιπόν μια ματιά στη μαγική μου σφαίρα είπα σήμερα να παίξουμε με 2 αδύναμες έδρες. Κατά την γνώμη των αιθέριων πλασμάτων (για τα πνεύματα λέω , όχι τα αγγελάκια της Βικτώρια σίκρετ) οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την τελευταία λέξη στα εν λόγω παιχνίδια.

25/6    Αβάι – Κλαμπ ντε Ρεγκάτας (22:30)

Ανάλυση :

Από ήττα εκτός έδρας 3-0 προέρχεται η Αβάι και μία μόλις νίκη στα τελευταία 8. Το ξεκίνημα της μόνο θετικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς βρίσκεται εντός της ζώνης υποβιβασμού.

Εκτός των μακροχρόνια  τραυματιών Μπετάο , Ντούτρα χτύπησε και θα απουσιάσει ο βασικός μέσος Μάρκος Σεράτο.

Η Κλαμπ Ρεγκάτας προέρχεται από νίκη με 2-1 επί της Μπραζίλ ντε Πελότας σε ένα συναρπαστικό αγώνα. Άλλωστε μας συνήθισε πλέον σε τέτοια παιχνίδια και μάλιστα με αρκετά γκολ. Πολύ καλό ξεκίνημα καθώς είναι 4η στον πίνακα σε ισοβαθμία βέβαια. Δείχνει από τους διεκδικητές της ανόδου μέχρι στιγμής.

Παραμένει τραυματίας ο μέσος Γουέλσεϊ  όπως και ο επιθετικός Χιούρι που χτύπησε στο ματς με με την Πελότας.

Εκτίμηση :

Δεν δείχνει ικανή η Αβάι να κάνει την νίκη που θα την ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας σήμερα. Το ματς πάει προς το Χ2.

Επίσης τα 2-3 γκολ σε 8/9 παιχνίδια της , σε συνδυασμό με 4/6 όβερ 2,5 της Κλαμπ Ρεγκάτας μας οδηγούν σε επιλογή τουλάχιστον όβερ 1,5 γκολ.

26/6  Μπραζίλ ντε Πελότας – Πόντε Πρέτα (01:00)

Ανάλυση  :

Η ντε Πελότας πάλεψε στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με τη Ρεγκάτας, όμως δεν κατάφερε να αποκομίσει βαθμολογικό όφελος (1-2). Έμεινε πίσω στο σκορ στο 42’ με πέναλτι, ισοφάρισε στο 64’ με τον μέσο Ρόμουλο, για να δεχτεί το καθοριστικό δεύτερο τέρμα μόλις πέντε λεπτά αργότερα. Πάντως, όταν ακόμα το αποτέλεσμα ήταν 0-0, της ακυρώθηκε γκολ, σε μία φάση που μάλλον δεν υπήρχε τίποτα επιλήψιμο.

Υπάρχει μια αίσθηση ότι θα ανακάμψει η ομάδα αλλά η μαγική μου σφαίρα λέει άλλα. Όταν χάνεις τέτοια ματς στο νήμα και τα έχεις δώσει όλα , μάλλον θα σε πάρει από κάτω.

Στις έξι αγωνιστικές που έχουν παιχτεί, έχει να επιδείξει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Θα απουσιάσουν λόγω καρτών ο μέσος Μπρούνο Ματίας (17/0) και λόγω τραυματισμού ο μεσοεπιθετικός Ζάρο Πεντρόσο (7/0).

Η Πόντε Πρέτα  από την άλλη κάνει το χειρότερο ξεκίνημα της τα τελευταία 24 χρόνια. Το πρόβλημα στο σκοράρισμα είναι πλέον εμφανές αν και φάσεις βγάζει. Εγώ πάντως βλέπω πίσω από την κουρτίνα του υπερπέραν ότι αυτή η γκίνια θα σπάσει κάποια στιγμή και θα σκοράρει.

Άφησε θετικές εντυπώσεις με την Οπεράριο, παρότι έμεινε στο 0-0. Δεν θύμισε την ομάδα των τριών προηγούμενων αγώνων, όπου γνώρισε ισάριθμες ήττες. Το κλίμα ήταν «βαρύ» πριν την αναμέτρηση, λόγω των κακών αποτελεσμάτων, ωστόσο οι παίκτες έβγαλαν τον εγωισμό τους, έδειξαν πίστη στις δυνατότητές τους και προσπάθησαν να φέρουν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Διαπιστώθηκε από το «καλημέρα» της αναμέτρησης, απειλώντας δύο φορές την αντίπαλη εστία στα πρώτα πέντε λεπτά. Άργησε να ξαναβγάλει φάση, η φιλοξενούμενη της πήρε τον «αέρα» μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Μόνο μία φορά κινδύνευσε η εστία όταν ο κίπερ Βίνιας απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ένα χτύπημα φάουλ. Στο δεύτερο μέρος, δημιούργησε τρεις ευκαιρίες, καμία δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Παραμένουν τραυματίες ο κεντρικός αμυντικός Ράγιαν, ο μέσος Κάντιντο και ο μέσος Λέο Ναλντί.

Εκτίμηση :

Ο αγώνας πάει προς το Χ2 αν και είναι ομάδα έδρας η Μπραζίλ ντε Πελότας όπως έδειξε από πέρυσι. Η απόδοση του γκολ/γκολ όμως στο 2.30 είναι δυσανάλογη καθώς προφανώς οι μπουκ ποντάρουν στη δυστοκία της Πόντε Πρέτα. Η αντίπαλος όμως έχει 4 συνεχόμενα αμφίσκορα αποτελέσματα ενώ τα 2 τελευταία μεταξύ τους ήρθαν 1-1.

Αν δεν κοντράρουμε εδώ την απόδοση και τον μισητό στοιχηματζή δεν βλέπω που θα το κάνουμε…

Πρόταση  :

25/6    Αβάι – Κλαμπ ντε Ρεγκάτας (22:30)   X2 και όβερ 1,5 γκολ (2.50)

26/6  Μπραζίλ ντε Πελότας – Πόντε Πρέτα (01:00)    goal(2.30)

Δυάδα  απόδοσης (5.75) @30 UNITS

Previous Article

Ανασκόπηση των 36 αγώνων

Next Article

Γκολ αργά στο Άμστερνταμ x2.00!