25 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Παραλίγο πατατράκ στην Πόλη (vid)

Καλημέρα σε όλους!

Έσπασαν καρδιές στην Κωνσταντινούπολη, με την Νταρουσάφακα να πραγματοποιεί απίθανη ανατροπή στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε.

Η ομάδα του Ερνάκ βρέθηκε να χάνει με 8 πόντους στα 20 δευτερόλεπτα (85-77) πριν από το φινάλε του αγώνα, αλλά το γύρισε εκμεταλλευόμενη τα τραγικά λάθη των γηπεδούχων και ισοφάρισε σε 85-85 στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Δείτε εδώ το φινάλε του αγώνα!

?Κάντε κλικ στα παρακάτω, για εγγραφή στα κανάλια μας στο telegram.

Φενέρμπαχτσε-Νταρουσάφακα

H Νταρουσάφακα ήταν κατώτερη του αντιπάλου της, αλλά στο τέλος κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση, χάρη σε ένα τρίποντο του Σινάν Γκιουλέρ με την κόρνα της λήξη.  Στο έξτρα πεντάλεπτο όμως, άδειασε και γνώρισε την ήττα. Κορυφαίοι ήταν οι Άντριους και Τζαμάρ Γκάλεϊ, οι οποίοι είχαν από 22 πόντους. Απόψε, θα παλέψει στο γήπεδό της για να φέρει τη σειρά στα ίσα. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

✍Tα εύκολα, δύσκολα έκανε η Φενερμπαχτσέ στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής σειράς των πλέι οφ με την Νταρουσάφακα. Προηγήθηκε με διαφορά 16 πόντων στην τέταρτη περίοδο, ωστόσο δέχθηκε ένα σερί 8-0 στα τελευταία 15΄΄ και έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί, σοβάρεψε και επιβλήθηκε με 103-91. Κορυφαίος όλων, ο Γάλλος σταρ Νάντο Ντε Κολό με 31 πόντους και 10 ασίστ. Ο Ιγκόρ Κοκόσκοβ, σε δηλώσεις που έκανε ύστερα από το μάτς, ήταν εμφανώς απογοητευμένος.

Εκτίμηση: Η Φενέρμπαχτσε πιστεύω, πως θα τελειώσει τη σειρά απόψε και το χάντικαπ των 6.5 πόντων είναι ξεκάθαρα στα μέτρα της.

Single Bet:

?18:15 Darussafaka vs Fenerbahce : 2 h(-6,5) || 1,83 @ 45 Units

Previous Article

FINAL FA CUP: Η δίψα της Λέστερ κόντρα στην τακτική της Τσέλσι…

Next Article

Combo Τριάδα στο 5, 77