28 Μαρτίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Παναθηναϊκός-Περιστέρι: Πράξη πρώτη

Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός και Περιστέρι δίνουν το πρώτο μεταξύ τους ματς στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά της φετινής Basket League. Ο Κώστας Αμοιρίδης αναλύει τη σημερινή αναμέτρηση και κρατά μία επιλογή.

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Ένα ακόμα πολύ καλό Σαββατοκύριακο πέρασε με εξαιρετικά ποσοστά με συνολικά 6/7 σημεία. Αρχίζουμε μία νέα εβδομάδα, όπου θα πάμε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς με αποκορύφωμα την Παρασκευή και το τζάμπολ στο Final-4 της Euroleague. Σήμερα το πρόγραμμα έχει Α1 και Παναθηναϊκός-Περιστέρι, με το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ.

(15:45) Παναθηναϊκός-Περιστέρι

Πρώτο παιχνίδι στη σειρά με το νικητή να περνάει στους τελικούς. Θυμίζω ότι η πρόκριση θα κριθεί στις τρεις νίκες. Αρχικά ο Παναθηναϊκός έχει να δώσει επίσημο ματς περίπου 20 μέρες. Στο διάστημα αυτό υπήρξε μία σημαντική αλλαγή, αυτή του Μπέικον. Ο Αμερικανός δεν αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας του Σερέλη, ενώ υπήρξαν και κάποια θέματα τραυματισμού με τους Παπαγιάννη, Λι και Μαντζούκα. Οι δύο πρώτοι μάλιστα είναι κανονικά διαθέσιμοι.

Από την άλλη πλευρά, το Περιστέρι απέχει και αυτό περίπου 20 μέρες από την αγωνιστική δράση, όταν και κέρδισε την ΑΕΚ στα Λιόσια. Η ομάδα του Σπανούλη θέλει να παλέψει όσο το δυνατόν περισσότερο τη σειρά, ώστε να κεφαλαιοποιήσει την καλή φετινή χρονιά. Χωρίς ιδιαίτερα θέματα τραυματισμών. Όπως είναι λογικό υπάρχουν αρκετές φήμες ήδη για παίκτες και προπονητή ενόψει της νέας σεζόν.

Θεωρώ ότι η απομάκρυνση του Μπέικον ίσως αλλάξει στυλ παιχνιδιού για την ομάδα του Σερέλη, κυρίως γιατί πλέον απουσιάζει ο μεγάλος σκόρερ. Επιπλέον υπάρχουν αρκετές ελλείψεις στο ρόστερ, καθώς Τόμας και Γουόλτερς έχουν μείνει εκτός λόγω του περιορισμού των ξένων.Πλέον χρέη εκτελεστή θα αναλάβει αναγκαστικά ο Γκριγκόνις, ο μόνος καθαρός σκόρερ στην ομάδα.

Εκτίμηση:

Περιμένω ένα αρκετά μαχητικό Περιστέρι , όμως είναι άγνωστο τι αγωνιστική εικόνα θα εμφανίσει ο Παναθηναϊκός στην μετα -Μπέικον εποχή. Θυμίζω ότι το Περιστέρι είχε κερδίσει στην κανονική διάρκεια στο εντός έδρας ματς δείγμα ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Επιλογή μου το Over 13.5 πόντοι του Γκριγκόνις σε απόδοση 2,00.

Μονά Αποδεκτά:

15:45 Παναθηναϊκός-Περιστέρι: Γκριγκόνις Over 13.5 πόντοι || 2,00 @ 15 Units

Previous Article

Premier League: Παραμονή η Λέστερ, Ευρώπη η Λίβερπουλ

Next Article

Championship: Για την ανατροπή η Λούτον