28 Μαρτίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Παιχνίδι φωτιά για την Ουρουγουάη με την Λα Ρόχα.

Καλημέρα και πάλι καλοί μου φίλοι . Το γκολ του Ερνάντεζ στο 91’   μας έστειλε στον κουβά στη χθεσινή πρόταση. Ο Ισημερινός σε έναν αγώνα που κυριάρχησε ολοκληρωτικά , κατάφερε να δεχθεί 2 γκολ. Βενεζουέλα – Εκουαδόρ 2-2  και σε συνδυασμό με τη νίκη του Περού επί της Κολομβίας στο άλλο ματς της ημέρας, οι Λα Τρί πλέον κινδυνεύουν σοβαρά με αποκλεισμό. Όσοι μείνατε ξύπνιοι μέχρι τις 2 και κασάρατε το δελτίο στο 90’ πήγατε ταμείο. Οι υπόλοιποι, μαζί και εγώ , μπορείτε να τα ψάλλετε ελεύθερα στην άμυνα του Εκουαδόρ που μάρκαρε με τα μάτια στο 2ο γκολ και άφησε ελεύθερη κεφαλιά στον αμυντικό της Βενεζουέλας.

Σήμερα από το στρατηγείο του δικού σας μέντιουμ επεξεργαστήκαμε τα στοιχεία από τις 9 διαστάσεις του χωροχρόνου και καταλήξαμε στο ντέρμπυ φωτιά του A’ ομίλου.

Η Χιλή στρογγυλοκάθεται στην 2η θέση και σαν τον ”Αλή Πασά” των ισοπαλιών περιμένει την ”Κυρά Φροσύνη” με τα γαλάζια για να την ρίξει στην λίμνη που λέγεται Βραζιλία.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Screenshot-2021-06-19-at-10-39-41-Summary-Copa-America-South-America-Results-fixtures-tables-and-news-Soccerway-1.png

22/6  Ουρουγουάη – Χιλή (00:00)

Ανάλυση :

Μια ματιά στον πίνακα βαθμολογίας και με τη γνώση μας ότι περνάνε οι πρώτοι 4 στα προημιτελικά θα νομίζαμε πως δεν ενδιαφέρει και ιδιαίτερα την Ουρουγουάη κανένα ματς παρά αυτό με τη Βολιβία. Και θα κάναμε λάθος.

Η Σελέστε στην επικίνδυνη 4η θέση πρόκρισης κινδυνεύει να αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τη Σελεσάο και να πάει σπίτι νωρίς. Η παρούσα κατάταξη την καίει καθώς ο 4ος κάθε ομίλου παίζει με τον 1ο του αντίθετου ομίλου. Νυν υπέρ πάντων ο αγών λοιπόν να περάσει έστω την Παραγουάη! Ρόλο παίζουν και τα γκολ φυσικά καθώς είναι πολύ πιθανή μια ισοβαθμία στην 4η θέση. Κρατάμε και αυτό το στοιχείο στο πίσω μέρος του μυαλού για την πορεία μας και πάμε να δούμε το παρόν ντέρμπυ.

Η Ουρουγουάη ηττήθηκε από την Αργεντινή με 1 – 0 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Είχε την κατοχή της μπάλας με 53% αλλά φλύαρη χωρίς ουσιαστικές ευκαιρίες. Το 0 τελικές στο στόχο νομίζω τα λέει όλα και σε τέτοια ματς συνήθως η ποιότητα των μονάδων κάνει τη διαφορά.

Ο συνδυασμός των Ροντρίγκεζ και Μέσι έκανε τη δουλειά στο 13’ και μετά η Μπιανκοσελέστε αρκέστηκε να χτυπάει στην κόντρα στο 2ο ημίχρονο. Μάλλον της βγήκε θα λέγαμε το πλάνο καθώς το παιχνίδι έφτασε πιο κοντά στο 2-0 παρά στο 1-1.

Η Χιλή έκανε τη δουλειά της με τη Βολιβία νικώντας με μισό – 0 που λένε και στο καφενείο. (Οι άλλοι που είναι γέροι , εγώ είμαι νέος και πάω μόνο στας καφετερίας).

18 έναντι 10 τελικών προσπαθειών και παιχνίδι κατοχής από τη Λα Ρόχα . Όταν βάζεις γκολ απέναντι στο τείχος του.. Βερολίνου στο 10’ τότε λύνονται πολλά προβλήματα ως διά μαγείας.

Η Χιλή σαφέστατα βολεύεται με το Χ στο παιχνίδι με τη Σελέστε οπότε ξέρουμε πάνω κάτω τι να περιμένουμε.

Δυνατή είσοδο στο ξεκίνημα για την Ουρουγουάη και χτύπημα στην κόντρα από τους κόκκινους αν και όταν αυτό καταστεί δυνατόν.

Συνθέσεις :

Εκτίμηση :

Αν δεν κερδίσει και σήμερα η παρέα του Σοάρες τότε κατά πάσα πιθανότητα θα πέσει πάνω στους διοργανωτές στην επόμενη φάση. Σε τέτοια περίπτωση θα παίξουν τελικό πολύ νωρίς και μάλλον θα πάνε σπίτι.

Η Χιλή άνετα θα κάτσει στο 0 – 0 και αν φάει γκολ τότε περιμένουμε 180 μοίρες αλλαγή στην εικόνα καθώς οι γαλάζιοι θα κάτσουν όλοι πούλμαν στο τέρμα.

Τα πιο πιθανά σκορ λοιπόν του αγώνα είναι 0-0 και 1-1 καθώς και το 1-0 της Ουρουγουάης.

Βλέπω λοιπόν αργά ή γρήγορα να σκοράρει η Σελέστε και μετά… ”ταμπούρι”.

Πρόταση :

22/6 Ουρουγουάη – Χιλή (00:00) 1ο γκολ στον αγώνα Ουρουγουάη (1.80) @ 30 UNITS

Previous Article

Οι πιθανές διασταυρώσεις στoυς «16»

Next Article

Χάνει την Ουγγαρία ο Μίλερ