25 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Οδηγός εργαλείου HandBall

Με ένα ακόμα εργαλείο συνεχίζουμε την προσφορά μας προς τους παίκτες του bethoop.gr.

Μια κουβέντα για το άθλημα

Το Handball (ή αλλιώς χειροσφαίριση) είναι εκτός από Ολυμπιακό άθλημα και Ευρωπαϊκό (βλ. Champions League), αλλά διεξάγεται και σε τοπικά πρωταθλήματα. Ο αγώνας περιλαμβάνει δύο ημίχρονα διαρκείας 30 λεπτών το καθένα. Το σημαντικό είναι ότι στους αγώνες έχουμε μεγάλο πλήθος γκολ (περίπου 50), οπότε η προσέγγιση είναι εφικτή.

Πως λειτουργεί το εργαλείο;


Για να έχουμε καλύτερη προσέγγιση στο τελικό σκορ, χωρίζουμε το κάθε ημίχρονο σε δύο δεκαπεντάλεπτα. Υπάρχει παράδειγμα στο τρίτο “κλειδωμένο” εργαλείο. Με τον κέρσορα πάνω στα “κόκκινα τρίγωνα” βλέπουμε το σχόλιο (βλ. εικόνα).

Ενώ στο μπάσκετ βλέπουμε τον χρόνο που απομένει, ΕΔΩ οι εταιρείες μας δείχνουν τον χρόνο που έχει διανύσει η αναμέτρηση, οπότε εμείς λογαριάζουμε το υπόλοιπο.

Ο τρόπος εισαγωγής των γκολ γίνεται δίπλα στις γραμμές Α, Β, Γ & Δ. Ακριβώς δίπλα & αντί του χρόνου “15” πληκτρολογούμε τον υπολειπόμενο χρόνο, ο οποίος πρέπει να είναι από 0 έως 15 (βλ. εικόνα).

Δείτε στο (πραγματικό) παράδειγμα: Μετά τα πρώτα 15′ το σκορ ήταν 5-8.
Στα επόμενα 15′ ήταν 7-6, άρα το ημίχρονο έκλεισε 12-14. Η προσέγγιση για το τελικό σκορ δείχνει εκείνη την στιγμή 52 γκολ.

Στο τρίτο 15λεπτο οι γηπεδούχοι έβαλαν 7 γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι 9 γκολ. Στο τελευταίο 3-3 με υπολειπόμενο χρόνο 8 λεπτά. Τελικό σκορ δείχνει να είναι από 54,1 έως 56,7, με κέντρο το 55,4.

Εν κατακλείδι. Περνάμε τα γκολ σε γηπεδούχο και φιλοξενούμενη ανά δεκαπεντάλεπτο και βλέπουμε κάτω δεξιά την πρόβλεψη που δίνει το excel. Αν π.χ. η πρόβλεψη που δίνει είναι 54,3, αλλά, η εταιρία δίνει ως όριο το 52,5, τότε παίζουμε Over.

Καλές επιτυχίες.

Previous Article

Το πρόγραμμα μπάσκετ

Next Article

Παρασκευή με μομέντουμ και άμυνα