24 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Ντέρμπι παραμονής στην Καρδίτσα

παραμονής

Μεγάλο παιχνίδι και ντέρμπι παραμονής έχουμε σήμερα στην Καρδίτσα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και το Λαύριο. Ο Κώστας Αμοιρίδης αναλύει τις αναμετρήσεις και κρατά δύο επιλογές.

Καλημέρα και καλή Κυριακή. Χθες κάναμε το απόλυτο για άλλη μία φορά και σχετικά εύκολα. Τόσο ο Άρης όσο και η ΑΕΚ ήταν συνεπείς και μας χάρισαν ένα ακόμα ταμείο. Και στο αποψινό πρόγραμμα έχω επιλέξει να ασχοληθώ αποκλειστικά με την Ελλάδα και Α1, καθώς θεωρώ ότι βγαίνουν επιλογές. Το απόγευμα έχουμε στην Καρδίτσα το ντέρμπι παραμονής της τοπικής ομάδας με το Λαύριο, στο οποίο πραγματικά η ομάδα που θα χάσει δύσκολα θα καταφέρει στη συνέχεια να αλλάξει την κατάσταση.

(17:00) Καρδίτσα-Λαύριο

Μαζί με το σημερινό παιχνίδι, οι δύο ομάδες έχουν ακόμα 2 ματς για τη λήξη της κανονικής περιόδου. Αρχικά η γηπεδούχος ομάδα έχει να παίξει έπειτα με τον Ολυμπιακό και εντός έδρας με τον Ιωνικό. Συνεπώς τόσο το αποψινό όσο και εκείνο της τελευταίας αγωνιστικής, είναι δύο ματς πολύ κρίσιμα. Από την άλλη πλευρά το Λαύριο έχει να παίξει ακόμα με τον Ιωνικό και τελευταία αγωνιστική με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Για τους γηπεδούχους η σημερινή αναμέτρηση είναι εξαιρετικά σημαντική. Στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζουν ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρόσωπο. Μάλιστα ο ίδιος ο Μπουρούσης προσπαθεί να προσελκύσει κόσμο ενόψει του σημερινού ματς. Υπάρχει δηλαδή μια μεγάλη προσπάθεια για το ντέρμπι παραμονής με το Λαύριο. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν την Τρίτη στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και παρουσίασαν ένα θετικό πρόσωπο, δείχνοντας για άλλη μια φορά πως είναι σε ανοδική πορεία.

Στο σημερινό ματς δύσκολα βγαίνουν προγνωστικά για το νικητή, ειδικά σε παιχνίδι παραμονής προς το τέλος της χρονιάς. Στον πρώτο γύρο το Λαύριο είχε κερδίσει με 1 πόντο την Καρδίτσα. Κατά συνέπεια δεν έχει το Λαύριο κάποιο προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Εκτίμηση:

Άσχετα με την κατάσταση του Ιωνικού στις τελευταίες μέρες, οι δύο ομάδες πρέπει να πάρουν τη νίκη, ώστε από την πλευρά τους να εξασφαλίσουν την παραμονή. Περιμένω ντέρμπι, καθώς το Λαύριο δείχνει γενικά εντελώς διαφορετική εικόνα από την αντίστοιχη στους πρώτους μήνες. Επιλογή μου το διπλό με +5.5 στο 1.78.

(19:15) Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι παραμονής, η αναμέτρηση στο ΣΕΦ έχει φαβορί και μάλιστα μεγάλο. Μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι σε μια περίοδο κάμψης, ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Σίγουρα η ήττα των ερυθρόλευκων στη Σερβία με την Παρτίζαν μπορεί να βοηθήσει για τη συνέχεια. Μάλιστα ο Ολυμπιακός έχει διπλή αγωνιστική στη Εuroleague την ερχόμενη εβδομάδα.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ με τον Τακιανό πλέον στο τιμόνι ψάχνει να βρει την αγωνιστική του ταυτότητα. Η ομάδα έρχεται από δύο πολύ σπουδαία αποτελέσματα με νίκες απέναντι σε Καρδίτσα και Παναθηναϊκό εντός έδρας. Για το σημερινό παιχνίδι δεν είναι διαθέσιμος ο Κακλαμανάκης. Επίσης ο Κάναν είναι στην Αμερική για προσωπικούς λόγους, συνεπώς θα λείψει από το σημερινό ματς.

Το παιχνίδι δείχνει ότι θα είναι ένα εύκολο απόγευμα για τον Ολυμπιακό, όμως ο ΠΑΟΚ δεν θα το παρατήσει. Γνωρίζει εξ αρχής ότι οι πιθανότητες νίκης είναι ελάχιστες, ωστόσο θα το παλέψει μέχρι το τέλος. Διάθετει μάλιστα αξιόπιστους σουτέρ οι οποίοι μπορούν να βάλουν δύσκολα στην άμυνα των γηπεδούχων. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα μπεί δυνατά στο πρώτο ημίχρονο να πάρει μια καλή διαφορά ώστε να κάνει έπειτα συντήρηση.

Εκτίμηση:

Λογικά ο Ολυμπιακός θα μπει δυνατά να τελειώνει από νωρίς και να μπορέσει μετά να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα. Επιλογή μου το over 80.5 πόντοι στο πρώτο ημίχρονο στο 1.79, σε ένα παιχνίδι που και ο ΠΑΟΚ μπορεί να συνεισφέρει αρκετά.

Μονά Αποδεκτά:

17:00 Καρδίτσα-Λαύριο: 2 (+5.5) πόντοι || 1,78 @ 15 Units

19:15 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Over 80.5 πόντοι στο πρώτο ημίχρονο|| 1,79 @ 10 Units

Previous Article

League One: Έτοιμη για τη νίκη η Σέφιλντ

Next Article

Group H: Γκολ για την Σλοβενία