20 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Ντέρμπι με το καλημέρα στον 4ο όμιλο στο 2,15.

Καλημέρα σε όλους και όλες.

Η χθεσινή ημέρα στιγματίστηκε από την απρόσμενη κατάρρευση του Έρικσεν στο 43ο λεπτό στην αναμέτρηση της Δανίας με την Φιλανδία. Ύστερα από μία ώρα περίπου, μάθαμε πως ο άσσος της Ίντερ είναι εν ζωή, που ήταν και η πιο ευχάριστη είδηση της ημέρας.
Στα δικά μας, η Ουαλία απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Ελβετία. Όμως η επιλογή να πάρει η Ουαλία περισσότερες κάρτες πήγε περίπατο και αυτό διότι δέχθηκε μόλις μια, έναντι θέση με την Ελβετία η οποία δέχθηκε 2.

Μεγάλη μάχη αναμένεται για την 1η αγωνιστική του Δ’ Ομίλου του Euro 2020. Η Αγγλία κοντράρεται με την Κροατία σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους για το Euro 2020.

Ανάλυση

*Αγώνας για την πρώτη αγωνιστική του Δ’ Ομίλου μεταξύ Αγγλίας και Κροατίας στο Wembley της Αγγλίας.

*Διαιτητής της συνάντησης είναι ο Ιταλός Orsato

*Τηλεοπτική μετάδοση από το κανάλι του ΑΝΤ1 με ώρα έναρξης 16:00

Προϊστορία

Η προϊστορία των δύο ομάδων, σε 9 αναμετρήσεις, είναι υπέρ της Αγγλίας, η οποία μετράει 5 νίκες. Από την άλλη η Κροατία έχει καταφέρει να την κερδίσει σε 2 παιχνίδια και άλλα δύο παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Αγγλία

Η Αγγλία προκρίθηκε ως 1η στον όμιλο για τα τελικά του Euro. Στον όμιλο της είχε την Τσεχία, το Κόσοβο, την Βουλγαρία και το Μαυροβούνιο. Τερμάτισε με 21 βαθμούς, έχοντας 7 νίκες σε 8 αγωνιστικές και με απολογισμό 37-6. Ηττήθηκε μόνο από την Τσεχία με 2-1 εκτός έδρας. Ξεκινάει τις υποχρεώσεις τις στο Euro έχοντας βλέψεις για μεγάλα πράγματα. Στα φιλικά προετοιμασίας δεν εντυπωσίασε, καθώς επικράτησε της Αυστρίας και της Ρουμανίας με 1-0.

Αγωνιστικά νέα: Ο Σάουθγκειτ, δεν θα έχει στην διάθεση του, τον Dean Henderson και τον Saka ο οποίος έχει τραυματιστεί στο ισχίο.

Πιθανή Ενδεκάδα: (4-3-3) Pickford- Chilwell, Stones, Maguire, Walker- Foden, Rice, Phillips- Kane, Mount, Sterling

Κροατία

Προκρίθηκε ως 1η στον όμιλο για τα τελικά του Euro. Στον όμιλο της είχε την Ουαλία, την Σλοβακία, την Ουγγαρία και το Αζερμπαιτζάν. Μέτρησε 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα απο την Ουγγαρία με 2-1 εκτός έδρας με συνολικό απολογισμό 17-7. Θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της για την φάση των ομίλων του Euro. Στα φιλικά προετοιμασίας ηττήθηκε από το Βέλγιο με 1-0 και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Αρμενία. Έχει ποιοτικό ρόστερ με έμπειρους παίχτες. Μεγάλο της αστέρι είναι ο άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντριτς ο οποίος θα πλαισιώνεται από παίχτες όπως οι: Κράμαριτς, Ρέμπιτς, Κόβασιτς και Μπρόζοβιτς οι οποίοι έρχονται από σπουδαίες σεζόν.

Αγωνιστικά προβλήματα: Ο Ντάλιτς θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους για την σημερινή αναμέτρηση.

Πιθανή Ενδεκάδα(4-1-2-3) Livakovic- Vrsaljko, Vida, Caleta-Car, Barisic- Brozovic- Modric, Kovacic- Rebic, Perisic, Petkovic

?Εκτίμηση

Με το καλημέρα, έχουμε το ντέρμπι του 4ου ομίλου. Η Αγγλία, παίζει εντός έδρας αφού, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Wembley και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Euro. Πράγμα διόλου εύκολο, καθώς έρχεται αντιμέτωπη με την πολύ δυνατή Κροατία. Θυμίζω, ήταν φιναλίστ στο Euro 2016. Αναμένω σκληρή μάχη για το νικητή στο συγκεκριμένα αγώνα. Αποφεύγω να μπλέξω με σημεία καθώς το Χ δεν νομίζω να χαλάσει καμιά τους και πάω με το ασφαλές G/G σε απόδοση αουτσάιντερ (2,15).

Αγγλία – Κροατία ⏩ G/G || 2,15 @ 40 Units

Καλή επιτυχία!

Previous Article

Α’ όμιλος. Μόνη στην κορυφή η Ιταλία.

Next Article

Οι Αυστριακοί ψάχνονται, η Β. Μακεδονία απολαμβάνει το ντεμπούτο στο 1,75