18 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Ντέρμπι ανόδου στην Championship και ο κυρίαρχος Ολυμπιακός

Καλημέρα σε όλους.

Πάμε να δούμε τις σημερινές μας επιλογές.

Σήμερα λοιπόν θα ασχοληθούμε με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και συγκεκριμένα αυτή της Ρέντινγκ με την Μπρέντφορντ καθώς και με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.

Ξεκινάμε με τον πρώτο χρονικά αγώνα της ημέρας.

Αυτός είναι το ματς για την 24η αγωνιστική της Championship ανάμεσα στην Ρέντινγκ και την Μπρέντφορντ

21:00 Ρέντινγκ – Μπρέντφορντ

Η Ρέντινγκ βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 48 βαθμούς σε 27 αναμετρήσεις. Μετράει 14 νίκες, 6 ισοπαλίες και 7 ήττες με απολογισμό 40-29. Τρέχει ένα σερί 7 αγώνων δίχως ήττα μετρώντας 4 νίκες και 3 ισοπαλίες. Εντός έδρας έχει 9 νίκες και 4 ήττες σε 13 αγώνες. Διαθέτει ποιοτικό ρόστερ και ο στόχος της είναι η άνοδος στα μεγάλα σαλόνια του Αγγλικού πρωταθλήματος. Την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη  με την Στόουκ (0-0) εκτός έδρας.

Η Μπρέντφορντ βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος με 54 βαθμούς σε 27 αναμετρήσεις. Είναι στο -1 από την πρωτοπόρο Νόριτς, όμως με παιχνίδι λιγότερο. Ο στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση μια εκ των δύο προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην Premier League. Πρόκειται για μια ομάδα η οποία διαθέτει όπως έχουμε ξαναπεί ένα από τα πιο σύγχρονα πρότζεκτ στο Νησί. Την περασμένη χρονιά έχασε την άνοδο στο τελικό των Πλέι οφς από την Φούλαμ με 2-1 στην παράταση. Φέτος μετράει 15 νίκες, 9 ισοπαλίες και 3 ήττες με απολογισμό 52-27. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με τα 52 γκολ ενεργητικό.  Έχει σε τρομερή κατάσταση τον Toney ο οποίος έχει σκοράρει 22 τέρματα (είναι ο πρώτος σκόρερ της Λίγκας) και έχει σερβίρει άλλα 7.

Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Μίντλεσμπρο με 1-4. Τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί 21 αγώνων στο πρωτάθλημα δίχως ήττα και όπως όλα δείχνουν φέτος δεν γίνεται να χάσει την άνοδο.

Εκτιμώ πως θα γίνει ένα κλειστό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Βρίσκονται αμφότερες σε καλό μομέντουμ όμως η Μπρέντφορντ είναι ένα κλικ μπροστά από όλες τις ομάδες φέτος. Τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί 21 αγώνων και το βλέπω αρκετά δύσκολο την δεδομένη χρονική περίοδο να σταματήσει. Επιλογή αποτελεί το διπλό σε απόδοση 2,05.

Περνάμε στο επόμενο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε σήμερα. Αυτό είναι το ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη.

21:00 Ολυμπιακός – Άρης

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με 57 βαθμούς σε 21 αγωνιστικές. Μετράει 18 νίκες και 3 ισοπαλίες. Είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην Ελλάδα. Όπως είναι φυσικό το κύπελλο αποτελεί στόχος για ακόμα μια χρονιά και δεν βλέπω πως κάποια ομάδα φέτος μπορεί να τον κοντράρει. Έχει την καλύτερη επίθεση με 54 γκολ ενεργητικό καθώς και την καλύτερη άμυνα με 8 γκολ παθητικό. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε εύκολα με 3-0 και 0-3 τον Παναιτωλικό.

Ο Άρης ξεκίνησε φέτος με πολλές προσδοκίες. Βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος με 42 βαθμούς σε 21 αναμετρήσεις. Είναι στο -15 (!) από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Όμως, για την ομάδα της Θεσσαλονίκης η 2η θέση μέχρι στιγμής είναι το ταβάνι που μπορούν να φτάσουν. Θέλουν την διάκριση στο κύπελλο όμως μόνο εύκολο δεν είναι κόντρα στον πολύ δυνατό Ολυμπιακό. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τον Αστέρα Τρίπολης με 2-0 και 0-2 αντίστοιχα.

Εκτιμώ πως ο Άρης θα προσπαθήσει να κρατήσει το 0 στην άμυνα του και από εκεί και πέρα ότι του βγει στις αντεπιθέσεις. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να είναι κυρίαρχος στο παιχνίδι και να παίρνει μια καθαρή νίκη απέναντι στον Άρη. Πιστεύω πως το σκορ δεν θα ξεφύγει και έτσι επιλογή αποτελεί το 1 & Under 3,5 σε απόδοση 2,22

Συνοπτικά:

Μονό:

21:00 Ρέντινγκ – Μπρέντφορντ-> 2 || 2,05 @ 30 Units

Combo:

21:00 Ολυμπιακός – Άρης-> 1 & Under 3,5 || 2,22 @ 25 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Οι πρωτοπόροι συνεχίζουν ακάθεκτοι

Next Article

Στα Κύπελλα το ενδιαφέρον