19 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Μικρός Τελικός: Ο νικητής (ίσως) πονάει λιγότερο

Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα παίζουν στον Μικρό Τελικό του F4 με το αποτέλεσμα να κρίνει την τρίτη και τέταρτη θέση. Ο Νίκος Redlon αναλύει την αναμέτρηση και επιλέγει…

Ολυμπιακός και Αναντολού Εφές πήγαν σε τιτανομαχία στο Βελιγράδι, με τον Βασίλιε Μίτσιτς να σκοράρει τεράστιο τρίποντο στο απολυτο μηδέν για το 77-74 που έστειλε τους Τούρκους στον τελικό της EuroLeague. Στον δεύτερο ημιτελικό η Ρεάλ Μαδρίτης των πέντε διαδοχικών ηττών από την Μπαρτσελόνα έδειξε χαρακτήρα, γύρισε από το -11 του ημιχρόνου και πήρε τη νίκη – πρόκριση 86-83 στον τελικό του Final Four. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Φαμπιάν Κοζέρ, που ηγήθηκε της ανατροπής στο δεύτερο μέρος.

Μικρός Τελικός

Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα είχε πέντε σερί νίκες επί της Ρεάλ Μαδρίτης, στη Stark Arena όμως αυτό μικρή σημασία είχε. Η ομάδα του Γιασικεβίτσιους πέρυσι έχασε στον τελικό από την Εφές, φέτος έμεινε εκτός τελικού από τη Ρεάλ. Ο Λιθουανός τεχνικός έκανε λόγο για “ατυχία”, όμως στις δηλώσεις του μετά τον ημιτελικό έριξε όλη την ευθύνη στους παίκτες του κάτι που προκάλεσε άσχημες εντυπώσεις. Είναι πολύ πιθανό να ξεκουράσει παίκτες.

Μικρός Τελικός

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ήταν καλά διαβασμένος, είχε συγκλονιστικά πολλή ενέργεια, έπαιξε με πειθαρχία, με πλάνο, με κατεύθυνση, έκανε δύο λάθη στο πρώτο και αλλά επτά στο δεύτερο μέρος. Τα 7/25 τρίποντα των ερυθρόλευκων τους έστειλαν στον αποψινό μικρό τελικό, με το αποτέλεσμα να μοιάζει εν μέρει δίκαιο, αλλά να αφήνει μια τεράστια πίκρα στους 14 χιλιάδες Έλληνες που γέμισαν ασφυκτικά την Σταρκ Αρένα.

Άπαντες μετά τον αποκλεισμό στάθηκαν στην επιστροφή του Ολυμπιακού στην ελίτ της διοργάνωσης και στην πίστη τους ότι θα παραμείνει. Μεγάλη κουβέντα έγινε για την τελευταία φάση και το αν έπρεπε ο Ολυμπιακός να κάνει φάουλ ή να παίξει άμυνα αλλά μετά τον πόλεμο όλοι είναι στρατηγοί.

Εκτίμηση: Οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν μόνο και μόνο για τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε δίπλα της στο Βελιγράδι να πάρουν τη νίκη για την τιμή των όπλων. Το διπλό στο 2,60+ αξίζει.
Διαβάστε και Τελικός F4: Ρεάλ Μαδρίτης-Εφές Αναντολού
τίτλο

Τίτλο ή παράταση στη στέψη

Καλημέρα σε όλους . Εξαιρετικά κύλησε το πρώτο παιχνίδι στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα με την Παρτίζαν να κάνει το 1-0 απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Σήμερα η μέρα περιλαμβάνει τον τέταρτο ελληνικό τελικό στο ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό, μετά τη […]

Μονά αποδεκτά:
?17:00 Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός: 2 || 2,62 @ 40 Units

Βρείτε με και στα social media.

?Κάντε κλικ στα παρακάτω, για εγγραφή στα κανάλια μας στο telegram.

Previous Article

Το Στρασβούργο πάει Μασσαλία με πονηρές σκέψεις

Next Article

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Για το Κύπελλο που «απογειώνει» τη χρονιά τους