28 Μαρτίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Με τρομερή παράδοση η Γιουβέντους

Με δυο παιχνίδια ολοκληρώνεται η 24η αγωνιστική στο Καμπιονάτο. Ξεχωρίζει το ντέρμπι στο Τορίνο.

Καλημέρα σε όλους ! Τρομερή παράδοση για την Γιουβέντους με 11 νίκες και πέντε ισοπαλίες στα τελευταία 16 εντός με αντίπαλο την Τορίνο. Τελευταίο διπλό της γκρανάτα το μακρινό 1995.

Βγήκε η χθεσινή μας επιλογή με την Φιορεντίνα να περνάει αέρας από το Κάρλο Καστελάνι με 3-0 κόντρα στην Βερόνα.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις επιλογές μου από το ξεκίνημα της σεζόν

(21:45) Γιουβέντους – Τορίνο

Τρεις σερί νίκες μετράει στο πρωτάθλημα η Γιουβέντους και συνολικά πέντε στα τελευταία έξι σε όλες τις διοργανώσεις. Έτσι πως έγιναν τα πράγματα φέτος, πρέπει να φουλάρει και να σώσει ότι μπορεί. Το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι να πάρει το Γιουρόπα ώστε να βγει έτσι στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά προφανώς δεν είναι εύκολο. Με νίκη σήμερα πιάνει την Μπολόνια στην 7η θέση και τους 35 βαθμούς. Η 6η Αταλάντα έχει 41, αλλά έχει δρόμο μέχρι εκεί. Στο τελευταίο έβγαλε εύκολο διπλό στην Γαλλία, επί της Ναντ, με τον Ντι Μαρία να κάνει χατ τρικ. Επόμενος αντίπαλος η Φράιμπουργκ, για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Εκτός οι Λοκατέλι, Μιρέτι και Μίλικ. Επιστρέφουν όμως οι Πογκμπά και Κιέζα. 

Από εκεί που έδειχνε η Τορίνο ότι θα παλέψει για Ευρώπη, τα τελευταία αποτελέσματα δεν ήταν πολύ ενθαρρυντικά. Τελευταίο το 2-2 εντός έδρας με την ουραγό Κρεμονέζε. Στα μεγάλα και σημαντικά παιχνίδια τα πηγαίνει καλά φέτος, αλλά έχει πετάξει πολλούς βαθμούς με τους μικρούς. Το ντέρμπι της πόλης έχει πολύ μεγάλη σημασία, οπαδοί της ομάδας επισκέφτηκαν το προπονητικό κέντρο για να εμψυχώσουν τους παίκτες και λογικά θα βάλει δύσκολα στην Γιούβε. Αρκετά τα προβλήματα για τον Ίβαν Γιούριτς. Εκτός οι Όλα Άινα, Λάζαρο, Βλάσιτς και Πελέγκρι .

Εκτίμηση:

 Η Γιουβέντους δείχνει σε καλή κατάσταση και έχει τρομερή παράδοση με την Τορίνο. 11-5-0 στα 16 τελευταία Γιουβέντους – Τορίνο. Πιο πρόσφατο διπλό το 1995. Βέβαια σε ένα ντέρμπι με τόσο μεγάλη αντιπαλότητα όλα μπορούν να συμβούν. Στα τελευταία μεταξύ τους δεν έχει πολλές κάρτες, σε κανένα από τα τέσσερα τελευταία δεν βγήκαν πάνω από πέντε. Άσο βλέπω, λογικά με λίγα γκολ, όπως συνηθίζει φέτος η Γιουβέντους με τις περισσότερες νίκες της να είναι με NG. Στην αγορά των κόρνερ είναι οριακά. Η Γιούβε δεν βγάζει πολλά, αλλά αν βρεθεί σε δύσκολη θέση μπορεί να πιέσει. Η Τόρο συνήθως παίρνει πάνω από τέσσερα. Θα μείνω απλά στον άσο

Μονά Αποδεκτά:

21:45 Γιουβέντους – Τορίνο :1 || 1.75 @ 20 Units

Previous Article

FA Cup: Ένα βήμα… μπροστά η Φούλαμ

Next Article

Premier League: Ασταθής η Λίβερπουλ