28 Μαρτίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Με το ντέρμπι των αποκαλύψεων σε Γερμανία

Καλημέρα σε όλους

16:30 Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βόλφσμπουργκ

Γήπεδο: Ντόιτσε Μπανκ Παρκ ( Φρανκφούρτη )

Κανάλι: Cosmote Sports

Η Άιντραχτ βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 50 βαθμούς σε 27 αγωνιστικές. Μετράει 13 νίκες, 11 ισοπαλίες και 3 ήττες με απολογισμό 55-37. Στα πέντε τελευταία της παιχνίδια μετράει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και μια ήττα. Την περασμένη αγωνιστική πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη καθώς επικράτησε με 1-2 στο Μπορούσια Παρκ της ομώνυμης ομάδας Ντόρτμουντ. Έτσι, πήρε μεγάλο προβάδισμα για την 4η θέση που οδηγεί στο ερχόμενο Champions Leage καθώς βρίσκεται στο +7 απο την Ντόρτμουντ και την Λεβερκούζεν που ισοβαθμούν στους 43 βαθμούς. Μαζί με την Ντόρτμουντ διαθέτουν τις δεύτερες καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος με 55 γκολ στο ενεργητικό τους, Βέβαια την καλύτερη την διαθέτει η Μπάγερν η οποία έχει σκοράρει 79(!) φορές.

Εκτός για την αποψινή αναμέτρηση είναι οι: Ache, Hinteregger, Makanda και Toure.

Η Βόλφμσπουργκ βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 54 βαθμούς σε 27 αγωνιστικές. Μετράει 15 νίκες, 9 ισοπαλίες και 3 ήττες με απολογισμό 46-22. Διαθέτει μαζί με την Λειψία την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 22 γκολ παθητικό. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετράει 4 νίκες και μια ήττα. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε δύσκολα της Κολωνία με 1-0 εντός έδρας.

Εκτός απο την αποψινή αναμέτρηση είναι οι: Guilavogui, Mehmedi, Otavio και Steffen

Εκτίμηση:

Συγκρούονται οι δυο αποκαλύψεις της χρονιάς. Και οι δυο ομάδες πραγματοποιούν καταπληκτικό πρωτάθλημα και είναι με το 1,5 πόδι στο ερχόμενο Champions League. Δύσκολη η πρόβλεψη σε σημείο αν και πιστεύω πως οι αετοί είναι ένα κλικ παραπάνω στο θέμα νίκης. Αλλά εμείς θα πάμε με το G/G & Over 2,5 σε απόδοση 1,90 καθώς πιστεύω πως θα γίνει ένα ωραίο ματς με φάσεις και γκολ εκατέρωθεν

Σύνοψη:

16:30 Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βόλφσμπουργκ-> G/G & Over 2,5 || 1,90 50 Units

Previous Article

Αγγλική δυάδα Σαββάτου με φόντο την άνοδο

Next Article

Combo Τριάδα με 6.12