20 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Με το ντέρμπι των Αιωνίων

Καλημέρα σε όλους

19:30 Ολυμπιακός – Παναθηναικός

Γήπεδο: Γεώργιος Καραισκάκης (Πειραιάς)
Διαιτητής: Bebek

Κανάλι: Nova Sports

Ο Ολυμπιακός είναι στην 1η θέση των πλει οφς με 73 βαθμούς σε 28 αγωνιστικές. Μετράει 23 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα και συγκεκριμένα από την σημερινό του Αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό με 2-1 στην Λεωφόρο. Στα πέντε τελευταία του παιχνίδια μετράει το απόλυτο με 5 σερί νίκες. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με το επιβλητικό 1-5 της Αεκ εκτός έδρας.

Διαθέτει την καλύτερη επίθεση καθώς και την καλύτερη άμυνα με απολογισμό 70-14.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 4η θέση των πλει οφς με 49 βαθμούς σε 28 αγωνιστικές. Μετράει 14 νίκες, 7 ισοπαλίες και 7 ήττες με απολογισμό 35-21. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια μετράει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και μια ήττα. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με το εντυπωσιακό 3-0 ενάντια στον Παοκ εντός έδρας.

 Είναι στο -1 από την 3η θέση και τον Παοκ και στο -5 από τον δεύτερο Άρη. Παράλληλα είναι στο +1 απο την Αεκ και στο +6 από τον 6ο Αστέρα Τρίπολης.

Εκτίμηση:
Πιστεύω πως θα γίνει μια δυνατή μάχη ανάμεσα στους Αιώνιους. Ο Παναθηναικός εμφανίζεται πολύ σοβαρός στα ντέρμπι. Είναι και ο μόνος που έχει καταφέρει να κερδίσει τον Ολυμπιακό φέτος. Ο Ολυμπιακός δικαίως είναι το φαβορί του αγώνα. Διαθέτει πολύ ποιοτικό ρόστερ με παίχτες  πολύπειρους και ποιοτικούς. Παρόλα αυτά θα κοιτάξουμε προς  τα δεξιά και στο ασιάτικο χάντικαπ +1 για  τον Παναθηναϊκό σε απόδοση  1,95. Σε ήττα με ένα γκολ διαφορά επιστρέφεται η μίζα μας και σε οποιαδήποτε ισοπαλία ή νίκη του Παναθηναϊκού πληρωνόμαστε

Σύνοψη:

19:30 Ολυμπιακός – Παναθηναικός-> 2(+1)ΑΗ || 1,95 @ 45 Units

Previous Article

Δύο φιλοξενούμενες

Next Article

Δυάδα Combo σε Γαλλία