20 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Με τον δικέφαλο του Βορρά

Καλημέρα σε όλους

Οι συντάκτες της ομάδας είναι και σήμερα Κυριακή μαζί σας για να αναλύσουμε και να βρούμε το πιο δυνατό σημείο της ημέρας.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Παοκ και τον Άρη

19:30 Παοκ – Αρης

Κανάλι: Nova Sports

Γήπεδο: Τούμπας

Διαιτητής: Marciniak

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 46 βαθμούς σε 24 αγωνιστικές. Μετράει 13 νίκες ,7 ισοπαλίες και 4 ήττες με απολογισμό 46-22. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια του έχει 33 νίκες μια ισοπαλία και μια ήττα. Μεσοβδόμαδα αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Λαμία για το κύπελλο Ελλάδος και έτσι πέρασε στην επόμενη φάση αφού είχε κερδίσει στο πρώτο με  5-2.

Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε απο τον Αστέρα Τρίπολης με 2-1 εκτός έδρας. Έχει να επικρατήσει του Άρη στην Τούμπα απο το 2013 και 8 χρόνια πριν όπου είχε επικρατήσει με 3-1. Έπειτα μετράνε 4 σερί ισοπαλίες με γηπεδούχο τον δικέφαλο του Βορρά.

Ο Άρης βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος με 47 βαθμούς σε 24 αγωνιστικές. Μετράει 14 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες με απολογισμό 31-14. Διαθέτει την 2η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 14 γκολ παθητικό ( καλυτερη έχει ο Ολυμπιακός με 12 γκολ παθητικό). Στα τελευταία πέντε παιχνίδια το έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και μια ήττα. Μεσοβδόμαδα αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο Ελλάδος. Δέχθηκε το μοιραίο γκολ στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης με αστοίο τρόπο έπειτα απο γκάφα του τερματοφύλακα του. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με 3-0 του Ατρομήτου εντός έδρας. Τελευταίο διπλό του Άρη στην Τούμπα είναι απο το 2010 όπου είχε επικρατήσει με 0-1.

Εκτίμηση:
Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης. Ο Παοκ είχε εύκολο έργο κόντρα στην Λαμία και θα είναι πιο ξεκούραστος απ’ότι ο Άρης που έπαιξε ένα πολύ απαιτητικό ματς με τον Ολυμπιακό. Θεωρούμε πως ήρθε η στιγμή ο Παοκ να κερδίσει τον Άρη έπειτα απο 8 χρόνια.

Σύνοψη:

19:30 Παοκ – Αρης-> 1 || 1,80 @ 40 Units

Previous Article

Τα φώτα στο Σίτυ Οφ Μάντσεστερ

Next Article

Cashout & καλύψεις