25 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Με τον αέρα της πεντάρας η Γκλάντμπαχ

Προγνωστικά Στοιχήματος, στατιστικά και αναλύσεις ομάδων για όλους τους λάτρεις των Σπορ! Το Bethoop.gr ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των προβλέψεων στοιχήματος! Επειδή το Στοίχημα.. είναι στα καλύτερά του!

Ούτε κρύο ούτε ζέστη η χθεσινή μέρα για τη στήλη, με την μια από τις δδυο επιλογές να επιβεβαιώνονται και τη μπάνκα μας να μένει σχεδόν αμετάβλητη. Δυστυχώς, αυτό το οποίο μας στέρησε το απόλυτο ήταν ένα ακόμα γκολ στο παιχνίδι της Άιντραχτ κόντρα Λειψία, με το σκορ να μένει τελικά στο 1-1.

Σήμερα το πρόγραμμα είναι σαφώς πιο φτωχό. με μόλις δυο αναμετρήσεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως το ενδιαφέρον είναι μειωμένο.

(1630) Άουγκσμπουργκ – Στουτγάρδη

Αρκετά κουρασμένη και συνάμα απογοητευμένη η Άουγκσμπουργκ. αφού στα μέσα της εβδομάδας αναγκα΄στηκε να φτάσει ως τα πέναλτι κόντρα στην Μπόχουμ για το Κύπελλο. Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και ο αποκλεισμός για να κάνει χειρότερα τα πράγματα.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-1 από τη Μάιντζ, με αποτέλεσμα να συμπληρώσει τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη. Η παράδοση είναι με το μέρος της στο σημερινό παιχνίδι. Σε σύνολο οχτώ αναμετρήσεων όπου έχει υποδεχθεί την Στουτγάρδη μετρά πέντε νίκες και τρείς ήττες με το παράδοξο να είναι πως δεν έχουν μεταξύ τους ισοπαλία σε αυτό το γήπεδο.

Από αποκλεισμό στο Κύπελλο προέρχεται και η Στουτγάρδη. Η εικόνα της κόντρα στην Κολονία ήταν κάκιστη, ίσως η χειρότερη από το ξεκίνημα της σεζόν και η ήττα με 0-2 ήρθε απόλυτα φυσιολογικά. Πλέον συμπλήρωσε και αυτή τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη, σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι δυο ομάδες δείχνουν να βράζουν στο ίδιο καζάνι αγωνιστικά. Μια ισοπαλία ενδεχομένως να τις βόλευε και τις δυο για να κλείσουν τις πληγές τους από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

18:30 Γκλάντμπαχ – Μπόχουμ

Σε πελάγη ευτυχίας άπαντες στην Γκλάντμπαχ μετά το εντυπωσιακό 5-0 επί της Μπάγερν, μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο. Ωστόσο η Μπορούσια στο πρωτάθλημα είναι αρκετά πίσω και δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλάρωση. Παράλληλα θα πρέπει να διαχειρισθεί και την άσχημη παράδοση που έχει κόντρα στη Μπόχουμ. Πιο συγκεκριμένα σε σύνολο δεκαέξι αναμετρήσεων μετρά μόλις τέσσερις νίκες.

Δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφού ως γνωστόν ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Ωστόσο δεν είναι λίγοι οι βασικοί παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί αρκετά και χρειάζονται ανάσες.

Πρόκριση στο Κύπελλο έχει να επιδείξει και η Μπόχουμ, που όμως έφτασε ως τη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Άουγκσμπουργκ. Η εικόνα της ήταν αρκετά καλή, με το τελικό 2-2 να αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Πέρα από την πολύ καλή παράδοση έχει και θετική ψυχολογία, κάτι που θα παίξει το ρόλο του.

Πιθανές κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφού την Τετάρτη στο Κύπελλο πήραν χρόνο παίκτες που δεν είχαν σημαντικό ρόλο μέχρι τώρα στην ομάδα και αυτό ανακατεύει τα δεόμενά.

Η διαφορά δυναμικότητας αντικατοπτρίζεται στον βαθμολογικό πίνακα. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, που όμως δεν θα βρουν τους ίδιους χώρους όπως κόντρα στη Μπάγερν. Το αμυντικογενές παιχνίδι των φιλοξενουμένων σε συνδυασμό με τον βροχερό καιρό αναμένεται να επηρεάσουν τον ρυθμό του παιχνιδιού. Ποντάρισμα στο combo 1 & Under 3.5.

Μονά Αποδεκτά

16:30 Άουγκσμπουργκ – Στουτγάρδη Χ || 3,25 @ 30 Units

18:30 Γκλάντχμπαχ – Μπόχουμ 1 & Under 3.5 || 2,30 @ 30 Units

Previous Article

Δε μπορεί να χάσει η Μπορντό στο σπίτι της από τη Ρεμς.

Next Article

Με τη δύναμη της Λεωφόρου και την αύρα του Γιαννίκη