28 Μαρτίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Με την φόρμα της Μπόλτον

Καλημέρα σε όλους

Οι συντάκτες της ομάδας είναι για μια ακόμη φορά μαζί σας και αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να σας δώσουμε το δυνατότερο σημείο του κουπονιού.

Για σήμερα θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Πορτ  Βειλ με την Μπόλτον για την 36η αγωνιστική της League 2 Αγγλίας.

17:00 Πορτ Βειλ – Μπόλτον

Γήπεδο: Βειλ Παρκ
Διαιτητής: Hicks

Προιστορία:
H Μπόλτον δεν έχει ηττηθεί ποτέ απο την Πόρτ Βέιλ εκτός έδρας. Μετράει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες

Η Πορτ Βειλ βρίσκεται στην 21η θέση του πρωταθλήματος με 35 βαθμούς σε 34 αγωνιστικές. Μετράει 9 νίκες, 8 ισοπαλίες και 17 ήττες με απολογισμό 43-49. Αγνοεί την νίκη εδώ 7 αγωνιστικές στις οποίες μετρά 4 ήττες και 3 ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ολνταμ με 0-0 εντός έδρας. Αν και ήταν πολύ καλύτερη από την αντίπαλο της δεν μπόρεσε να σκοράρει και να πάρει μια σημαντική νίκη για την συνέχεια.

Η Μπόλτον έπιασε για τα καλά την 7άδα. Βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση κάνοντας δεύτερο γύρο πρωταθλητισμό στον αγώνα που κάνει για να μπει στα φετινά πλει – οφς.  Τρέχει ένα σερί 10 αγώνων δίχως ήττα στα οποία έχει 8 νίκες και 2 ισοπαλίες. Είναι όπως προ είπαμε στην 7η θέση του πρωταθλήματος με 54 βαθμούς σε 34 αγωνιστικές. Μετράει 15 νίκες, 9 ισοπαλίες και 10 ήττες με απολογισμό 44-42. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της έχει 4 νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε ακόμα μια σπουδαία νίκη επικρατώντας της πρωτοπόρου (μέχρι αυτήν την αγωνιστική) Κέιμπριτζ με 2-1 εντός έδρας.

Εκτίμηση

Η Μπόλτον βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Με όπλο και την παράδοση αλλά και την αγωνιστική της κατάσταση θα την επιλέξουμε για να πάρει ακόμα ένα τρίποντο.

Σύνοψη:

17:00 Πορτ Βειλ – Μπόλτον-> 2 || 2,05 @ 30 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Μελέτη για τα corner των πέντε

Next Article

Με την έδρα και το αμφίσκορο σε Γερμανία και Γαλλία