29 Μαρτίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Με την σταθερότητα της Σίτυ

Καλημέρα σε όλους

19:30 Μάντσεστερ Σίτυ – Τσέλσι

Κανάλι: Cosmote Sports

Διαιτητής: Taylor

Γήπεδο: Έτιχαντ Στάδιο

Πρόωρος τελικός του Champions League καθώς είναι το ζευγάρι του τελικού της Κωνσταντινούπολης.

Η Σίτυ είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος με 80 βαθμούς σε 34 αγωνιστικές. Μετράει 25 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες με απολογισμό 71-24. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει 4 νίκες και μια ήττα. Πραγματοποιεί μια τρομερή χρονιά καθώς έχει περάσει όπως προ είπα και στον τελικό του Champions League για 1η φορά στην ιστορία της. Παίζει τρομερό ποδόσφαιρο με πολύ πειθαρχεία και πάθος. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση αλλά και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Σε αυτό βέβαια παίζει ρόλο και η μεταγραφή του Πορτογάλου Ντιαζ που πραγματικά άλλαξε όλη την αμυντική λειτουργεία των Πολιτών.

Εκτός θα είναι μόνο ο Stones ο οποίος έχει δεχθεί κόκκινη κάρτα.

Η Τσέλσι ταξιδεύει σε πελάγη ευτυχία έπειτα από την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Champions League. Επικράτησε δίκαια 2-0 της Ρεάλ Μαδρίτης και με το πρώτο ματς το οποίο είχε λήξει ισόπαλο 1-1 πήρε το εισιτήριο για την Κωνσταντινούπολη. Στο πρωτάθλημα είναι στην 4η θέση με 61 βαθμούς σε 34 αγωνιστικές. Είναι στο +3 από την 5η Γουέστ Χαμ και στο -2 από την 3η Λέστερ

Εκτός θα είναι ο Kovacic

Εκτίμηση:
Θα παρακολουθήσουμε έναν πολύ ωραίο πρόωρο τελικό του Champions League . Από την μια η Σίτυ που μοιάζει ανίκητη και από την άλλη η Τσέλσι που με την έλευση του Τούχελ έχει ανέβει Level. Η Σίτυ είναι πιο σταθερή στην διάρκεια της σεζόν και έτσι ο άσσος αποτελεί επιλογή:

Σύνοψη:

19:30 Μάντσεστερ Σίτυ – Τσέλσι-> 1 || 1,90 @ 50 Units

Previous Article

Τα κίνητρα είναι μεγάλα στην League 2 Αγγλίας

Next Article

Τριάδα κινήτρου με 8,31