19 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Με την πλάτη στον τοίχο το Μεξικό

Προγνωστικά Στοιχήματος, στατιστικά και αναλύσεις ομάδων για όλους τους λάτρεις των Σπορ! Το Bethoop.gr ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των προβλέψεων! Επειδή το Στοίχημα.. είναι στα καλύτερά του!

Καλημέρα σε όλους!!!

Οι μέρες που διανύουμε στοιχηματικά ίσως είναι οι πιο δύσκολες της σεζόν, αφού απουσιάζουν οι μεγάλες διοργανώσεις. Η πλειοψηφία των παικτών έχει στρέψει το ενδιαφέρον της, είτε σε πρωταθλήματα λιγότερο εμπορικά, είτε στα προκριματικά των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Εκεί όμως τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα, αφού αρκετές ομάδες είναι άγνωστες στο ευρύ κοινό. Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι να καταγράφονται σημαντικές ζημιές στο Bankroll αρκετών γι αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Τα περίεργα αποτελέσματα τα οποία είχαμε σε αρκετά από τα χθεσινά παιχνίδια, με ανάγκασαν να στρέψω αλλού το ενδιαφέρον μου όσον αφορά το αποψινό πρόγραμμα. Αφήνοντας λοιπόν στην άκρη τα προκριματικά πάμε να ασχοληθούμε με το Gold Cup. Για τους μη μυημένους πρόκειται για το αντίστοιχο Euro της Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής.

[wbcr_html_snippet]: PHP snippets error (not passed the snippet ID)

Σε αυτό συμμετέχουν κάποιες γνωστές Εθνικές οκάδες, όπως το Μεξικό και οι Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και άγνωστες ποδοσφαιρικά, όπως η Γουατεμάλα και το Ελ Σαλβαδόρ. Σήμερα θα επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας στο παιχνίδι της Γουατεμάλας κόντρα στο Μεξικό.

04:00 Γουατεμάλα – Μεξικό

✍️ Οι δυο ομάδες συμμετέχουν στον 1ο όμιλο της διοργάνωσης, έχοντας δώσει από ένα παιχνίδι έως τώρα. Η Γουατεμάλα αντιμετώπισε το Ελ Σαλβαδόρ, από το οποίο ηττήθηκε με 2-0. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανέστατη εντός αγωνιστικού χώρου, με το σκορ να είναι ιδιαίτερα χαμηλό, με βάση τις φάσεις που δημιουργήθηκαν. Από την άλλη το Μεξικό έπεσε θύμα έκπληξης κόντρα στο Τρινιντάντ, μένοντας στο 0-0. Οι στοιχηματικές εταιρίες εξακολουθούν να βλέπουν το Μεξικό ως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει απόψε ο Άλαν Πουλίδο και η παρέα του να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Γουατεμάλας.

? Η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια και δυσκολεύομαι να πιστέψω πως οι Μεξικανοί θα χάσουν και πάλι τόσες πολλές ευκαιρίες σε ένα παιχνίδι. Αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να δούμε μεγάλο σκορ στην αναμέτρηση, με το Over 3.5 να είναι στο 1.95. Για όσους αναζητούν μεγαλύτερες αποδόσεις, το να σκοράρει ο Άλαν Πουλίδο τουλάχιστον δύο φορές πληρώνει 3.60.

Single Bet:

⚽04:00 Γουατεμάλα vs Μεξικό: Over 3.5 || 1,95 @ 30 Units

⚽04:00 Γουατεμάλα vs. Μεξικό: Άλαν Πουλίδο να σκοράρει τουλάχιστον 2 φορές || 3,60 @ 10 Units

Previous Article

Οι “τελειωμένες” προκρίσεις έχουν γκολ (1,86 | 1,90)

Next Article

Μια μπόμπα και ένας λογικός παντρεύονται για το 7.50!!!