26 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Με κόντρα στο Αγγλικό ντέρμπι

Καλημέρα σε όλους


Χθες η στήλη είχε ρεπό και απλά έμεινα θεατής.

Την Τρίτη η Μπόλτον πέρασε και από την έδρα της Όλνταμ και πάει πρόσω ολοταχώς για την 7άδα (είναι 6η). Πηγαίνοντας έτσι ταμείο την επιλογή του διπλού μας.
Στο άλλο ματς της ημέρας η Πιτέρμπορο ήρθε ισόπαλη 0-0 στην έδρα της Όξφορντ. Χάθηκε η επιλογή του σκέτου διπλού, αλλά πήραμε μονάδα στο παρολί με το 2DNB.

Οπότε η στήλη έκλεισε με θετικό πρόσιμο.


Σήμερα θα ασχοληθώ με μια αναμέτρηση αυτή της Λίβερπουλ με την Τσέλσι για την 29 αγωνιστική της πρέμιερ λιγκ.

22:15 Λίβερπουλ – Τσέλσι

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος με 43 βαθμούς σε 26 αγωνιστικές. Μετράει 12 νίκες, 7 ισοπαλίες και 7 ήττες με απολογισμό 47-34. Έπειτα από 4 σερί ήττες, επέστρεψε στις νίκες αφού νίκησε με 0-2 εκτός έδρας την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Το κλίμα ωστόσο στους κόκκινους παραμένει να είναι κακό διότι η Λίβερπουλ διανύει μια κακή χρονιά και αυτή την στιγμή είναι εκτός 6άδα(!). Ωστόσο, στο Τσάμπιονς Λιγκ τα πηγαίνει μια χαρά αφού επικράτησε με 0-2 στην έδρα της Λειψίας για την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτός για τον αποψινό αγώνα θα είναι οι: Gomez, Henderson, Jota, Matip και Van Dijk. Αμφιβολοι κρίνονται οι Fabinho και Kelleher.

Η Τσέλσι βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 44 βαθμούς σε 26 αγωνιστικές. Μετράει 12 νίκες, 8 ισοπαλίες και 6 ήττες με απολογισμό 41-25. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετράει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Με την έλευση του Τούχελ όπως έχω ξαναγράψει η Τσέλσι παρουσιάζει ένα πολύ καλό πρόσωπο και πιστεύω πως θα συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό.

Την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0  με την Γιουνάιτεντ εντός έδρας .

Εκτιμώ πως την αυτήν την περίοδο η Τσέλσι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την Λίβερπουλ. Οι αποδόσεις με φαβορί την Λίβερπουλ στα επίπεδα του 2,10 τις θεωρώ λάθος και έτσι θα πάω προς τα αριστερά με καλυψη.


Συνοπτικά:
Μονό:

22:15 Λίβερπουλ – Τσέλσι-> 2 DNB || 2,27@ 30 Units

Μονό:
22:15 Λίβερπουλ – Τσέλσι-> 2 || 3,25 20 Units


Καλή επιτυχία

Previous Article

Γαλλικά corner

Next Article

Κύπελλα