26 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Με Ελληνικό ντέρμπι

Καλημέρα σε όλους


Οι συντάκτες της ομάδας είναι και σήμερα μαζί σας.
Μαζί θα αναλύσουμε και θα ποντάρουμε το μεγάλο ντέρμπι για την 28η αγωνιστική των πλευ οφς της Ελληνικής Super League 1, αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό.

19:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Κανάλι: Nova Sports

Γήπεδο: OAKA

Διαιτητής: Jovanovic (Σέρβος)

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην 4η θέση των πλει οφς με 48 βαθμούς σε 27 αγωνιστικές. Μετράει 14 νίκες, 6 ισοπαλίες και 7 ήττες. Είναι στο -2 από την 3ο Παοκ και την θέση που οδηγεί στα προκριματικά του ερχόμενου Europa Conference League. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 3-1 από τον Παοκ εκτός έδρας. Σε ένα παιχνίδι όπου αδίκησε τον εαυτό της καθώς ήταν καλύτερη το περισσότερο διάστημα του αγώνα από τον αντίπαλο της. Όμως ο Παοκ ήταν πιο εύστοχος τις ευκαιρίες που το δόθηκαν και έτσι πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη.  Εντός έδρας η ΑΕΚ από τις ομάδες που είναι στα πλευ οφς έχει την χειρότερη έδρα καθώς μετράει 6 νίκες 4 ισοπαλίες και 3 ήττες με απολογισμό 21-15.

Ο Ολυμπιακός είναι φυσικά ο πρωταθλητής Ελλάδος για μια ακόμη χρονιά καθώς είναι στο +19 από την 2ο Άρη. Μετράει 22 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα με απολογισμό 65-13. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε δύσκολα με 1-0 του Άρη στο Καραισκάκης.

Εκτίμηση:
Ο Ολυμπιακός έχει βέβαια τον πρώτο λόγο στο αποψινό ντέρμπι. Ωστόσο η ΑΕΚ είναι αυτή που καίγεται για βαθμούς. Πιστεύουμε πως θα γίνει ένα παιχνίδι με πολύ πάθος από τις δυο ομάδες. Βάση αποδόσεων η Αεκ είναι αουτσάιντερ (λογικό) στο 3,20 όμως η ανάγκη της για βαθμούς και βέβαια ότι είναι ένα ντέρμπι μας ωθεί στο 1Χ σε απόδοση 1,75

Σύνοψη:

19:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός-> 1X || 1,75 @ 50 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Bundesliga Handball

Next Article

Απο το Νιμ στο Μάντσεστερ με 2,30 και 2,02