25 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Με…εκπλήξεις η 26μελής αποστολή της Δανίας

Επεφύλασσε εκπλήξεις ο ομοσπονδιακός προπονητής της Δανίας, Κάσπερ Γιούλμαντ, στην ανακοίνωση της 26μελούς αποστολής της χώρας, ενόψει του Euro 2020. Στη λίστα δεν συμπεριλήφθηκαν ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας Μπρόντμπι, ενώ αντίθετα επιλέχθηκαν 3 από την συμπολίτισσα και «αιώνιο» αντίπαλο, Κοπεγχάγη, που φέτος τερμάτισε στην 3η θέση.

Ο αμυντικός της Κοπεγχάγης, Ματίας Γιόργκενσεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αντί του Αντρέας Μάξο που ψηφίστηκε παίκτης της χρονιάς το 2020, ενώ συμπεριλήφθηκαν επίσης οι συμπαίκτες του Γιόργκενσεν, Γιόνας Βιντ και Νικολάι Μπόιλεσεν. Μεγάλη έκπληξη θεωρείται η μη κλήση του κορυφαίου σκόρερ του Δανέζικου πρωταθλήματος, Μίκαλε Ούρε, ο οποίος σημείωσε φέτος 19 τέρματα ενώ κλήθηκε ο επιθετικός Αντρέας Κορνέλιους, που πέτυχε ένα γκολ μετά χρώματα της Πάρμα σε 19 αγώνες της Serie A.

Από την αποστολή δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο τερματοφύλακας Κάσπερ Σμάιχελ, όπως και ο πρωταθλητής με την Ίντερ, Κρίστιαν Έρικσεν αλλά και ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Μαρτίν Μπρέθγουεϊτ. Μαζί τους και οι ο Πιέρ-Εμίλ Χόιμπιεργκ (Τότεναμ), ο Τόμας Ντιλέινι (Ντόρτμουντ) και ο Γιανίκ Βέστεργκααρντ (Σαουθάμπτον).

Αναλυτικά η αποστολή

Τερματοφύλακες: Κάσπερ Σμάιχελ, Φρέντερικ Ρένοου, Γιόνας Λεσλ.

Αμυντικοί: Γενς Στρίγκερ Λάρσεν, Ντάνιελ Βας, Γιόακιμ Μέλε, Νικολάι Μποΐλεσεν, Σίμον Κίερ, Αντρέας Κρίστενσεν, Γιανίκ Βέστεργκαρντ, Γιόακιμ Άντερσεν, Ματίας Ζάνκα

Μέσοι: Πιέρ Εμίλ Χόιμπιεργκ, Τόμας Ντιλέινι, Ματίας Γένσεν, Κρίστιαν Έρικσεν, Κρίστιαν Νέργκααρντ, Αντρέας Κρίστιανσεν

Επιθετικοί: Γιουσούφ Πόουλσεν, Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, Κάσπερ Ντόλμπεργκ, Γιόνας Βιντ, , Αντρέας Σκοβ Όλσεν, Αντρέας Κρονέλιους, Ρόμπερτ Σκοβ, Μίκελ Ντάμσγκααρντ

Previous Article

2ος Όμιλος : Τέσσερις ομάδες, τριών ταχυτήτων

Next Article

Euro 2020: Παρουσίαση και μακροχρόνια Βελγίου