29 Μαρτίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Μεγάλη μάχη στην RedBull Arena

Καλημέρα σε όλους

Οι συντάκτες της ομάδας είναι εδώ για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο.

Μαζί θα αναλύσουμε και θα ποντάρουμε το σπουδαίο ντέρμπι της Bundesliga, αυτό ανάμεσα στην Λειψία και της Μπάγερν Μονάχου για την 27η αγωνιστική του Γερμανικού πρωταθλήματος.

19:30 Λειψία – Μπάγερν Μονάχου

Γήπεδο: Red Bull Arena ( Λειψία )
Κανάλι: Cosmote sports

Η Λειψία βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος με 57 βαθμούς σε 26 αγωνιστικές. Μετράει 17 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες με απολογισμό 48-21. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 21 γκολ παθητικό. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει 4 νίκες και μια ισοπαλία. Είναι στο -4 από την πρωτοπόρο και σημερινή της αντίπαλο Μπάγερν Μονάχου. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε της Αρμίνια με 0-1 εκτός έδρας. Εντός έδρας είναι η 2η καλύτερη με 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και μια ήττα σε 13 παιχνίδια. Η καλύτερη εντός έδρας ομάδα είναι βέβαια η Μπαγερν που έχει 10 νίκες και 3 ισοπαλίες.
Για την αποψινή αναμέτρηση εκτός είναι οι:  Angelino, Haltsenberg, Kampl, Laimer, Szoboszlai και Upamecano.

Η Μπάγερν Μονάχου είναι στην 1η θέση του πρωταθλήματος με 61 βαθμούς σε 26 αγωνιστικές. Μετράει 19 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες με απολογισμό 78-35. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 78 γκολ ενεργητικό. Σχεδόν τα μισά τα έχει πετύχει ο Λεβαντόφσκι ο οποίος έχει  σκοράρει 35 τέρματα αλλά θα είναι απών από την αποψινή αναμέτρηση. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της μετράει 4 νίκες και μια ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εύκολα με 4-0 της Στουτγκάρδη αν και έπαιζε με παίχτη λιγότερο από το 20ο λεπτό. Εκτός από την αποψινή αναμέτρηση είναι οι: Boateng, Costa, Davies, Hoffmann, Lewandowski, Tilman και Tolisso.

Εκτίμηση:
Πιστεύουμε πως θα γίνει ένα ντέρμπι με πολύ πάθος και δύναμη. Συγκρούονται η καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Μεγάλη και κομβική απουσία του Lewa. Εμείς θα πάμε με τον άσσο σε DNB που πληρώνει 2,00 καθώς είναι η ευκαιρία της Λειψία να πλησιάσει στον έναν βαθμό την Μπάγερν,

Σύνοψη:
19:30 Λειψία – Μπάγερν Μονάχου-> 1 DNB || 2,00 @ 40 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Τετράδα με 15, 51

Next Article

Οι αναμετρήσεις του Nba