28 Μαρτίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Ματς χωρίς φαβορί

Καλημέρα σας,

Πέρασε καιρός από τότε που τα είπαμε τελευταία φορά. Το νέο και ανανεωμένο site είχε όμως μπει στην τελική ευθεία και απαιτούσε συγκέντρωση και αρκετό χρόνο μες την ημέρα. Υπάρχουν ακόμη κάποια κομμάτια τα οποία βελτιώνονται και θα ανεβάσουν την εμπειρία του αναγνώστη ακόμη υψηλότερα.

Έως το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει και άρθρο-οδηγός το οποίο θα παρουσιάζει τις νέες δυνατότητες του site.

Επιστροφή στην δράση.

H πρώτη ημέρα για την 24ης αγωνιστική της EuroLeague περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις :

Βαλένθια(11)-ΤΣΣΚΑ Μ.(2) και το ντέρμπι Μπατσελόνα(1)-Εφές(9).

Βαλένθια-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Σημαντικό πρόβλημα για την ομάδα της Βαλένθια, καθώς ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο Ισπανός πολύπειρος γκαρντ, υποβλήθηκε σε τεστ όπως όλα τα μέλη της ομάδας, με τον ίδιο να είναι θετικός και να μπαίνει σε καραντίνα. Τα επαναληπτικά τεστ που διενεργήθηκαν στην Ισπανική ομάδα βγήκαν αρνητικά.

Η ρωσική αρκούδα ταξίδεψε πληγωμένη για την Ισπανία. Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ αναμένεται να λείψει για αρκετό καιρό, μετά από τον τραυματισμό του στον ώμο, ενώ νέο πρόβλημα για τον Δ. Ιτούδη αποτελεί ο Τορνίκε Σενγκέλια, που δεν ακολούθησε την αποστολή λόγω τραυματισμού στο γόνατο, που αποκόμισε από την νέα ήττα της ΤΣΣΚΑ αυτή την φορά για το πρωτάθλημα από την Ζιέλονα Γκόρα με 93-90.

Είναι μια αναμέτρηση που μπορεί να πάει οπουδήποτε. Η Βαλένθια είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, έχει σκαμπανεβάσματα στην σεζόν, κάτι που την κρατά χαμηλά στην βαθμολογία και δυσκολεύει πολύ την υπόθεση 8αδα. Η ΤΣΣΚΑ δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και μαζί με τα προβλήματα στην front line, δεν αξίζει την εμπιστοσύνη μας.

Επιλογή μας από την αναμέτρηση είναι το Over 30,5 σε πόντους, ριμπάουντ και ασιστ του Mike James. Ο Αμερικάνος γκαρντ μετράει φέτος 19,9 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 5,9 ασιστ σε 31 λεπτά συμμετοχής.

Μπαρτσελόνα-Εφές

Η Μπαρτσελόνα ανέβηκε στο 17-6 με την έκτη συνεχόμενη νίκη της για την Ευρωλίγκα, νικώντας τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Με το σκορ ισόπαλο ο Σλούκας γλίστρησε, οι διαιτητές χρέωσαν με φάουλ τον Ζαν Σαρλ και με βολές έγινε το 74-76. Στο τέλος οι Μάρτιν και Σλούκας αστόχησαν σε φόλοου, ενώ ο Πρίντεζης που ευστόχησε το έκανε μετά την κόρνα της λήξης.

Η Ανατολού Εφές συνέρχεται και μάλιστα έχει βελτιώσει το ρεκόρ της στο 12 – 10, σκαρφαλώνοντας στην ένατη θέση. Στην τελευταία αναμέτρηση κέρδισε σχετικά εύκολα τον Ερυθρό Αστέρα με 86 – 72. Πρωταγωνιστές του αγώνα ήταν ο Σέιν Λάρκιν με 23π, ενώ ο Μίσιτς με 13 πόντους ήταν επίσης καθοριστικός.

Σαφώς και η ομάδα του Σάρας θα έχει τον πρώτο λόγο και θέλει να δείξει από την αρχή ποιός θα είναι το αφεντικό στην αναμέτρηση. Η βελτιωμένη Εφές έχει τις μονάδες για να αντισταθεί και για αυτό επιλέγω ως combo-bet την νίκη της Μπαρτσελόνα από το ημιχρονο (1/1) με λιγότερους όμως από 15π στο τελικό αποτέλεσμα.


Μην χάσετε απόψε το live-betting των αναμετρήσεων στο κανάλι μας στο Telegram


Μονό :

22:00 : Βαλένθια-ΤΣΣΚΑ Μ.: M. James Over 30,5 P/R/A -> 1,87 @ 30units

22:00 : Μπαρτσελόνα-Εφές Αναντολού: 1ημ/1τελ & Εφές +14,5 -> 2,55 @ 25units

Καλά ταμεία

Previous Article

Ταξίδι σε Γερμανία, Αγγλία και Ισπανία

Next Article

Λονδρέζικο ντέρμπι με σημείο και σκόρερ