25 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Μίλαν εναντίον Μπερλουσκόνι…

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 11η αγωνιστική στο Καμπιονάτο. Χθες η Γιουβέντους κέρδισε εύκολα(4-0) την Έμπολι και πέτυχε δεύτερη σερί νίκη.

Καλημέρα σε όλους! Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι καλείται για πρώτη φορά να αντιμετωπίσει την αγαπημένη του Μίλαν, στην οποία ήταν ιδιοκτήτης για 31 ολόκληρα χρόνια.

Η Γιούβε χθες κέρδισε την Έμπολι με 4-0 και βγήκε εύκολα η μοναδική επιλογή που κρατήσαμε.

Διαβάστε εδώ το αφιέρωμα για την Ιταλία

(16:00) Σαλερνιτάνα-Σπέτσια

Μπορεί αμφότερες να είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού, αλλά σίγουρα δεν αισθάνονται άνετες. Η Σαλερνιτάνα έχασε καθαρά από την Ίντερ με 2-0 μέσα στο Μιλάνο. Καλούτσικα ξεκίνησε και δείχνει να υπάρχουν χειρότερες ομάδες από αυτήν. Ο Φρανκ Ριμπερί ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του σε ηλικία 39 ετών. Σίγουρα εκτός ο Ματζόρε από το σημερινό.

Μεσοβδόμαδα η Σπέτσια νίκησε εύκολα(3-1) εντός έδρας την Μπρέσια και πέρασε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα ήρθε ισόπαλη εντός με την Κρεμονέζε. Εκτός οι βασικοί Ρέκα, ο αρχηγός Μπαστόνι και ο Κοβαλένκο.

Εκτίμηση:

Με πρώτη ματιά είναι αντιεμπορικό ζευγάρι, αλλά με μια δεύτερη είναι κλασικό παιχνίδι όπου εύκολα σκοράρουν αμφότερες. Πέντε σερί GG και over έχουν στα μεταξύ τους. Καμία δεν είναι ιδιαίτερα καλά και λέω να ρισκάρω σε επανάληψη του σκορ στο τελευταίου τους παιχνίδι. Το 2-2 δηλαδή. 16 πληρώνει και νομίζω αξίζει το ρίσκο. Πρώτη επιλογή το GG, όποιος θέλει να ρισκάρει το ακριβές σκορ 2-2.

(19:00) Μίλαν-Μόντσα

*Ο νυν ιδιοκτήτης της Μόντσα, Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήταν 31 χρόνια ιδιοκτήτης της Μίλαν, ενώ τα 20 από αυτά διετέλεσε και πρόεδρος.

Δύσκολα αλλά πέρασε από την Βερόνα η Μίλαν και γύρισε στις νίκες. Τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα δείχνοντας ότι παραμένει από τις πιο σοβαρές ομάδες στο Καμπιονάτο. Ο Τονάλι πέτυχε το γκολ της νίκης στο 81′. Την Τρίτη πάει στην Κροατία για να παίξει με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Παραμένουν εκτός οι Μενιάν , Καλάμπρια και Σαλεμάκερς.

Σταμάτησε το σερί της Μόντσα, αφού ηττήθηκε 1-0 στο Κάρλο Καστελάνι από την Έμπολι, βάζοντας στοπ στις τρεις σερί νίκες. Μεσοβδόμδα πάντως πήρε παλικαρίσια πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου με το 2-3 επί της Ουντινέζε. Καλή ομάδα έχει, αφού έκανε την αρχή πιστεύω θα πάρει αρκετούς βαθμούς και θα παραμείνει εύκολα στην κατηγορία.

Εκτίμηση:

Η Μίλαν βρίσκει τον τρόπο τα τελευταία χρόνια να τα παίρνει αυτά τα ματς, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Ωστόσο ο άσος είναι χαμηλά και έχει σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι. Σκέφτηκα το GG, με την Μόντσα να μπορεί να σκοράρει και να βάλει δύσκολα στους πρωταθλητές. Δεν θα μπει όμως στις τελικές μου επιλογές.

Μονά Αποδεκτά:

16:00 Σαλερνιτάνα – Σπέτσια : GG || 1.80 @ 20 Units

16:00 Σαλερνιτάνα – Σπέτσια : 2-2 || 16.00 @ 5 Units

Previous Article

Βλέπουν εξάδα Μάιντς και Κολωνία

Next Article

Γύρισε το κλίμα η Μαλίν