29 Μαρτίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Μάχη με φόντο το πρωτάθλημα σε Ισπανία

Καλημέρα σε όλους
Οι συντάκτες της ομάδας για άλλο ένα Σαββατοκύριακο είναι εδώ και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε αν βγάλουμε το πιο δυνατό παιχνίδι για εσάς.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Σεβίλλης με την Μπαρτσελόνα για την 25η αγωνιστική του Ισπανικού πρωταθλήματος.

⚽Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα

⏰Ώρα: 17:15
?Κανάλι: Cosmote Sports
?Γήπεδο: Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Διαιτητής: Ερνάντες

Η Σεβίλλη βρίσκεται στην  4η θέση του πρωταθλήματος με 48 βαθμούς σε 23 αγωνιστικές. Μετράει 15 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες με απολογισμό 34-16. Είναι στο -2 απο την σημερινή της αντίπαλο, όμως με παιχνίδι λιγότερο. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει το απόλυτο καθώς μετράει 5 νίκες. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 0-2 εκτός έδρας της Οσασούνα. Είναι σε αρκετά καλή κατάσταση στο πρωτάθλημα. Έχει την καλύτερη άμυνα με 16 γκολ παθητικό μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αγωνιστικά νέα:
Εκτός από την αποψινή αναμέτρηση είναι οι: Acuna και Ocampos

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 50 βαθμούς σε 24 αγωνιστικές. Μετράει 15 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει 4 νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 3-0 της Έλτσε εντός έδρας. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 53 γκολ ενεργητικό. Είναι στο -5 απο την κορυφή (με ματς περισσότερο απο την Ατλέτικο Μαδρίτης που είναι στην κορυφή).

Αγωνιστικά νέα:
Εκτός για την αποψινή αναμέτρηση είναι οι : Araujo, Coutinho, Fati, Pjanic και Roberto.

Εκτίμηση:
Αναμένεται να γίνει σκληρή μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες που πλέον έχουν τον ίδιο στόχο. Ναι η Σεβίλλη πηγαίνει και επίσημα για τον τίτλο. Θεωρούμε πως το φετινό πρωτάθλημα και έτσι όπως τα κατάφερε η Ατλέτικο (Χάνοντας 0-2 απο την Λεβάντε και 1-1 στο εξ αναβολής παιχνίδι με την ίδια ομάδα)  όλες οι ομάδες έχουν πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δύσκολο σε σημείο το εν λόγω ματς και έτσι θα πάμε με τα γκολ. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με πολύ πάθος και όμορφο θέαμα. Έτσι, επιλογή αποτελεί το G/G & Over 2,5 σε απόδοση 1,90

17:15 Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα: G/G & Over 2,5 || 1,90 @ 40 units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Γερμανο-αγγλικά φαβορί

Next Article

ΚΑΡΕ ΤΟΥ ΟΒΕΡ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΕΣ