24 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Μάχη για την άνοδο στην Premier League

17:00 Μπρέντφορντ – Σουόνσι

Γήπεδο: Webley
Διαιτητής: Kavanagh
Κανάλι: Nova Sports

Αναμέτρηση με φόντο την άνοδο στην Premier League, αλλά και των ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΏΝ ΕΣΌΔΩΝ για τα Ελληνικά τουλάχιστον δεδομένα, έχουμε απόψε στο στάδιο του Wembley. Μπρέντφορντ και Σουόνσι διασταυρώνουν τα ξίφη τους και ο νικητής, τα παίρνει ΌΛΑ.

Ανασκόπηση

Η Μπρέντφορντ βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο τελικό των πλει οφς για την άνοδο στην Premier League. Πέρυσι ηττήθηκε από την Φούλαμ με 1-2 στην παράταση. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα και οι δύο ομάδες έχασαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, δίχως όμως να πετύχει κάποια κάποιο τέρμα. Έτσι, όλα κρίθηκαν στην παράταση. Η Φούλαμ πήρε το προβάδισμα στο 105ο λεπτό έπειτα από τέρμα του Τζο Μπράιαν. Η Μπρέντφορντ πίεσε να ισοφαρίσει δίχως όμως να τα καταφέρει. Αντιθέτως δέχθηκε και δεύτερο τέρμα από τον Τζο Μπράιαν ο οποίος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα στο 117ο λεπτό. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Μπρέντφορντ ήταν να μειώσει στο τελικό 1-2 στο 124ο λεπτό με τέρμα του Ντάλσγκααρντ.

Η Σουόνσι υποβιβάστηκε το 2018 από την Premier League. Την σεζόν 2018-19 τερμάτισε στην 10η θέση της Championship. Την περασμένη χρονιά τερμάτισε στην 6η θέση έπειτα από την τελευταία αγωνιστική και την αυτοκτονία της Νότιγχαμ. Η Νότιγχαμ είχε 70 βαθμούς και η Σουόνσι 67 με την Νότιγχαμ να υπερτερεί στην διαφορά τερμάτων με +5. Η Νότιγχαμ ηττήθηκε απο την αδιάφορη Στόουκ 1-4 εντός έδρας και παράλληλα η Σουόνσι κέρδισε με 1-4 την Ρέντιγκ με γκολ στο 84ο και 92ο λεπτό. Έτσι στην ισοβαθμία η Σουόνσι είχε διαφορά τερμάτων +9 και η Νότιγχαμ +8. Η Σουόνσι ωστόσο δεν μπόρεσε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Webley καθώς την απέκλεισε η σημερινή της αντίπαλος Μπρέντφορντ (3-1 εντός και 1-0 ήττα εκτός).

Στο σήμερα…

Μπρέντφορντ

Η Μπρέντφορντ τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 87 βαθμούς. Έμεινε στο -4 απο την 2η Γουότφορντ και την απ’ ευθείας άνοδο. Συνολικά πέτυχε 24 νίκες, 15 ισοπαλίες και 7 ήττες με συνολικό απολογισμό 79-42. Τελείωσε το πρωτάθλημα έχοντας την καλύτερη επίθεση. Έχει τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος τον Toney ο οποίος σταμάτησε στα 31 γκολ και 10 ασίστ.

Στα πλέι οφς αναμετρήθηκε με την Μπόρνμουθ. Στο πρώτο παιχνίδια ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι που ήταν κάκιστη. Στον επαναληπτικό ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο ματς. Δέχθηκε γκολ στο 5ο λεπτό απο τον Danjuma, όμως η απάντηση ήταν άμεση με τον Toney να βρίσκει δίχτυα στο 16ο λεπτό. Σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι έπαιξε η κόκκινη που δέχθηκε η Μπόρνμουθ στο 28ο λεπτό και συγκεκριμένα όταν ο Mepham σταμάτησε τον αντίπαλο του σε προφανή θέση για γκολ. Η Μπρέντφορντ πίεσε να φτάσει στην ανατροπή πριν το ημίχρονο δίχως όμως να τα καταφέρει. Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος το πέτυχε με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 50ο λεπτό λοιπόν ο Janelt πέτυχε το 2-1 με την Μπρέντφορντ να θέλει άλλο ένα τέρμα για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Webley. Αυτό το τέρμα λοιπόν το βρήκε στο 81ο λεπτό με τον Forss ο οποιός είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο να πετυχαίνει το πολυπόθητο τέρμα και συνάμα την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός απο την σημερινή αναμέτρηση είναι o Dasilva.

Σουόνσι

Η Σουόνσι τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 80 βαθμούς. Συνολικά πέτυχε 23 νίκες, 11 ισοπαλίες και 12 ήττες με απολογισμό 56-39. Έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 39 γκολ παθητικό(την καλύτερη άμυνα την έχει η πρωταθλήτρια Νόρις με 36 γκολ παθητικό).

Στα πλεί οφς αναμετρήθηκε με την Μπάρνσλει στον ημιτελικό. Στο πρώτο παιχνίδι επικράτησε με 0-1 εκτός έδρας. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Ayew ο οποίος πέτυχε 16 γκολ και 4 ασιστ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η Μπάρσνλει πίεσε για την ισοφάριση δίχως όμως να τα καταφέρει απέναντι στην καταπληκτική αμυντική λειτουργία της Σουόνσι. Στον επαναληπτικό η Σουόνσι ξεκίνησε δυναμικά παίρνοντας το προβάδισμα στο 39ο λεπτό με τέρμα το Grimes. Η Μπάρσνλει δεν κατέθεσε τα όπλα, πίεσε και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 71ο λεπτό με τον Woodrow. Στο τέλος του αγώνα η Μπάρσνλει είχε δύο καλές στιγμές για να πετύχει και δεύτερο τέρμα δίχως όμως να τα καταφέρει και έτσι η Σουόνσι πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός απο την σημερινή αναμέτρηση είναι οι: Benda, Cooper, Morris και Rushesha.

Εκτίμηση: Πρόκειται για την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με την δεύτερη καλύτερη άμυνα. Η Σουόνσι θέλει να πάρει εκδίκηση έπειτα από τον περσινό αποκλεισμό. Η Μπρέντφορντ είναι μια ομάδα που έχει ένα απο τα πιο σύγχρονα project στην Αγγλία. Πέρσι δεν τα κατάφερε και φέτος θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα. Πιστεύω πως το παιχνίδι είναι πάρα πολύ κρίσιμο και για τις δύο ομάδες. Εκτιμώ πως θα προσέξουν και οι δύο τα νότα τους στην αρχή του παιχνιδιού με πολλές μάχες και πολύ παιχνίδι κέντρου.

Πρώτη επιλογή αποτελεί, να μπει το πρώτο τέρμα μετά το 35ο λεπτό, επιλογή που είναι στο 1,87.

Δεύτερη επιλογή είναι ο άσσος της Μπρέντφορντ καθώς πιστεύω πως έχει όλα τα φόντα για το μεγάλο βήμα και την άνοδο στην Premier League. Επιλογή που την βρίσκουμε στο 1,92.

Τρίτη και τελευταία επιλογή είναι να βρει δίχτυα ο Toney. Σε ένα τέτοιο ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες οι μεγάλοι παίχτες είναι αυτοί που δίνουν τις λύσεις. Επιλογή που πληρώνει 2,05.

Σύνοψη:

Μονό:

17:00 Μπρέντφορντ – Σουόνσι-> 1 || 1,92 @ 30 Units

Ειδικό:

17:00 Μπρέντφορντ – Σουόνσι-> Γκολ μετά το 35ο λεπτό || 1,87 @ 30 Units

Σκόρερ:

17:00 Μπρέντφορντ – Σουόνσι-> Να σκοράρει οποτεδήποτε: Toney || 2,05 @ 30 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Έρχεται ο 3ος «εμφύλιος» τελικός για τις Αγγλικές ομάδες…

Next Article

Η «Ελίτ» γειτονιά απέκτησε νέους ζάμπλουτος κατοίκους…