25 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Κύπρος: Χρειάζονται και τέρματα για παραμονή στην Κατηγορία

Καλή σας Μέρα και εύχομαι σε όλους τα καλύτερα

Καθοριστική στροφή στο Κυπριακό πρωτάθλημα για τον όμιλο της διαβάθμισης καθώς σήμερα είναι προγραμματισμένοι 2 αγώνες στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής με εξαιρετικό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Όσο προχωράμε και λιγοστεύουν οι αγώνες τόσο και ανεβαίνει η ανάγκη κατάκτησης των 3 βαθμών και ήδη υπάρχουν ομάδες που δεν μπορούν ούτε και με ισοπαλία να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την παραμονή τους στην κατηγορία.

Στις 18:00 λοιπόν στον πρώτο χρονικά αγώνα της ημέρας η Νέα Σαλαμίνα στην έδρα της φιλοξενεί την Πάφο με τους γηπεδούχους να βλέπουν τα περιθώρια να στενεύουν και να επιζητούν μόνο το τρίποντο για να εξακολουθήσουν να έχουν ελπίδες διεκδίκησης παραμονής. Στον άλλο αγώνα της ημέρας που θα αρχίσει στις 20:00 η Ένωση Νέων Παραλιμνίου θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας με την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου να θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει σε ελπίζει ενώ αν ο Εθνικός φύγει με το τρίποντο θα κάνει το πιο καθοριστικό βήμα παραμονής.


ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΠΑΦΟΣ 18:00


ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βγάζει πολύ μεγάλο άγχος μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά τους αγώνες με αποτέλεσμα σε αρκετές περιπτώσεις να τρέχει τον αντίπαλο στο σκορ. Έχει μόλις μία νίκη στους τελευταίους 7 αγώνες ενώ στον τελευταίο απέναντι στον Εθνικό εκτός έδρας κατάφερε να πάρει τον ένα βαθμό (2-2) και ενώ βρέθηκε στο 20΄να χάνει με 2-0. Δεν είναι μακριά από το να μπει σε θέση παραμονής αφού υπολείπεται 3 βαθμών από Δόξα και Εθνικό ωστόσο πρέπει να αρχίσει να κερδίζει για να μπορεί να υλοποιήσει τον στόχο αυτό.

ΠΑΦΟΣ: Μπορεί να μην έχει στόχους σε αυτή την σειρά των αγώνων αλλά αποδεικνύει μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι πολύ καλύτερη ομάδα με ποιότητα και στοχεύει να πάρει την πρώτη θέση και να βρεθεί μπροστά και από το ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Στηβ Κωνσταντινίδη είναι στους 54 βαθμούς, μετρά 7 νίκες, μία ισοπαλία και 2 ήττες τις οποίες δέχτηκε εκτός έδρας ενώ έρχεται από την νίκη επί του ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία (0-1) και αμέσως μετά ήρθε το 2-1 επί της Δόξας στην Πάφο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν η Νέα Σαλαμίνα θέλει να παραμείνει στην κατηγορία θα πρέπει να αρχίσει να μαζεύει τρίποντα και να κερδίζει αγώνες ειδικά στην έδρα της την οποία και δεν εκμεταλλεύτηκε. Ο σημερινός αντίπαλος η Πάφος είναι σε φόρμα, δεν “χαρίζει” σε κανένα και γενικά παίζει για το γόητρο και οι Ρώσοι επενδυτές της προσδοκούν σε πώληση κάποιων νεαρών ξένων παικτών. Θεωρώ ότι η Πάφος θα παίξει και πάλι ελεύθερα και επιθετικά και αυτό θα βοηθήσει να έχουμε τέρματα οπότε και θα προτείνω την επιλογή του Goal-Goal σε απόδοση 1.70.

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ 20:00


ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Μετρά μόλις 2 νίκες στους μέχρι τώρα 10 αγώνες που έχει δώσει και πολύ δύσκολα πλέον θα καταφέρει να εξασφαλίσει θέση παραμονής αφού υπολείπεται του σημερινού της αντιπάλου 9 βαθμούς και μας μένουν 4 αγωνιστικές για το τέλος. Έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία στον τελευταίο της εκτός έδρας αγώνα για να πάρει το τρίποντο από τον Ερμή όταν και προηγήθηκε με 1-0 μόλις στο 1 λεπτό. Από κει και πέρα τα…παράτησε δέχτηκε 4 τέρματα για να χάσει τελικά με 4-2 και να μείνει καθηλωμένη στην προτελευταία θέση με 33 βαθμούς.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Πριν την έναρξη αυτής της σειράς των αγώνων ήταν στην προτελευταία θέση με 22 βαθμούς και μεγάλο φαβορί για την διαβάθμιση. Μάζεψε όμως μέσα από 6 νίκες και 2 ισοπαλίες 20 βαθμούς, έφθασε στους 42 και με σημερινή νίκη θα έχει εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή. Η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους προέρχεται από το εντός έδρας 2-2 με την Νέα Σαλαμίνα αν και προηγήθηκε με 2-0 δείχνοντας παράλληλα σημάδια άγχους αλλά και κούρασης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ σημαντικός αγώνας και για τις 2 ομάδες με το Παραλίμνι να μην έχει άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών και τον Εθνικό να γνωρίζει πως με νίκη θα βρεθεί ένα βήμα πριν την τελική παραμονή στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι δεν είναι σε καλή κατάσταση έρχονται από την βαριά ήττα με 4-2 από τον Ερμή και αν χάσουν και σήμερα τότε αποχαιρετούν την κατηγορία. Από την άλλη ο Εθνικός δείχνει να είναι σε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, μπορεί να σκοράρει με σχετική ευκολία και θα επιδιώξει να φύγει με το τρίποντο της νίκης για να κάνει με την σειρά του το πιο αποφασιστικό βήμα παραμονής. Θεωρώ ότι θα είναι αρκετά δυνατός αγώνας αλλά γεμάτος άγχος από πλευράς γηπεδούχων αφού ούτε η ισοπαλία δεν τους ικανοποιεί οπότε και θα προτείνω την επιλογή Goal-Goal σε απόδοση 1.80.

Δυάδα (Απόδοση 3.06) UNITS 40

18.00 Νέα Σαλαμίνα-Πάφος: Goal-Goal (1.70)

20:00 Παραλίμνι-Εθνικός Άχνας: Goal-Goal (1.80)

Previous Article

Euro 2020: Εκτός ο Ζλάταν

Next Article

Jupiler Pro League: Μαλίν και Λιέγη μας δείχνουν τον δρόμο…