23 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Κύπρος: Ποντάρουμε εκ νέου στα τέρματα σε καθοριστική αγωνιστική…

Καλή σας Μέρα και εύχομαι σε όλους τα καλύτερα

Αποτυχία η χθεσινή στοιχηματική μέρα αφού η Μονακό στον τελικό Κυπέλλου δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν (0-2) με αποτέλεσμα να “χαθεί” η επιλογή του Goal-Goal ενώ και η επιλογή μας για νίκη της Σάντερλαντ επί της Λίνκολν χάθηκε με το 2-0 που πέτυχε η γηπεδούχος αποκτώντας ταυτόχρονα πολύ μεγάλο αβαντάζ για να βρεθεί στον τελικό ανόδου…

Περνάμε αμέσως στην σημερινή μας πρόταση που έρχεται από την Κύπρο και τους αγώνες των πλέι-οφ για την διαβάθμιση. Σήμερα θα διεξαχθούν 2 αγώνες που ενδιαφέρει βαθμολογικά μόνο τους φιλοξενούμενους Παραλίμνι και Νέα Σαλαμίνα ωστόσο με αντιπάλους την Πάφο και το ΑΠΟΕΛ μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο τους…

ΠΑΦΟΣ-ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ 18:00

ΠΑΦΟΣ: Τον στόχο να είναι πρώτοι στην βαθμολογία του ομίλου φαίνεται να υλοποιεί η ομάδα της Πάφου αφού ήδη μετρά 8 νίκες σε 11 αγώνες και έχει μία διαφορά 4 βαθμών από τον ΑΠΟΕΛ. Προέρχεται από την νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας εκτός έδρας με 2-1, στην Πάφο πολύ δύσκολα χάνει βαθμούς αφού μετρά 4 νίκες και μία ισοπαλία ενώ και η όλη εικόνα της ομάδας είναι εξαιρετική. Προέρχεται από 4/5 Over 2.5 και 3/5 Goal-Goal +Over 2.5.

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Μόνο με μαθηματικές πράξεις μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία μετά και την ισοπαλία στην έδρα της 1-1 με τον Εθνικό Άχνας και αφού πήρε μόλις μία νίκη στους 10 τελευταίους αγώνες. Στην ουσία άρχισε να κάνει σχέδια για την νέα χρονιά και στις τελευταίες 3 αγωνιστικές μπορεί ο προπονητής της ομάδας να τις χρησιμοποιήσει για να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται και οι νεαροί ποδοσφαιριστές. Το Παραλίμνι μετρά 5/5 Goal-Goal, και 3/5 Goal-Goal +Over 2.5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πλην του γοήτρου δεν υπάρχει στην ουσία κάτι άλλο σε αυτό τον αγώνα καθώς ο στόχος της Πάφου για την πρώτη θέση στον όμιλο είναι κοντά σε υλοποιήσει ο δε στόχος του Παραλιμνίου για παραμονή στην κατηγορία μόνο με μαθηματικές πράξεις μπορεί να γίνει. Άρα έχουμε δύο ομάδες χωρίς άγχος που μπορεί να προσφέρουν θέαμα και τέρματα, η Πάφος είναι το ακλόνητο φαβορί για την νίκη και το Παραλίμνι έδειξε από τον προηγούμενο του αγώνα στην έδρα του ότι αποδέχτηκε την μοίρα του. Θα προτείνω την επιλογή του να κερδίσει η Πάφος αλλά να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 1+ Goal-Goal σε απόδοση 2.50.

ΑΠΟΕΛ-ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 20:30

ΑΠΟΕΛ: Συνεχίζει να κάνει αρκετές αλλαγές ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θέλοντας να δώσει σε όλους τους ποδοσφαιριστές την ευκαιρία να αγωνιστούν και να βγάλει και ο ίδιος συμπεράσματα για τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν και εν όψει της νέας χρονιάς. Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε 2 συνεχόμενες νίκες, η τελευταία επί της Δόξας με 2-1 και παρά το ότι δεν έχει βαθμολογικούς στόχους μόνο και μόνο η φανέλα είναι αρκετή για να δώσει κίνητρο και να διεκδικά την νίκη. Προέρχεται από 4/5 Goal-Goal και 3/5 Over 2.5.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μπήκε πραγματικά σε μεγάλες περιπέτειες μετά την εντός έδρας ήττα από την Πάφο με 2-1. Χρειάζεται επειγόντος τρίποντο για να κρατήσει τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία αφού η Δόξα είναι στο +3 και ο Εθνικός στο +4 ενώ μένουν 3 αγωνιστικές. Η ήττα από την Πάφο έφερε την αντίδραση του κόσμου που “γύρισε” εναντίον των παικτών και της διοίκησης με το κλίμα να μην είναι και το καλύτερο για αυτό τον δύσκολο αγώνα. Η Νέα Σαλαμίνα τις τελευταίες 8 αγωνιστικές κατάφερε να πάρει μόλις 1 νίκη ενώ προέρχεται από 5/5 Goal-Goal και 4/5 Goal-Goal +Over 2.5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η ιδιαιτερότητα εδώ είναι πως η Νέα Σαλαμίνα χρειάζεται όσο τίποτα άλλο την νίκη για να μπορεί να ελπίζει βάσιμα σε παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο το άγχος που είναι πλέον εμφανές έχει καταβάλει σε μεγάλο βαθμό όλους στην ομάδα και με τον κόσμο να ξεσπά μετά την εντός έδρας ήττα από την Πάφο. Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς κυρίως ποδοσφαιριστές ωστόσο κέρδισε τα 2 τελευταία εκτός έδρας παιγνίδια με Δόξα (1-2) και Καρμιώτισσα (1-6). Με βάση το ότι η Νέα Σαλαμίνα καίγεται πραγματικά για το τρίποντο και ο ΑΠΟΕΛ δεν “χαρίζεται” για κανένα λόγο θα προτείνω την επιλογή του Goal-Goal +Over 2.5 σε απόδοση 1.95

Δυάδα (Απόδοση 4.87 ) UNITS 30

18.00 Πάφος-Παραλίμνι: 1+ Goal-Goal (2.50)

20:30 ΑΠΟΕΛ-Νέα Σαλαμίνα: Goal-Goal +Over 2.5 (1.95)

Previous Article

Euro 1964: Η επέλαση των Ισπανών

Next Article

ACB: H μια για την πρωτιά η άλλη να σώσει την χρονιά