25 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Κόντρα στο Ιταλικό ντέρμπι

Ίντερ-Λάτσιο

Γήπεδο: Τζιουζέπε Μεάτσα (Μιλάνο)

Διαιτητής: Fabbri

Η Ίντερ βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 47 βαθμούς σε 21 αναμετρήσεις. Μετράει 14 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες με συνολικό απολογισμό στα γκολ να είναι 51-23. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με τα 51 γκολ που έχει ενεργητικό. Έχει τρομερή ποιότητα σαν ομάδα σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Αμυντικά έχει την 3η καλύτερη άμυνα πίσω από την Γιουβέντους που έχει την καλύτερη με 18 γκολ παθητικό και την Νάπολι που έχει δεχθεί 21 τέρματα.

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της μετράει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες με απολογισμό 10-2. Είναι η δεύτερη καλύτερη έδρα της Serie A καθώς έχει 8 νίκες, μια ισοπαλία και μόλις μια ήττα. Την καλύτερη έδρα την έχει η Ρόμα καθώς είναι η μοναδική εντός έδρας αήττητη ομάδα. Μεσοβδόμαδα αναμετρήθηκε με την Γιουβέντους για το θεσμό του κυπέλλου και αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με συνδυασμό του πρώτου παιχνιδιού όπου ηττήθηκε με 1-2 εντός έδρας, αποχαιρέτησε την διοργάνωση και πλέον κοιτάζει το πρωτάθλημα.

Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε δύσκολα με 0-2 στην έδρας της Φιορεντίνα. Σε ένα παιχνίδι που ήταν κυρίαρχη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.  Είναι στο -2 από την πρωτοπόρο Μίλαν και φυσικά ο στόχος την φετινή σεζόν δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Εκτός για την σημερινή αναμέτρηση θα είναι μόνο ο Arturo Vidal καθώς έχει τραυματισμό στο γόνατο.

Η Λάτσιο βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς σε 21 αναμετρήσεις. Μετράει 12 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες με συνολικό απολογισμό 36-27. Στα τελευταία της πέντε παιχνίδια έχει το απόλυτο καθώς μετράει 5 νίκες με απολογισμό 11-2. Μετράει 8 παιχνίδια δίχως ήττα μετρώντας παράλληλα 7 νίκες και μια ισοπαλία. Εκτός έδρας τα πηγαίνει περίφημα καθώς έχει 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες με απολογισμό 19-13.

Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε στην έδρας της με 1-0 επί της Κάλιαρι. Σε ένα παιχνίδι που ήταν νωθρή και περίμενε την αντίπαλο της. Ματς για γερά νεύρα και πολλές μονομαχίες με τι δύο ομάδες να βγάζουν περίσσιο πάθος. Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 61ο λεπτό ο σύνηθες ύποπτος Ciro Immobile. Ο οποίος πραγματοποιεί τρομερή σεζόν έχοντας σκοράρει 14 τέρματα και έχει σερβίρει αλλά 3. Στην σχετική λίστα των σκόρερ βρίσκεται στην 2η θέση πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος έχει πετύχει 16 τέρματα.

Οι στόχοι για την φετινή Λάτσιο είναι υψηλοί. Είναι μια ομάδα με αγωνιστική ταυτότητα. Έχει υπομονή και επιμονή στο παιχνίδι της και είναι ικανή για μεγάλα πράγματα.

Εκτός για την αποψινή αναμέτρηση είναι οι: Cataldi ( μυικός τραυματισμός ), Luiz Felipe (τραυματισμός στον αστράγαλο) και Strakosha(τραυματισμός στο μηρό)

Εκτίμηση:
Περιμένουμε να γίνει ένα ματς ωραίο σε θέαμα καθώς η Ίντερ και η Λάτσιο είναι φύση επιθετικές ομάδες και αρέσκονται να δημιουργούν φάσεις. Φαβορί δίνεται η Ίντερ με τον άσσο να δίνεται 1,75 και το διπλό της Λάτσιο να είναι στο 4,50. Πιστεύουμε πως οι αποδόσεις στο σετ έπρεπε να είναι πιο κλειστές. Επιλογή αποτελεί το Χ2 σε απόδοση 2,12.

Επιλογή:

⚽️21:45 Ίντερ – Λάτσιο-> X2 || 2,12 @ 40 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Στήριξη στα φοβαρί με το ανάλογο ρίσκο

Next Article

El clasico, πράσινοι εναντίων κόκκινων