20 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Η ώρα της Γιουβέντους

Καλημέρα σε όλους.

Σήμερα Σάββατο 6 Φεβρουαρίου θα αναλύσουμε και θα ποντάρουμε από το παιχνίδι της Γιουβέντους με την Ρόμα για την 21η αγωνιστική της Serie A.

Προϊστορία

Η προϊστορία στο εν λόγω ζευγάρι με γηπεδούχο την Γιουβέντους είναι με το μέρος της.. Καθώς στα τελευταία 11 παιχνίδια στο Τορίνο η Γiούβε μετράει 10 νίκες και μόλις μια ήττα (πέρυσι με 1-3).

Γιουβέντους – Ρόμα

Ώρα έναρξης: 19:00

Κανάλι: Nova sports
Στάδιο
: Allianz Stadium (Torino)

Διαιτητής: Orsato

Η Γιουβέντους βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 39 βαθμούς σε 19 αγωνιστικές. Μετράει 11 νίκες, 6 ισοπαλίες και 2 ήττες με συνολικό απολογισμό στα γκολ να είναι 39-18. Στην έδρας της έχει 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Στα τελευταία της 5 παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει 4 νίκες και μια ήττα. Μεσοβδόμαδα επικράτησε με 1-2 της Ίντερ στο Μιλάνο για το Κύπελλο Ιταλίας, με τον Κριστιάνο να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα.

Φαίνεται πως έχει βρει τα πατήματα της και αποδίδει καλά στους τελευταίους αγώνες. Παίρνει αυτό που θέλει και επικρατεί αισιόδοξο κλίμα στα αποδυτήρια για την συνέχεια. Ο Πίρλο δείχνει πως έχει βρει το κατάλληλο σχηματισμό και πρόσωπα για την 11άδα και έχει κερδίσει πλέον και τα αποδυτήρια. Να θυμίσουμε πως η αρχή της σεζόν ήταν δύσκολη καθώς έκανε πολλά πειράματα σε σχήμα και παίκτες.

Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας της Σαμπτόρια με 0-2. Ξεκίνησε δυνατά το ματς και μόλις στο 20 πήρε προβάδισμα στο σκορ έπειτα από γκολ του ιδιαίτερα φορμαρισμένου Chiesa. Στην συνέχεια έγινε ένα παιχνίδι με πολλές και δυνατές μονομαχίες με τον διαιτητή να βγάζει 6 κίτρινες κάρτες από το τσεπάκι του. Θα μπορούσε να δώσει και άλλες βέβαια αλλά επέτρεψε το δυνατό ποδόσφαιρο. Στα τελευταία λεπτά η Γιούβε δέχθηκε πίεση δίχως όμως να δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης. Έτσι στην τελευταία φάση του αγώνα, σε μια υποδειγματική αντεπίθεση πέτυχε το τελικό 0-2 με τον Ramsey, κλειδώνοντας παράλληλα την νίκη.

Αγωνιστικά νέα:
Ο Πίρλο δεν θα έχει στην διάθεση του για την αποψινή αναμέτρηση τους: Bentacur και Israel καθώς ο πρώτος έχει συμπληρώσει κίτρινες και ο δεύτερο έχει χτύπημα στο κεφάλι.

Η Ρόμα βρίσκεται 3η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς σε 20 αγωνιστικές. Μόλις έναν βαθμό από την αποψινή της αντίπαλο, όμως, με παιχνίδι περισσότερο. Μετράει 12 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες με τον απολογισμό στα γκολ της να είναι 44-33.Διαθέτει την 3η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με τα 44 γκολ που έχει ενεργητικό ( καλύτερη επίθεση διαθέτει η Ίντερ με 49 γκολ και μετά η Αταλάντα με 45).


Στα τελευταία 5 παιχνίδια της μετράει 3 νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εύκολα της Βερόνα με 3-1. Εκτός έδρας δεν τα πηγαίνει καλά καθώς μετράει 4 νίκες,  4 ήττες και μια ισοπαλία. Παράλληλα είναι η καλύτερη και η μόνη αήττητη  εντός έδρα ομάδα της κατηγορίας με απολογισμό 8 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Στα ντέρμπι δεν τα πηγαίνει καλά αφού έχει χάσει σε όλα. Το μόνο θετικό αποτέλεσμα ήταν στην έδρα της με την Γιουβέντους που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Προηγούταν με 2-1 και η Γιουβέντους έπαιζε με 10 παίχτες. Και όμως ισοφαρίστηκε.

Αγωνιστικά νέα:
Εκτός από την σημερινή αναμέτρηση είναι οι: Pelegrini και Zaniolo. Καθώς, αμφίβολοι κρίνονται οι Perdo, Reynolds και Smalling


Εκτίμηση:
Η Γιουβέντους βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, έχει αρχίσει να αποδίδει καλά και είναι μια εκ των διεκδικητών του τίτλου και φέτος. Η Ρόμα όσο καλή είναι στην έδρα της με τις μικρομεσαίες ομάδες, τόσο κακή είναι εκτός έδρας στα ντέρμπι. Η προϊστορία ευνοεί την Γιουβέντους η οποία έχει και το μομέντουμ
.

Επιλογή: 1 & Over 1,5 || 2,2 @ 40 Units.

Previous Article

Γερμανικό μεσημέρι Σαββάτου με γκολ.

Next Article

Η τριάδα με 2,133 Μ.Ο.