28 Μαρτίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Η τύχη και πάλι στα χέρια της Ατλέτικο Μαδρίτης

Καλημέρα σε όλους

Σήμερα θα ασχοληθούμε με μια σημαντική αναμέτρηση για την La Liga της Ισπανίας και μια για την Serie A της Ιταλίας. Συγκεκριμένα θα ασχοληθούμε με τις αναμετρήσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ρεάλ Σοσιεδάδ και αυτή της Αταλάντα με αντίπαλο την Μπενεβέντο.

21:45 Αταλάντα – Μπενεβέντο

Η Αταλάντα βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 72 βαθμούς σε 35 αγωνιστικές. Είναι στο -1 από την 2η Νάπολι (με παιχνίδι περισσότερο) και ισοβαθμεί με την Μίλαν. Επίσης, βρίσκεται στο +3 από την Γιουβέντους στην μάχη για την 4άδα.
Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς μετράει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με το εντυπωσιακό 2-5 της Πάρμα εκτός έδρας.

Η Μπενεβέντο βρίσκεται στην 18η θέση του πρωταθλήματος με 31 βαθμούς σε 35 αγωνιστικές. Είναι στο -3 από την 17η Σπέτσια και την σωτηρία. Στα τελευταία της πέντε παιχνίδια έχει 4 ήττες και μια ισοπαλία. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε από την Κάλιαρι στο ντέρμπι παραμονής με 1-3 εντός έδρας.

Εκτιμώ πως δεν τίθεται θέμα τελικού νικητή στην συγκεκριμένη αναμέτρηση με την Αταλάντα να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Όμως η Μπενεβέντο πρέπει να ρισκάρει και έτσι το αμφίσκορο είναι μια καλή επιλογή που την βρίσκουμε στο 1,80.

23:00

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στην 1η θέση του πρωταθλήματος με 77 βαθμούς σε 35 αγωνιστικές. Έχει πάλι την τύχη στα χέρια της έπειτα από την ισοπαλία της Ρεάλ με την Σεβίλλη στο Αλφρέντο Ντι Στέφανο. Την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη με την Μπαρτσελόνα 0-0 στο Κάμπ Νου. Στο 1ο ημίχρονο ήταν καλύτερη από την Μπαρτσελόνα αλλά στο 2ο μέρος οι Μπλαουγκράνα πήρα τα ηνία του αγώνα και απείλησαν την Ατλέτικο. Όμως, το 0-0 βόλεψε τους Ροχιμπλάνκος που πλέον με ένα 3/3 είναι πρωταθλητές.

 Η Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 56 βαθμούς σε 35 αγωνιστικές. Είναι στο +2 από την Μπέτις και στο +4 από την Βιγιαρεάλ στην μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στο ερχόμενο Europa League.  Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με 2-0 της Έλτσε εντός έδρας.

Εκτιμώ πως η Ατλέτικο μπορεί να κερδίσεις και να βαδίσει προσω ολοταχώς για το φετινό πρωτάθλημα. Οι αποδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν την δυσκολία του αγώνα με την Ατλέτι να δίνεται φαβορί στις τάξεις του 1,57. Πιστεύω πως θα γίνει μεγάλη μάχη με το σκορ να μην ξεφεύγει. Επιλογή αποτελεί ο άσσος με Under 3,5 σε απόδοση 2,07

Συνοπτικα:
Μονό:

21:45 Αταλάντα – Μπενεβέντο-> G/G || 1,80 @ 30 Units

Combo:
23:00 Aτλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ-> 1 & Under 3,5 || 2,07 @ 25 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Premier League: Πλην του γοήτρου η Τσέλσι ψάχνει κίνητρο κόντρα στην Άρσεναλ…

Next Article

Αύρα πρωταθλητών