25 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Η ευκαιρία της Έβερτον

Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.


Χθες είχαμε 1/2 επιλογές μας καθώς η Μονακό επικράτησε της Μπρέστ με 2-0 πηγαίνοντας έτσι ταμείο την επιλογή του 1 & Over 1,5.
Στο άλλο παιχνίδι η Μίλαν επικράτησε εκτός έδρας της Ρόμα με 1-2 αναγκάζοντας την στην 1η φετινή εντός έδρας ήττα. Στέλνοντας παράλληλα την επιλογή μας του άσσου στα χασομέρια.


Σήμερα το πρόγραμμα είναι μικρό αλλά θα ασχοληθούμε με ένα ματς. Αυτό ανάμεσα στην Έβερτον και την Σάουθάμπτον

22:00 Έβερτον – Σαουθάμπτον

Η Έβερτον βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος με 40 βαθμούς σε 24 αγωνιστικές. Μετράει 12 νίκες, 4 ισοπαλίες και 8 ήττες με απολογισμό 37 – 33. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει 2 νίκες, 2 ήττες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης ενάντια στην Λίβερπουλ με 0-2 εκτός έδρας. Είχε να επικρατήσει της μισητής αντιπάλου από το 1999. Παραδόσεις είναι και σπάνε, προχωράμε.

Στην έδρας της δεν τα πηγαίνει τόσο καλά όσο τα πάει στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Ενδεικτικό είναι πως έχει πάρει μόλις 14 βαθμούς εντός έδρας και αντιθέτως εκτός έχει μαζέψει 26. Στα τελευταία 5 παιχνίδια στην έδρας της έχει 4 ήττες και μια ισοπαλία.

Η Σάουθάμπτον βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Έχει υποχωρήσει στην 14η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς σε 25 αναμετρήσεις. Μετράει 8 νίκες, 6 ισοπαλίες και 11 ήττες με απολογισμό 31-43. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει 4 ήττες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από την Λιντς εκτός έδρας με 3-0. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν στο 0-0 όμως στην επανάληψη κατέρρευσε και δέχθηκε τρία τέρματα.  Στα τελευταία 5 παιχνίδια εκτός έδρας έχει 4 σερί ήττες και μια ισοπαλία.

Εκτιμώ πως ήρθε η στιγμή η Έβερτον να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πανηγυρίσει την 13η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα. Η Σάουθάμπτον δεν πατάει καθόλου καλά και εκτός έδρας χάνει δυναμική.  Επιλογή αποτελεί ο άσσος σε απόδοση 2,10. Σαν δεύτερη βάση στατιστικών είναι να σημειωθούν περισσότερα τέρματα στο β ημίχρονο καθώς στα 3/5 της Έβερτον και τα 4/5 της Σάουθάμπτον τα δεύτερα ημίχρονα ήταν αυτά που είχαν τα περισσότερα γκολ.

Συνοπτικά:

Μονό:

22:00 Έβερτον – Σάουθάμπτον-> 1 || 2,10 @ 30 Units

Ειδικό:

22:00 Έβερτον – Σάουθάμπτον-> Περισσότερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο || 1,97 @ 35 Units


Καλή επιτυχία

Previous Article

Δυάδες, τριάδα (Trixie)

Next Article

Με την φόρμα των φιλοξενούμενων