25 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Η ασταμάτητη Μάν.Σιτι και γκολ στο ντέρμπι της Γαλλίας

Καλημέρα σε όλους


Χθες η μέρα ξεκίνησε καλά έπειτα από την μεγάλη επικράτηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης ενάντια στην ισχυρή Μπάγερν Μονάχου με 2-1, πηγαίνοντας έτσι ταμείο την επιλογή του 1Χ.
Στο άλλο παιχνίδι της χθεσινής στήλης η Λίβερπουλ έχασε από την Έβερτον έπειτα από 1999 με 0-2. Πηγαίνοντας έτσι κουβά την επιλογή του 1Χ & G/G στα χασομέρια.

Σήμερα θα ασχοληθούμε πάλι με δύο αναμετρήσεις. Η πρώτη χρονικά αναμέτρηση που θα ασχοληθούμε και θα ποντάρουμε  είναι ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Σίτυ για την 25η αγωνιστική της Premier League. Η δεύτερη αναμέτρηση είναι από την Ligue 1 της Γαλλίας και συγκεκριμένα το ντέρμπι ανάμεσα στην Παρι Σεν Ζερμέν με την Μονακό

18:30 Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτυ

Η Άρσεναλ βρίσκεται στην 10η θέση του πρωταθλήματος με 34 βαθμούς σε 24 αγωνιστικές. Μετράει 10 νίκες, 4 ισοπαλίες και 10 ήττες με απολογισμό 31-25. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει 2 νίκες, 2 ήττες και μια ισοπαλία. Μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε με την Μπενφίκα εκτός έδρας για το Europa League με το τελικό σκορ να είναι 1-1. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της Λιντς με 4-2 εντός έδρας. Είναι μια χρονιά που μόνο καλή δεν είναι για το συγκρότημα του Αρτέτα καθώς βρίσκεται στο -8 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και συγκεκριμένα από την 5η Γουεστ Χάμ.

Η Μάντσεστερ Σίτυ βρίσκεται πραγματικά σε καταπληκτική κατάσταση. Σπάει το ένα ρεκόρ μετα το άλλο. Είναι βέβαια στην κορυφή του πρωταθλήματος με 56 βαθμούς σε 24 αγωνιστικές. Τρέχει ένα εξωπραγματικό ρεκόρ με 24(!) αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις δίχως ήττα και το αξιοσημείωτο είναι πως τρέχει 17 σερί νίκες. Έχει την 2η καλύτερη επίθεση με 49 γκολ ενεργητικό (καλύτερη η Γιουνάιτεντ με 50 γκολ) και την καλύτερη άμυνα με μόλις 15 γκολ παθητικό.

Εκτιμώ πως η Σίτυ αυτή την στιγμή δεν μπορεί να κοντραριστεί από κανέναν και όχι μόνο στην Αγγλία. Προσωπικά το 1,50 είναι Value γιατί το περίμενα στο 1,30! Χωρίς υπερβολές. Επιλογή αποτελεί το 2 & Over 1,5 απόδοση 1,80

22:00 Παρι Σεν Ζερμέν – Μονακό

Η Παρι Σεν Ζερμέν βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 54 βαθμούς σε 25 αγωνιστικές. Μετράει 17 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες με απολογισμό 57-15. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετράει 4 νίκες και μια ήττα. Με τον Ποτσετίνο στον πάγκο είναι άλλη ομάδα και αποδίδει αρκετά καλύτερα. Σιγά σιγά περιμένω την Παρι να παίρνει κεφάλι στην βαθμολογία. Μεσοβδόμαδα επικράτησε της Μπαρτσελόνα για το Champions League με το εκκωφαντικό 1-4 εκτός έδρας. Αποτέλεσμα που την στέλνει με το 1,5 πόδι στην φάση των 8 εκτός κάποιου εξωπραγματικό γεγονός.

Η Μονακό είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας με 49 βαθμούς σε 25 αγωνιστικές. Είναι στο -5 από την Παρι και στο +11 από την 5η Ρεν. Την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη με την Λοριάν (2-2 εντός έδρας) μάλιστα ισοφάρισε στην τελευταία φάση του ματς. Είναι σε καλή κατάσταση, σκοράρει κατά κανόνα και περιμένουμε και στο Παρίσι να βρει δίχτυα.


Εκτιμώ πως θα γίνει ένα ματς πλούσιο σε θέαμα και γκολ εκατέρωθεν από δύο πολύ επιθετικές ομάδες. Η Μονακό έχει αμυντικά θέματα καθώς δέχεται γκολ εύκολα. Επιλογή αποτελεί το 1Χ & G/G σε απόδοση 1,80

Συνοπτικά:

Μονό:

18:30 Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτυ-> 2 & Οver 1,5 || 1,80 @ 50 Units

Combo:

22:00 Παρι Σεν Ζερμέν – Μονακό-> 1X & G/G || 1,80 @ 40 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Βάση στους γηπεδούχους

Next Article

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΕ ΜΙΛΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΙ