26 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Η αναγέννηση της Άιντραχτ και η ασταμάτητη Σίτυ

Καταπληκτικά κύλισε η χθεσινή ημέρα καθώς είχαμε το απόλυτο στις επιλογές μας  και έτσι επιστρέψαμε στα ταμεία με εμφατικό τρόπο.


Στο παιχνίδι της Φράιμπουργκ με την Ντορτμουντ έγινε ένα όμορφο παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν και πολλές φάσεις Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε την Φράιμπουργκ να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη με 2-1. Στέλνοντας την επιλογή μας που ήταν το Over 2,5 με το G/G ταμείο καθώς πιάσαμε και το Fun Bet με τον άσσο να πληρώνει 5,25!

Στο άλλο παιχνίδι η Λεβερκούζεν επικράτησε με 5-2 της Στουτγάρδης και έτσι πληρωθήκαμε το Over 2,5 & G/G στο μονό μας αλλά και στο Παρολί. Έτσι, η χθεσινή ημέρα έκλεισε με απόλυτη επιτυχία για την στήλη.

Αφήνουμε την χθεσινή ημέρα και πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια με τα οποία θα ασχοληθούμε.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Χοφενχάιμ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.


16:30 Χοφενχάιμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η Χοφενχάιμ διανύει μια πολύ κακή σεζόν για το όνομα του συλλόγου και γενικά για την εικόνα που είχε παρουσιάσει τα προηγούμενα χρόνια. Βρίσκεται στην 12η θέση με 22 βαθμούς σε 19 αγωνιστικές. Μετράει 6 νίκες , 4 ισοπαλίες και 9 ήττες με απολογισμό 29-34.

Στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει 2 νίκες ,2 ήττες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας από την ισχυρή Μπάγερν με 4-1.

Για το αποψινό παιχνίδι είναι οι: Akpoguma, Bicakcic, Geiger, Hubner, Sassegnon και Stafylidis. Αμφίβολος είναι ο Nordtveit.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με την επιστροφή του Γιόβιτς έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 33 βαθμούς σε 19 αναμετρήσεις με απολογισμό 38-28. Μετράει 8 νίκες, 9 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες. Τρέχει ένα θετικό σερί 8 παιχνίδια δίχως ήττα και παράλληλα έχει 6 νίκες και 2 ισοπαλίες.
Στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει 4 νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 3-1 εντός έδρας την Χέρτα Βερολίνου.

Για το αποψινό παιχνίδι είναι οι: Durm και Schubert.

Εκτιμώ πως η Άιντραχτ βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και έχει το μομέντουμ. Με τον Γιόβιτς στην 11άδα είναι πραγματικά άλλη ομάδα. Πρώτη επιλογή είναι να βρει δίχτυα ο Γιόβιτς σε απόδοση 1,90. Δεύτερη επιλογή από το εν λόγω ματς είναι το Χ2 & G/G σε απόδοση 1,90 καθώς πιστεύω πως μπορεί να βρει δίχτυα η Χοφενχάιμ.

Περνάμε στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας. Αυτό είναι η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτυ.


18:30 Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτυ.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 40 βαθμούς σε 22 αγωνιστικές. Μετράει 11 νίκες 7 ισοπαλίες και 4 ήττες με απολογισμό 43-25. Φαινόταν πως έχει βρει το καλό της πρόσωπο έπειτα από 2 σερί νίκες με αντιπάλους την Τότεναμ και την Γουέστ Χαμ. Όμως, στην έδρα της ηττήθηκε για μια ακόμη χρονιά από την Μπράιτον με 0-1. Ταλαιπωρείται πολύ από τις απουσίες της από την αρχή της σεζόν.  Διαθέτει την 2η καλύτερη επίθεση με 43 γκολ( την καλύτερη την έχει η Γιουνάιτεντ με 46 γκολ.

Η Μάντσεστερ Σίτυ είναι ασταμάτητη. Βρίσκεται στην 1η θέση του πρωταθλήματος με 47 βαθμούς σε 21 αγωνιστικές. Μετράει 14 νίκες 5 ισοπαλίες και 2 ήττες με απολογισμό 39-13. Τρέχει ένα απίστευτο σερί 13 συνεχόμενων νικών και 20 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις δίχως ήττα. Διαθέτει μακράν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 13 γκολ παθητικό. Αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και παίρνει αυτό που θέλει από κάθε ματς. Εκτός θα είναι ο Ντε Μπρούιν ο οποίος είναι μεγάλη απώλεια. Όμως, ο εκπληκτικός φέτος Γκούγκντογαν που κάνει την καλύτερη σεζόν της ζωής του έχει συμπληρώσει για τα καλά το κενό του Βέλγου.

Εκτιμώ πως η  Λίβερπουλ δεν μπορεί να κοντράρει αυτή την Σίτυ την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Για ένα ακόμη παιχνίδι θα έχει πολλές απουσίες. Έτσι επιλογή μου είναι το διπλό σε απόδοση 2,10. Επίσης, να βρει δίχτυα ο Λικάι Γκούγκντογαν ο οποίος εκτελεί και τα πέναλτι της ομάδας .

Συνοπτικά
:
Μονό
:

16:30 Χοφενχάιμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης-> X2 & G/G || 1,90 @ 30 Units.

Σκόρερ:

16:30 Χοφενχάιμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης.-> Να σκοράρει οποτεδήποτε ΄Γιόβιτς || 1,90 @ 30 Units.

Μονό:

18:30 Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτυ -> 2 || 2,10 @ 30 Units

Σκόρερ:

18:30 Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτυ-> Να σκοράρει οποτεδήποτε Γκούγκντογαν ||2,45 @ 30 Units.

Καλή επιτυχία

Previous Article

Τα “βραδινά” γκολ πληρώνουν

Next Article

Το κέρδος του διοργανωτή, γκανιότα