20 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Ημιτελικός στο Κόπα και το φλυτζάνι δείχνει Σελεσάο και γκολ.

ημιτελικός

Προγνωστικά Στοιχήματος,EURO, COPA AMERICA, στατιστικά και αναλύσεις ομάδων για όλους τους λάτρεις των Σπορ! Το https://bethoop.gr/ ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των προβλέψεων! Επειδή το Στοίχημα.. είναι στα καλύτερά του! Βραζιλία και Περού κοντράρονται σήμερα και ο πρώτος ημιτελικός του Κόπα προβλέπεται γεμάτος συγκινήσεις.

6/7  ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΠΕΡΟΥ (02:00) 

Ημιτελικός Βραζιλία – Περού

Ανάλυση :

«Καυτά» ζευγάρια στην τελική τετράδα του Copa America και στο βάθος «αχνοφαίνεται» σούπερ τελικός ανάμεσα σε Βραζιλία και Αργεντινή!

Μετά το Περού και την οικοδέσποινα Βραζιλία, Κολομβία και Αργεντινή «τσέκαραν» με την σειρά τους τα τελευταία δύο εισιτήρια για τα ημιτελικά του Copa America τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι Λος Ίνκας πέρασαν στα πέναλτι την Παραγουάη μετά το φοβερό 3-3  της κανονικής διάρκειας.  Ένα ματς που είχε γκολ , πολύ ξύλο , κόκκινες εκατέρωθεν,  δάκρυα και ιδρώτα.

Οι «Καφετέρος» κατάφεραν να υπερπηδήσουν στα πέναλτι το εμπόδιο της Ουρουγουάης, ενώ η «Αλμπισελέστε» προκρίθηκε δια περιπάτου μετά το 3-0 επί του Εκουαδόρ, ολοκληρώνοντας έτσι το παζλ της τελικής τετράδας.

Η Βραζιλία θα βρει ξανά στο διάβα της στο Περού στον ημιτελικό μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση στην φάση των ομίλων.

Η  Αργεντινή θα κονταροχτυπηθεί με την Κολομβία.

 Όπως γίνεται αντιληπτό λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να έχουμε ματσάρα Βραζιλίας – Αργεντινής στον τελικό της 10ης Ιουλίου στο θρυλικό «Μαρακανά».

Τα ζευγάρια της τετράδας:

Α’ Ημιτελικός  6/7 Βραζιλία – Περού (02:00)

Β’ Ημιτελικός  7/7 Αργεντινή – Κολομβία (04:00)

Συνθέσεις :

Δεν αναφέρονται  προβλήματα απουσιών.

Α’ Ημιτελικός ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΠΕΡΟΥ

Εκτίμηση :

Παρά το 1-0  στο τελευταίο παιχνίδι με τη Χιλή , η Βραζιλία δείχνει να ρολάρει στο σκοράρισμα.

https://www.youtube.com/watch?v=RAx8BRAcjZw

Δεν την βλέπω λοιπόν να κάνει 2ο συνεχόμενο UNDER ειδικά απέναντι στους δαιμονισμένους Ίνκας του Περού. Εύκολα  βλέπω και το G/G και το OVER 2,5 στον 1ο  Ημιτελικό του Κόπα.

 Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι θα ξεκλειδώσει η επίθεση της Σελεσάο την άμυνα του Περού νωρίς ή θα το φάει στην αντεπίθεση.

Με το άφοβο Περού όλα να τα περιμένει κανείς.  Το 4-0 της φάσης των ομίλων αναμεταξύ τους δείχνει το φως,  στο τούνελ των προβλέψεων.

Πρόταση :

6/7 Βραζιλία  – Περού (02:00)  OVER 2,5 GOAL (1.83) @ 30 UNITS

Απολογισμός :

1 – 0 τελικό και χάθηκε το σημείο , αν και με το 1ο γκολ στο 35′ θα περίμενε κανείς διαφορετική εξέλιξη.. Όσοι μείνατε ξύπνιοι και κάνατε κας άουτ στο ημίχρονο ,μπράβο σας. Οι υπόλοιποι, μαζί και εγώ, μπορούμε να αρχίσουμε τα μοιρολόγια οσονούπω…

Previous Article

Τζουγκάρντεν στο 1,85 και επιστροφή στις στήλες.

Next Article

Νορβηγία και Σουηδία στο προσκήνιο