20 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Επιστροφή στις μάχες

Ύστερα από την διακοπή λόγω της διοργάνωσης του κυπέλου, επιστρέφουμε στην δράση με σημαντικές για την 8αδα αναμετρήσεις που κρίνουν πολλά για την συνέχεια.

Η Αναντολού Εφές(13-10) κοντράρετε με τον Ολυμπιακό(11-13) με τους ερυθρόλευκους να έχουν λιγοστές πιθανότητες για την νίκης.

Η Αναντολού Εφές έχει συνέλθει και  βελτιώνει συνεχώς το ρεκόρ της έχοντας καταλάβει την όγδοη θέση.  Η ομάδα του Αταμάν έχουν από τις πλέον δυνατές ομάδες και εαν δεν είχαν το τόσο στραβό ξεκίνημα θα ήταν μέσα στις 4 πρώτες θέσεις που δίνουν πλεονέκτημα.

Στην τελευταία αναμέτρηση κέρδισε την Μπαρτσελόνα με 86 – 88. Πρωταγωνιστές του αγώνα ήταν ο καλύτερος Σέιν Λάρκιν με 19π και ο Σέρβος Μίσιτς με 26π.

Η ομάδα του Πειραιά, στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες , με σημαντικότερη αυτή απέναντι στον Παναθηναϊκό 77–88 . Μοναδικός επιζών ο Σακίλ ΜακΚισσικ με 20 πόντους. Αρχές της εβδομάδας υπήρξε επίσκεψη στήριξης από αντιπροσωπεία των οργανωμένων ζητώντας να παλέψουν όλα τα ματς έως το τέλος της σεζόν.

Ο κόουτς Μπαρτζώκας  θα έχει ξανά στην διάθεση του τον Σασα Βενζέκοφ. Νέο πρόβλημα αποτελεί ο Χάρισον ενώ απουσιάζει εδώ και καιρό ο Κώστας Παπανικολάου.

Εκτιμώ πως ο Ολυμπιακός θα παλέψει στην άμυνα και θα προσπαθήσει να περιορίσει τους Λάρκιν-Μίσιτς. Μένει να δούμε εαν θα τα καταφέρει. Δεν μπλέκω με νικητή και χάντικαπ και πάω με ειδικά παικτών που βρίσκω αξία.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο telegram.
Πλούσιο στοιχηματικό Live-Bet, όπου τον Φεβρουάριο, τα καθαρά κέρδη έχουν εκτοξευθεί ήδη σε +600units

Μιλάνο-Μακάμπι Τ. Αβίβ.

Η ομάδα του Μεσίνα προέρχεται από θρίαμβο στο Final-8 του Κυπέλλου Ιταλίας καθώς πέτυχε τρεις νίκες μέσα σε τέσσερις μέρες και κατέκτησε διά περιπάτου το τρόπαιο διαλύοντας στον τελικό την Πέζαρο με 87-59.

Ο φόργουορντ Μπρουκς (2,1 π.) με τον σέντερ Ταρζιούσκι (3,7π., 3,1ρ.) δεν υπολογίζονται, ενώ τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης ο Αμερικανός ψηλός ΛεΝτέι και στη θέση του ανακοινώθηκε η απόκτηση του βετεράνου ψηλού Τζέρεμι Έβανς.

Η “ομάδα του Λαού” με ρεκόρ 10-12 βρίσκεται αρκετά μακριά από τις θέσεις πρόκρισης αλλά έχει ακόμη ελπίδες για πρόκριση στην 8αδα (αν νικήσει στα δύο χρωστούμενα παιχνίδια). Εντός των συνόρων προκρίθηκε με επική ανατροπή στον τελικό του Λιγκ Καπ κερδίζοντας στην παράταση 85-82 τη Χάποελ Χολόν.

Η Μακάμπι έχει μπροστά της ένα ματς τελικό για να μείνει στο κόλπο της 8αδας και χρειάζεται την εκτός έδρας νίκη. Η Αρμάνι έχει κούραση, απουσίες και νέα πρόσωπα. Δύσκολο ματς. Η λογική λέε Αρμάνι, όμως, πόσα λογικά έχουμε δει φέτος στην διοργάνωση;

Μονό:

?19:30 Εφές Ανατολού-Ολυμπιακός: Σλούκας Over 3,5 κερδισμένα φάουλ || 1,75 @ 30 Units.

?19:30 Εφές Ανατολού-Ολυμπιακός: Σλούκας & Λάρκιν Over 1,5 τρίποντο || 3,40 @ 25 Units.

?21:45 Μιλάνο-Μακάμπι: 2 || 2,70 @ 25 Units.

Καλές επιλογές.

Previous Article

Τρείς δυάδες από Europa L.

Next Article

COMBO ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5,03