17 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Επιλογή από Premier League

Καλημέρα σε όλους

Πλέον από την πλατφόρμα του καινούργιου μας site θα πορευτούμε σε μια, ελπίζω, καλή χρονιά για όλους.

Χθες η Σεβίλλη νίκησε με 0-1 στην έδρα της Αλμερία για το Copa Del Ray στέλνοντας κουβά την επιλογή του G/G.

Πάμε σήμερα να περάσουμε στο παιχνίδι που θα αναλύσουμε και θα ασχοληθούμε. Αυτό είναι το ματς της σκληροτράχηλης Μπέρνλι με την Μάντσεστερ Σίτυ.

20:00 Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτυ.

Η Μπέρνλι βρίσκεται στην 16η θέση του πρωταθλήματος με 22 βαθμούς σε 20 αγωνιστικές. Μετράει 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 10 ήττες με απολογισμό 13-26. Τα 13 γκολ, που έχει στο ενεργητικό της, την καθιστά ως την 2η  χειρότερη επίθεση της φετινής Premier League, την χειρότερη φυσικά έχει η ουραγός Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 12 γκολ. Από την άλλη, αμυντικά στέκεται πολύ καλά και αυτός είναι ο λόγος που είναι στο +8 από την ζώνη του υποβιβασμού, καθώς ο τρόπος παιχνιδιού της είναι όλοι άμυνα και ότι βγει με κάποιες αντεπιθέσεις. Μέχρι στιγμής της έχει βγει και έχει ανέβει στην βαθμολογία.

Στα τελευταία 5 παιχνίδια της μετράει 3 ήττες και 2 νίκες. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-0 από την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ. Σε ένα παιχνίδι που ήταν ανταγωνιστική, δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Έπαιξε με πάθος όπως παίζει σε όλα της τα παιχνίδια αλλά δεν απείλησε σχεδόν καθόλου.

Η Μάντσεστερ Σίτυ βρίσκεται μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 44 βαθμούς σε 20 αναμετρήσεις. Μετράει 13 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες με συνολικό απολογισμό στα γκολ να είναι 37 υπέρ και 13 κατά. Διαθέτει με μεγάλη διαφορά την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με τα 13 γκολ παθητικό που έχει, καθώς και την 2η καλύτερη επίθεση. Καλύτερη επίθεση είναι της Λίβερπουλ με 43 γκολ και μετά ακολουθούν οι Σίτυ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ με 37 τέρματα. Έχει βρει για τα καλά το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο. Παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας όπως μας έχει συνηθίσει ο Πεπ, πνίγοντας κυριολεκτικά τον αντίπαλο σε όλα τα μέτρα του γηπέδου. Δημιουργεί πολλές φάσεις και σκοράρει ανελλιπώς.

Είναι στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε να ήταν καθώς μετράει ένα σερί 19(!) αγώνων δίχως ήττα και 12 σερί νίκες. Οι αριθμοί το λένε από μόνοι τους. Δύσκολα λοιπόν μπορεί την δεδομένη χρονική περίοδο να κοντραριστεί από οποιαδήποτε ομάδα στο Νησί και όχι μόνο. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε πολύ δύσκολα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 1-0 στην έδρας της. Σε ένα παιχνίδι που είχε την κυριαρχία σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δυσκολεύτηκε πολύ στην τελική προσπάθεια και παραλίγο να το πληρώσει στο 86, όταν η Σέφιλντ έχασε την μεγαλύτερη της ευκαιρία με το σουτ να περνάει λίγο έξω από το δοκάρι του Έντερσον.

Εκτιμώ πως η Μπέρνλι θα παίξει χωρίς άγχος με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτυ. Περιμένω ένα παιχνίδι κυριαρχίας από την Μάντσεστερ με πολύ κατοχή και φάσεις. Η Μπέρνλι θα είναι αμυντικά στημένη και θα προσπαθήσει μήπως και βρει κενούς χώρους για να κάνει την ζημιά. Στην άμυνα της όπως προ είπα είναι σταθερή και συγκεντρωμένη και πιστεύω πως μπορεί να βάλει δύσκολα στην Σίτυ.

Επιλογή λοιπόν αποτελεί ο Άσσος με χάντικαπ +2 σε απόδοση 1,90

Συνοπτικά:


Μονό:

20:00 Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτυ -> 1 (+2) || 1,90 @ 40 Units

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Previous Article

Δύο άσσοι

Next Article

Ταξίδι σε Γερμανία, Αγγλία και Ισπανία