29 Μαρτίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Εξ αναβολής Δυάδα με τέρματα στην Κύπρο!!!

Δύο εξ αναβολής αγώνες λόγο Κορονοϊού θα έχουμε σήμερα το απόγευμα στην Κύπρο και οι οποίοι αφορούν τον όμιλο της διαβάθμισης. Στις 16:00 στο Παραλίμνι η ομάδα της Ένωσης θα αντιμετωπίσει την Αθλητική Ένωση Πάφου ενώ δύο ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 18:00 η Δόξα Κατωκοπιάς θα αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα. Θυμίζουμε ότι στον όμιλο της διαβάθμισης αγωνίζονται 8 ομάδες με τις τελευταίες τέσσερις στο τέλος των 14 αγώνων να οδηγούνται στην Β΄ Κατηγορία.

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ-ΠΑΦΟΣ 16:00

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Ένα από τα τελευταία της “χαρτιά” ρίχνει σήμερα στην έδρα της η Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Είναι καθηλωμένη στην 7η θέση με 29 βαθμούς και θέλει μόνο την νίκη για να μπορεί να ελπίζει στην συνέχεια. Με τον Ελλαδίτη Σωτήρη Αντωνίου στον πάγκο η ομάδα έχει 2 ισοπαλίες ωστόσο έχει να κερδίσει εδώ και τρεις μήνες ενώ πριν από αυτούς τους αγώνες προερχόταν από 5 συνεχόμενες ήττες με 4/5 Under 2.5, 4/5 Νο Goal και 4/5 Goal 0-1.

ΠΑΦΟΣ: Από 4 σερί νίκες προέρχεται η Πάφος βάζοντας 14 τέρματα δείχνοντας ότι στην ουσία δεν έχει σχέση με αυτό τον όμιλο. Η ομάδα του Στηβ Κωνσταντινίδη είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, δεν έχει πρόβλημα να σκοράρει ενώ προέρχεται από το 6-0 επί της Καρμιώτισσας. Προηγείται του ομίλου με 48 βαθμούς, έναντι 47 του ΑΠΟΕΛ και θέλει να προσθέσει σήμερα άλλη μία επιτυχία. Μετρά στους 5 τελευταίους αγώνες 4/5 No Goal και 3/5 Over 2.5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όλα τα δεδομένα οδηγούν σε νίκη της Αθλητικής Ένωσης Πάφου αν και η ομάδα που καίγεται για βαθμούς είναι η Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Οι γηπεδούχοι ναι μεν με νέο προπονητή τον Αντωνίου πήραν 2 ισοπαλίες ωστόσο δεν έδειξαν βελτίωση και ειδικά στον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα (3-3) είχαν σοβαρά προβλήματα. Η Πάφος είναι σε τρομερή φόρμα και σκοράρει κατά βούληση ωστόσο δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και ίσως αυτό να παίξει στο τέλος τον δικό του ρόλο. Επειδή όμως οι γηπεδούχοι πραγματικά δεν έχουν άλλη επιλογή από το να κτυπήσουν την νίκη θα προτείνουμε την επιλογή του Goal-Goal σε απόδοση 1.85.


ΔΟΞΑ-ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 18:00

ΔΟΞΑ: Απέχει μόλις 4 βαθμούς από την 5η θέση που οδηγεί στην διαβάθμιση οπότε και στον σημερινό αγώνα κόντρα στην ουραγό Καρμιώτισσα η νίκη θεωρείται μονόδρομος. Η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά προέρχεται από την νίκη με 1-0 επί του Ερμή και αν καταφέρει να πάρει τους 3 βαθμούς τότε φθάνει στο +7 και θα δώσει άλλη ψυχολογία στην ομάδα. Στους 5 τελευταίους αγώνες η ομάδα έχει 5/5 Under 2.5, 5/5 Νο Goal και 5/5 Goal 0-1.


ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Με την έναρξη αυτής της σειράς των αγώνων και την 2η αγωνιστική κέρδισε το Παραλίμνι με 4-2 και έκτοτε σε άλλους 5 αγώνες μετρά 3 ήττες και 2 ισοπαλίες με απολογισμό τερμάτων 5-15. Στον τελευταίο μάλιστα αγώνα κόντρα στην Πάφο δέχτηκε την συντριβή με 6-0 και ο προπονητής της ομάδας Γιαννάκης Ποντικός δήλωσε ότι θα δώσει πλέον ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Η ομάδα μετρά 3/5 Goal 4-6 και 3/5 Goal-Goal.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η εικόνα των ομάδων τον τελευταίο καιρό οδηγεί στο συμπέρασμα σε άνετη νίκη της Δόξας που θέλει τους βαθμούς για να πάρει μία ασφαλή διαφορά 7 βαθμών από την Νέα Σαλαμίνα που είναι στην 5η θέση. Η Καρμιώτισσα από την άλλη δείχνει να τα έχει παρατήσει, έρχεται από την βαριά ήττα με 6-0 από την Πάφο και είναι καθηλωμένη στην τελευταία θέση με 23 βαθμούς. Ο αγώνας θα κριθεί στην συνολική απόδοση της Δόξας, είναι το ακλόνητο φαβορί αλλά στοιχηματικά δεν αξίζει οπότε και θα προτείνουμε την επιλογή της νίκης της Δόξας σε συνδυασμό το Over 2.5 (1+Over 2.5) με απόδοση στο 1.90.

Previous Article

Champions League: Ποιος θα σκοράρει περισσότερα γκολ Παρί ή Σίτι;

Next Article

Europa League: “Κίτρινο υποβρύχιο” κόντρα στους “Κανονιέρηδες” για μία θέση στον τελικό