19 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

H (εν)όραση του μέντιουμ, έως 4,24

Καλημέρα σας  αγαπημένοι  φίλοι  και φίλες. 

Ο απολογισμός της στήλης για τις 2 τελευταίες προβλέψεις  είναι 1-1. Μας δικαίωσε η Χιρόνα  προχθές Τετάρτη στο (2,80)  αφού κέρδισε άνετα με 3-0  την Αλμερία , στο 1ο μπαράζ ανόδου της SEGUNDA  , η οποία Αλμερία μάλιστα έκανε μόλις μία τελική προσπάθεια και αυτή προς το τέλος του αγώνα.

Η Εθνική μας ομάδα χθες ,βράδυ Πέμπτης, με εξέθεσε  ή μάλλον εκτέθηκα μόνος μου με το ‘’Το Βέλγιο δεν θα κατέβει για πλάκα’’  η οποία πρέπει να είναι η πιο άστοχη δήλωση της 10ετίας. Η Εθνική μας μάλιστα αν και εκτός έδρας ,  έκανε  9 τελικές προσπάθειες  έναντι 7 των Βέλγων , σε ένα δίκαιο 1-1 που φυσικά δεν μας πλήρωσε  το OVER 2,5 (1,65). Δεν  έβαλαν τα πόδια τους στη φωτιά λοιπόν οι Βέλγοι κάτι που μας δείχνει ότι η 11δα τους για τα επίσημα ματς έχει ήδη καθοριστεί , οπότε και δεν υπήρχε λόγος να ‘’σκιστεί’’ κανείς ώστε να κερδίσει θέση.

Πάμε όμως στα σημερινά. 

Διεθνές  φιλικό:       Λετονία – Λιθουανία (19:00)

Ξεκινάμε  από το φιλικό  Λετονία  – Λιθουανία  στο οποίο  αδικαιολόγητα ψηλά βρίσκεται κατά τη γνώμη μας (εμένα και των πνευμάτων) η απόδοση για νίκη των Λετονών.

Γιατί το πιστεύω αυτό ρωτάτε ? Μα είναι απλό :

Η Λετονία μετά τον αποκλεισμό στους ομίλους του NATIONS LEAGUE, φαίνεται να είναι σε φάση να χτίσει κάτι καλό μέσα από τις στάχτες της. Έκλεισε το άσχημο κεφάλαιο με ευρεία νίκη απέναντι στην Ανδόρα (5-0) εκτός έδρας και στη συνέχεια ξεκίνησε την περιπέτεια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Κατάρ. Εκεί, μπορεί να  μετράει έναν μόλις βαθμό σε τρία ματς, ωστόσο η εικόνα της, της δίνει δικαίωμα στην αισιοδοξία. Η ήττα από το Μαυροβούνιο ήρθε με γκολ στο 83’ (1-2), στάθηκε αξιοπρεπώς απέναντι στην Ολλανδία (0-2), ενώ απέσπασε ισοπαλία στην Τουρκία 3-3, τη στιγμή που βρέθηκε να χάνει 0-2 και 1-3!

Εκεί όμως που γέρνει τελείως η ζυγαριά είναι στην εικόνα της Λιθουανίας η οποία ζει  τον ‘’εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες’’ το 2021. Μόλις το βράδυ της Τρίτης γνώρισε την ήττα εντός έδρας από την Εσθονία (0-1), τέταρτη στη σειρά, ενώ τελευταία φορά που πανηγύρισε κάποιο γκολ ήταν στη νίκη 2-1 απέναντι στο Καζακστάν στις 18/11! 6,5 μήνες άσφαιρη!

Αν δεν πειστήκατε ακόμα  πάμε να δούμε και την προϊστορία :

5 στα 5 τελευταία εντός η Λετονία απέναντι στους Λιθουανούς  και εκτός έδρας  2 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα το  2013.

Εκτίμηση :

Πάμε με τον άσσο δαγκωτό στο (2,65) γιατί ούτε  ο δόκτωρ  Φρανκεστάιν   δεν μπορεί να αναστήσει αυτήν τη Λιθουανία.

Β’ Πολωνίας:    Κορόνα  Κιέλτσε  – Βίτζεφ Λοτζ  (21:00)

Πολωνία έχει η δεύτερη πρόβλεψη μας σήμερα φίλτατοι παρατηρητές των παραφυσικών  φαινομένων.

Αήττητη η Κορόνα στα τελευταία 6 από τα 7  εντός έδρας της ενώ η Βίτζεφ έχει στα 4 τελευταία  εκτός  (1-1-2).

Σχετικά  αδιάφορες και οι 2 ομάδες καθώς ούτε κινδυνεύουν αλλά ούτε και προλαβαίνουν τα μπαράζ ανόδου. Δεν υπάρχει κάποια συνταρακτική είδηση για αυτόν τον αγώνα και μάλλον απλά τα ένσημα θέλουν να βάλουν οι παίκτες και θα κοιτάζουν το ρολόι πιο συχνά και από το διαιτητή της αναμέτρησης.

Εκτίμηση:

Η απουσία κινήτρου μάλλον προς την ισοπαλία σπρώχνει το σημείο και το UNDER. Εμείς θα επιλέξουμε το ασφαλές  1Χ διπλής ευκαιρίας όμως για να μην δούμε κανένα  1-1 στο ημίχρονο και αρχίσουμε να ψάχνουμε τα φάρμακα για την πίεση μας. Φανερή αξία το (1,60) για κάλυψη 2 σημείων  σε ισάξιες ομάδες και μάλιστα με τον άσσο των γηπεδούχων μέσα.

Συνοπτικά :

Δυάδα  (4,24)  .     

Λετονία – Λιθουανία (19:00)    1  (2,65).

Κορόνα  Κιέλτσε  – Βίτζεφ Λοτζ  (21:00)    1Χ  (1,60).

Καλή επιτυχία  από εμένα και όλα τα εκτοπλάσματα της παρέας.

Previous Article

Σάλος με φωτογράφιση και παραίτηση του προέδρου της Ούφα…

Next Article

1ος όμιλος: Με ξεκάθαρο φαβορί την Ιταλία και μάχη για την 2η θέση