24 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Εμφύλιος σε Ρωσία και ένας Τούρκος στην Μαδρίτη.

Καλησπέρα σας.

Η σημερινές επιλογές έρχονται από την EuroLeague και συγκεκριμένα από Αγία Πετρούπολη και Μαδρίτη, όπου Ζενίτ και Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχονται τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Εφές αντίστοιχα.

Στην τελευταία στήλη, δυστυχώς είχαμε χαμένες και τις δύο επιλογές μας. Ο πολύ άστοχος Ολυμπιακός ηττήθηκε κόντρα στην Φενέρ, ενώ η Αρμάνι Μιλάνο έχασε με κάτω τα χέρια στην Buesa Arena με αντίπαλο την μαχητική Μπασκόνια.

?Κάντε κλικ στα παρακάτω, για εγγραφή στα κανάλια μας στο telegram.

Ρεάλ Μαδρίτης-Αναντολού Εφές

✍️Η Ρεάλ τα κατάφερε στα τελευταία λεπτά του εκτός έδρας αγώνα της με τη Βιλερμπάν την περασμένη εβδομάδα, νίκησε 74-71. Το ρεκόρ είναι στο 18-13. Θέλει νίκη απόψε με την Εφές, αφού, νέα εντός έδρας ήττα, θα τη βάλει ξανά σε περιπέτειες. Για το πρωτάθλημα Ισπανίας, νίκησε 77-76 εκτός έδρας τη Μανρέσα, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Εκτός δράσης παραμένουν οι Ράντολφ και Γιουλ. Αμφίβολος είναι ο Ρούντι Φερνάντες, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις.

✍️Μία ακόμη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό αυτή την φορά με 85-65 πέτυχαν οι Τούρκοι. Το ρεκόρ βελτιώθηκε στο 20-11, παραμένει σε τροχιά 4άδας, έχοντας όμως να δώσει τα τρία τελευταία παιχνίδια της εκτός έδρας, οπότε μόνο σίγουρη δεν είναι ακόμη η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ. Επιστρέφει από τιμωρία στον πάγκο της ο προπονητής Εργκίν Αταμάν. Στο πρωτάθλημα Τουρκίας, νίκησε εντός έδρας την Πετκίμ Αλιαγκά 87-80. Δεν υπάρχουν απουσίες.

Η Εφές δεν κοντράρετε εύκολα αυτό το διάστημα, πόσο μάλλον από την ασθμαίνουσα που κάπου το έχασε και “ψάχνεται”. Το διπλό μου αρέσει και το αγοράζω.

Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

✍️Η Ζενίτ δεν σκόνταψε από τη Χίμκι, ήταν συγκεντρωμένη και νίκησε 91-70 και μάλιστα δεν ξαναφεύγει από το σπίτι της για τα τέσσερα ματς που απομένουν να δώσει (εξ αναβολής με τον Παναθηναϊκό). Αν απόψε κάνει την υπέρβαση με την ΤΣΣΚΑ, θεωρώ πως αγκαλιάζει την πρόκριση.

✍️Το άνετο 87-72 επί του Ερυθρού Αστέρα εντός έδρας την περασμένη εβδομάδα, βάζει την ομάδα ξανά σε τροχιά 4άδας που δίνει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι-οφ. Έχοντας ρεκόρ 20-10 και χρωστούμενο το ματς με τον Παναθηναϊκό. Εκτός παραμένει ο Μιλουτίνοβ, ο Τζόελ Μπολομπόι. Αμφίβολος είναι ο γκαρντ Χίλιαρντ. Ο Ιτούδης -μετά από φραστικό επεισόδιο- έθεσε εκτός ομάδας τον Μ.Τζέιμς μέχρι νεοτέρας.

Η Ζενίτ έχει γίνει ομάδα του προπονητή και παίζει όλες της ομάδες στα ίσια. Η ΤΣΣΚΑ από την άλλη θέλει το πλεονέκτημα έδρας και χωρίς να δώσει περαιτέρω δικαιώματα. Η σκέψη μου αρχικά ήταν στο σκέτο διπλό. Ρισκάρω και ανεβάζω.

Single Bet:

?20:00 Real Madrid vs Anadolu Efes: 2 (h-2,5) || 1,90 @ 35 Units

?20:00 Zenit St Petersburg vs. CSKA Moscow: 2 (-4,5) || 2,40 @ 30 Units

Βρήκες κάποιο λάθος; Ενημέρωσε μας

Previous Article

Τα Προκριματικά συνεχίζονται

Next Article

Champions League, handball