20 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Εμφύλιος σε Μόναχο και Αμβούργο, σε φόρμα ο Τερόντε

Προγνωστικά Στοιχήματος , στατιστικά και αναλύσεις ομάδων για όλους τους λάτρεις των Σπορ!
Το Bethoop.gr ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των προβλέψεων! Επειδή το Στοίχημα.. είναι στα καλύτερά του!

Η έναρξη της Bundesliga και της Premier League είναι σίγουρα τα δυο πιο σημαντικά γεγονότα της ημέρας. Ο εμφύλιος του Μονάχου, ανάμεσα στην Γκλάντμπαχ και την Μπάγερν ξεχωρίσει από τη Γερμανία. Ωστόσο, άξια λόγου είναι και τα δυο παιχνίδια για την Zweite Liga.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάτε πως στο BetHoop.gr, μπορείτε να βρείτε αφιερώματα και μακροχρόνιες επιλογές  για την Premier League, την Bundesliga, αλλά και την Primera Division, η οποία επίσης ξεκινά μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Γκλάντμπαχ – Μπάγερν Μονάχου

Ξεκίνησε με το δεξί τις επίσημές υποχρεώσεις της η Γκλάντμπαχ, επικρατώντας με 0-1 στο Κύπελλο της Καϊζερσλάουτερν. Αξίζει να σημειωθεί πως στο αρχικό της σχήμα δεν υπήρχε ούτε μια μεταγραφική προσθήκη. Ήταν αρκετά καλή στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη η σαφώς πιο έτοιμη γηπεδούχος ομάδα δημιούργησε αρκετά προβλήματα στα «πουλάρια»

Στα θετικά το γεγονός πως οι περισσότεροι τραυματίες δείχνουν να έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και έτσι τέθηκαν στην διάθεση του τεχνικού Άντι Χίτερ. Εξαίρεση αποτελούν οι Ζακαάρια και Εμπολό, οι οποίοι έμειναν και εκτός αποστολής.

Μόνο φιλικές αναμετρήσεις έχει δώσει έως τώρα η Μπάγερν, αφού το παιχνίδι Κυπέλλου της κόντρα στην Μπρέμερ αναβλήθηκε. Η εικόνα της στα φιλικά ήταν κάτω του μετρίου. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί το ότι στα περισσότερα εξ αυτών αγωνίστηκε με παρά πολλές απουσίες.

Αρκετά μεγάλος είναι ο αριθμός των απόντων και στο σημερινό παιχνίδι, με τους Ρόκα, Ντέιβις, Ερνάντες και Παβάρ να μένουν εκτός αποστολής.

Η ισοπαλία είναι το πιο συνηθισμένο αποτέλεσμα στα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων τα τελευταία τριάντα χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, με γηπεδούχο την Γκλάντμπαχ έχουμε δεκαπέντε ισοπαλίες, εννέα νίκες των γηπεδούχων και επτά της Μπάγερν.

Η εικόνα των πρωταθλητών στα φιλικά ήταν ιδιαιτέρως προβληματική, ειδικά στην άμυνα. Από την άλλη η Γκλάντμπαχ μπορεί να κράτησε το μηδέν κόντρα στην Καϊζερσλάουτερν, όμως απέναντι στην επιθετική γραμμή της Μπάγερν δύσκολα θα τα καταφέρει. Λογική επιλογή τα πολλά τέρματα, που όμως προσφέρονται σε χαμηλή τιμή. Αξίζει το ρίσκο στο goal/goal και over 3.5.

Σάλκε – Άουε

Η άσχημη εικόνα της πρεμιέρας είναι μέχρι τώρα το μελανό σημείο για την Σάλκε. Στη συνέχεια ακολούθησε η άνετη νίκη με 3-0 στην έδρα της Χολστάιν Κίελ και η επίσης άνετη νίκη με 4-1 στην έδρα της Βίλινγκεν για το Κύπελλο.

Πρωτεργάτης των επιτυχιών έως τωρα ο Σιμόν Τερόντε, που έχει σκοράρει τα τρία από τα τέσσερα φετινά γκολ στο πρωτάθλημα. Σανέ, Χόπι και Λάτζα, παραμένουν απόντες από το ξεκίνημά της σεζόν.

Δεν φαίνεται να πατά καλά η Άουε, η οποία μετά τις δυο λευκές ισοπαλίες στις δυο πρώτες αγωνιστικές, έμεινε και εκτός συνέχειας του Κυπέλλου. Δράστης του αποκλεισμού η Ίνγκολστάντ, με 2-1. Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι μεταγραφικές κινήσεις, με την απόκτηση ενός φορ να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.

Ο Τερόντε, παρότι η Σάλκε σκόραρε τέσσερις φορές στο Κύπελλο δεν έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ. Δύσκολο να επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Το να βρει δίχτυα ο έμπειρος επιθετικός οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι πληρώνει 1.75.

Σεντ Πάουλι – Αμβούργο

Εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν πραγματοποιεί η Σεντ Πάουλι. Έως τώρα μετρά μια νίκη και μια ισοπαλία για το πρωτάθλημα, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί κάποιο γκολ, ενώ το Σαββατοκύριακο πέρασε και από την έδρα του Μαγδεμβούργου, για το Κύπελλο, επικρατώντας με 3-2.

Απόψε καλείται να πιστοποιήσει την καλή αγωνιστική της κατάσταση απέναντι σε μια ομάδα την οποία έχει κερδίσει μόλις δυο φορές έως τώρα σε σύνολο εννέα εντός έδρας αναμετρήσεων.

Θετικό είναι το ξεκίνημα και για το Αμβούργο, που επίσης μετρά μια νίκη και μια ισοπαλία για το πρωτάθλημα και μια πρόκριση επί της Μπραουνβάικ για το Κύπελλο.

Θετικά είναι τα νέα και από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, με τον Λάιστνερ να επιστέφει στις προπονήσεις και να είναι έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Δύσκολη αναμέτρηση μεταξύ δυο φορμαρισμένων ομάδων, οι οποίες βρίσκονται στην ίδια πόλη. Μοιρασμένο σχεδόν το σετ των αποδόσεων, από το οποίο δεν προκύπτει κάτι σημαντικό.

Μονά Αποδεκτά

⚽19:30 Σάλκε – Άουε: Τερόντε any time scorer || 1,75 @ 20 Units

⚽21:30 Γκλάντμπαχ – Μπάγερν Μονάχου: Goal/Goal & Over 3.5 || 2,00 @ 20 Units

Previous Article

Στηρίζουμε Λοριάν κόντρα στην τεντωμένη Μονακό.

Next Article

Σεξ στο γήπεδο. Σκάνδαλο στη Μπραν.