18 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Δυάδα σε Σουηδία και Βραζιλία

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ  ΣΤΗΛΗΣ  30-5

Δεν μας έκανε το χατίρι η Ξάνθη καθώς το χέρι του Παπάζογλου στο 82’ και το εύστοχο πέναλτι του Βέργου  κράτησαν τον Παναιτωλικό στην SUPER LEAGUE και την Ξάνθη στη  SUPER LEAGUE 2  αντίστοιχα.  Μας βγήκε βέβαια η πρόβλεψη ότι το σκορ εάν ανοίξει θα ανοίξει αργά στο παιχνίδι.  Αν έπρεπε ένα ματς να λήξει 0-0 ήταν αυτό αγωνιστικά αλλά  αυτά έχει το στοίχημα αδέρφια. Ένας παίκτης που έως προχτές δεν θα έπαιζε, τελικά έπαιξε ,  έβαλε το χεράκι του και έβγαλε τα ματάκια τα δικά μας , της ομάδας του και τα δικά του μαζί τολμώ να πω…  Η τίμια  Αλκορκόν μας δικαίωσε  και μάλιστα με στρατηγική νίκη 1-0 επί της 1ης Εσπανιόλ  η οποία παρά την ήττα ,  μετά το Χ της Μαγιόρκα με την Πονφεραντίνα την τελευταία αγωνιστική , πήρε και το πρωτάθλημα. Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι ψάχνω από χτες τον κάτοικο του ‘’άλλου κόσμου’’ που μας έδωσε το Χ2 για την Ξάνθη  άλλα έχει πάει να δαιμονίσει τον Παπάζογλου οπότε δεν το βρήκα το φάντασμα να του τα ‘’χώσω’’.. Πάμε όμως στα φρέσκα κουλούρια.

       (ΣΟΥΠΕΡΕΤΑΝ) ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ-ΓΙΟΝΣΕΠΙΓΚ   19:30

Η μέχρι τώρα εικόνα της Σούντσβαλ δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αμφισβητήσεις. Με καθαρό 2-0  επί της Έργκριτε στο Γκέτεμποργκ την περασμένη εβδομάδα και αήττητη στα 5 τελευταία  με 4 νίκες , βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή. Είναι στην 3η θέση με 14 βαθμούς , 2 μόλις πίσω από την 1η Βάρναμο που συγκατοικεί μαζί με την Νόρμπι  στους 16 βαθμούς.  Η Γιόνσεπιγκ με  3 στις 3 ήττες εκτός έδρας φαντάζει αδύναμη να αντισταθεί αν και έχει ανάγκη τους βαθμούς για να μην χάσει επαφή με τις προνομιούχες θέσεις. Η μόνη απουσία  άξια αναφοράς  από την Σούντσβαλ είναι του αμυντικού Ρόμπερτ Λούντστρεμ  και δεν μοιάζει ικανή να κάνει τη διαφορά σήμερα προς όφελος της φιλοξενούμενης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πάμε λοιπόν στον ΑΣΣΟ με  ανεβασμένη απόδοση στο 2,10 που δεν αντικατοπτρίζει καθόλου την διαφορά στη φόρμα των ομάδων.

     (ΣΕΡΙΕ  Β’  ΒΡΑΖΙΛΙΑ)  ΟΠΕΡΑΡΙΟ  – ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ 01:00

Εμφατική νίκη με 0-2 της Οπεράριο επί της Βάσκο ντε Γκάμα στην πρεμιέρα και μάλιστα με φοβερή μεστή εμφάνιση απέναντι σε μια από τις πιο βαριές φανέλες της κατηγορίας. 5 νίκες στα 6 τελευταία για την τυπικά γηπεδούχο καθώς το ματς θα γίνει στην Κουριτίμπα λόγω εργασιών στον αγωνιστικό χώρο της φυσικής της έδρας. 2 αμυντικοί  (Μπονφίμ, Αλεμάο) και 2 μέσοι (Κεν , Κλέιτον) σίγουρα εκτός ενώ ο τεχνικός Κόστα είπε πως θα κάνει ‘’φρεσκάρισμα’’ στην αποστολή κάτι που μου  έφερε ανατριχίλες στο πίσω μέρος του κεφαλιού , και δεν είναι από τα κατοικίδια φαντάσματα που διατηρώ.

Η Γκουαρανί έμεινε στο 1-1  εντός με τη Βιτόρια , 2η    σερί ισοπαλία  και 4ο ματς που δεν κερδίζει.

Μακριά από το γήπεδο της δεν έχει νίκη εδώ και 3 αγώνες , αλλά τουλάχιστον δεν αναφέρονται προβλήματα απουσιών  για τον Ντάνιελ Παουλίστα. Κάτι είναι και αυτό..

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Το παιχνίδι γέρνει προς  Ναούτικο μεριά και δεν θα το σκεφτόμουν καν , αν δεν ήταν στη μέση η ουδέτερη έδρα και οι δηλώσεις του κόουτς για ‘’φρεσκάρισμα’’ 11δας. Θα έλεγα αν θέλει φρεσκάρισμα να τους πάει σε  κανένα ΣΠΑ αλλά έχω τρόπους και δεν το λέω. Δεν μας αφήνει άλλη λύση λοιπόν παρά να πάμε στο αξιοπρεπές NG του 1,70.   10 συνεχόμενα  NO GOAL  για τη Ναούτικο μας δίνουν καλό σπρώξιμο  προς το σημείο ενώ η Γκουαρανί  έχει 4/7 NO GOAL και παίζει εκτός οπότε οι συνθήκες ευνοούν το 5/8 να γίνει σήμερα.

Συνοπτικά :

19:30    ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ – ΓΙΟΝΣΕΠΙΓΚ   1 (2,10)

01:00    ΟΠΕΡΑΡΙΟ  –  ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ  NG (1,70) 

Previous Article

Φέρνει αντιδράσεις το «κόψιμο» του Αλεξάντερ-Άρνολντ από τον Σάουθγκεϊτ

Next Article

3ος Όμιλος: Φαβορί η Ολλανδία, Ουκρανία και Αυστρία συμπληρώνουν!