16 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Δευτέρα με Ελληνικό αμφίσκορο και Αγγλική κόντρα

Καλημέρα σε όλους.

Χθες ήταν μια κακή μέρα καθώς είχαμε 0/2 καθώς η Μονακό αυτοκτόνησε κυριολεκτικά φέρνοντας ισοπαλία 2-2 με την Λοριάν εντός έδρας. Μάλιστα ισοφάρισε στο 93ο λεπτό. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η ανεβασμένη Άιντραχτ κέρδισε με 2-0 την Κολωνία δίχως να απειληθεί ιδιαίτερα. Ταμείο πήγε η επιλογή του φορμαρισμένου Αντρε Σίλβα να βρει έστω μια φορά δίχτυα

Σήμερα θα ασχοληθούμε πάλι με δύο αναμετρήσεις. Αυτές είναι: Ο αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ για την 22η αγωνιστική της Super League 1 και η αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 24η αγωνιστική της Premier League.

Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας. Αυτό ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΠΑΟΚ

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΣ βρίσκεται στην 9η θέση του πρωταθλήματος με 21 βαθμούς σε 21 αναμετρήσεις. Μετράει 5 νίκες , 6 ισοπαλίες και 10 ήττες με απολογισμό 20-24. Στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει 2 νίκες και 3 ήττες. Μεσοβδόμαδα δεν αγωνιστικές με την Παναθηναϊκό για τον θεσμό του κυπέλου Ελλάδος καθώς δεν ήταν δυνατή η διεξαγωγή του αγώνα λόγω έντονης βροχόπτωσης. Την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό με 1-2. Αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς και να πανηγυρίσει την 5η του νίκη στο πρωτάθλημα και παράλληλα την 4η εκτός έδρας νίκη του. Στους Ζωσιμάδες δυσκολεύεται να πάρει θετικό αποτέλεσμα καθώς έχει μόλις μια νίκη (2-0 επί της Λαμία) 4 ισοπαλίες και 5 ήττες. Είναι σαν παίζει εκτός έδρας καθώς θα ταξιδέψει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Περιστερίου για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 40 βαθμούς σε 21 αναμετρήσεις. Μετράει 11 νίκες, 7 ισοπαλίες και 3 ήττες. Στα τελευταία του 5 αναμετρήσεις έχει 2 νίκες 2 ισοπαλίες και μια ήττα. Είναι στο -2 από τον 2ο Άρη και στο -17(!) από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Διανύει μια χρονιά περίεργη χωρίς να έχει σταθερότητα. Μεσοβδόμαδα επικράτησε με 5-2 της Λαμία στην Τούμπα για το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.

Εκτιμώ πως θα γίνει μια δυνατή μάχη με τις δύο ομάδες να χρειάζονται του βαθμούς. Ανώτερο σύνολο σαφώς οι φιλοξενούμενη όμως δεν μπορούμε να μην κοιτάξουμε την ανοδική πορεία που έχει ο ΠΑΣ. Επιλογή αποτελεί το αμφίσκορο σε απόδοση 2,40 καθώς πιστεύω πως ο ΠΑΣ μπορεί να πετύχει ένα τέρμα.

Περνάμε στο επόμενο ματς της ημέρας . Αυτό ανάμεσα στην Γουέστ Χαμ και την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

 
20:00 Γουέστ Χαμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.
Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς σε 23 αγωνιστικές. Μετράει 11 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες με απολογισμό 34-28. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της έχει 3 νίκες , μια ισοπαλία και μια ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη με την Φούλαμ 0-0 εκτός έδρας.

Η Σέφιλντ είναι ουραγός της κατηγορίας με 11 βαθμούς σε 23 αγωνιστικές. Μετράει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 18 ήττες. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της έχει 2 νίκες και 3 ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από την Τσέλσι με 1-2 εντός έδρας. Φαίνεται πως θα προσπαθήσει για την παραμονή όσο δύσκολη και αν είναι καθώς η 17η Μπέρνλι είναι 12 βαθμούς μπροστά της. Όμως, στα τελευταία παιχνίδια δείχνει ότι δεν θα παραδοθεί εύκολα.

Εκτιμώ πως θα γίνει ένα πολύ κλειστό ματς με την Σέφιλντ να κάνει μαζική άμυνα προσπαθώντας να κρατήσει το 0 και από εκεί και ύστερα ότι καλύτερο μπορεί να πάρει από το ματς.
Επιλογή αποτελεί το Χ2 στο καλοπληρωμένο 2,12

Συνοπτικά:

Μονό:

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ-> G/G || 2,45 @ 20 Units

Μονό:

20:00 Γουέστ Χαμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. -> X2 || 2,12 @ 20 Units

Καλή επιτυχία

Previous Article

Βαθμολογικές ανάγκες

Next Article

Σεντονάτη στήλη με κόντρα και γκολ