23 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Γόητρο εναντίον κινήτρου στο Περιστέρι

Το εξ αναβολής ματς της 21ης αγωνιστικής της Superleague του Ατρομήτου εναντίον της ΑΕΚ αλλά και ο ημιτελικός Κυπέλλου Λαμίας – ΠΑΟΚ συνθέτουν το εγχώριο πρόγραμμα σήμερα (8/3).

Καλημέρα σε όλες και όλους από το bethoop.gr. Εν μέσω ευρωπαϊκών παιχνιδιών στην Ελλάδα έχουμε τα δικά μας, καθώς σήμερα (8/3) διεξάγονται δύο εξ αναβολής παιχνίδια που… καίνε. Ο Ατρόμητος αντιπαραθέτει το γόητρο απέναντι στο κίνητρο της ΑΕΚ στο Περιστέρι, στο -ιστορικό πλέον- ματς των δοκαριών. Λίγο αργότερα η Λαμία φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που λαμβάνει χώρα μετά από δύο αναβολές λόγω χιονιά αρχικά και του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη εν συνεχεία.

(17:30) Ατρόμητος- ΑΕΚ

Το πιο πολυσυζητημένο ματς της φετινής περιόδου επιτέλους θα διεξαχθεί. Ο Ατρόμητος, μετά από μία αναβολή λόγω λάθος ύψους στις εστίες, και δύο δικαστικές διαμάχες, φιλοξενεί την ΑΕΚ στο Περιστέρι.

Η Ένωση, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έκανε το 2Χ2 περνώντας νικηφόρα εσχάτως από την έδρα του ΟΦΗ με 3-0. Συνεπώς με νίκη επί του Ατρομήτου θα ανέβει και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας, προσπερνώντας τον Παναθηναϊκό που είναι στο +2.

Ο Αλμέιδα δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Άμραμπατ, όπως και τον Γκαρσία. Αντίθετα αυτή τη φορά θα είναι εκεί ο Αραούχο, ο Σιμάνσκι και μετά από καιρό και οι μοχαμάντι και Φερνάντες.

Στον αντίποδα ο Ατρόμητος είναι πλέον αδιάφορος βαθμολογικά, αφού με 29 βαθμούς είναι μαθηματικά εκτός πλέι οφ. Βέβαια για λόγους γοήτρου και μόνο, ύστερα από όσα προηγήθηκαν οι Περιστεριώτες ίσως μπουν με το μαχαίρι στα… δόντια. Εξάλλου ως κίνητρο έχουν την υπεράσπιση της έδρας τους, όπου Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης έχουν χάσει βαθμούς μέχρι στιγμής. Χωρίς νέα προβολήματα οι Περιστεριώτες, με τους Σουάρεθ και Κιβρακίδη σταθερά εκτός.

Εκτίμηση:

Η ΑΕΚ έχει την ποιότητα, το κίνητρο και το μομέντουμ. Ο Ατρόμητος εξάλλου έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία επτά ματς. Θεωρώ όμως πως δεν πέσει χωρίς μάχη μετά από όσα έχουν συμβεί μεταξύ των δύο ομάδων το τελευταίο διάστημα. μπορούν να αντέξουν για ένα 45λεπτο οι Περιστεριώτες. 1Χ σε απόδοση 1,85

(19:00) Λαμία – ΠΑΟΚ

Μετά από δύο αναβολές εντός ενός μήνα Λαμία και ΠΑΟΚ θα δώσουν επιτέλους το πρώτο μεταξύ τους ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Φθιώτες είναι σε καλή κατάσταση και με εξίσου καλή ψυχολογία. Αυτό καθώς μετά από τον βαθμό που πήραν στον Βόλο, ήρθε η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα με 2-1 εναντίον του Άρη. Συνεπώς για πρώτη φορά μετά από καιρό «σκαρφάλωσαν» εκτός επικίνδυνης ζώνης. Η επιτυχία πάντως πιστώνεται εν πολλοίς στον νέο… αέρα που έφερε ο Λεωνίδας Βόκολος αναλάμβάνοντας την τεχνική ηγεσία.

Η Λαμία που φτάνει για τρίτη φορά φορά τε τελευταία χρόνια στα ημιτελικά του Κυπέλλου θα παλέψει για ό,τι καλύτερο. Έχει πάντως δύσκολο έργο κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι επίσης ομάδα… Κυπέλλου. Πρώτος στόχος των Φθιωτών εξάλλου είναι η παραμονή στην Superleague και έχει έχουν εστιάσει.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» στον αντίποδα «ξέσπασε» πάνω στον Ιωνικό, τον οποίο ισοπέδωσε με 6-0 στην Τούμπα. με 51 βαθμούς είναι στο -7 από την κορυφή, αλλά συνεχίζει να έχει μεγάλα «σκαμπανεβάσματα» παρά το γεγονός πως έχει… ξεχάσει τι θα πει ήττα.

Με τον Ντε Βινσέντι στην αποστολή, αλλά χωρίς του Τσιλούλη, Βέργο και Κυριάκο Παπαδόπουλο οι Φθιώτες. Χωρίς Κάργα, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Κούρτιτς, Σοάρες ο ΠΑΟΚ, αλλά με τους Σάστρε και Σβαμπ.

Εκτίμηση:

Μόνο πλεονέκτημα της Λαμίας η έλλειψη άγχους, αφού όλα τα υπόλοιπα δεδομένα είναι… εναντίον της και δείχνουν ΠΑΟΚ. Δεν θα κάνουμε εμείς τη διαφορά, αλλά θα πάμε με το φαβορί και combo στα τέρματα για να ανεβάσουμε την απόδοση. 2 & Over 1,5 Goals σε απόδοση 1,72

Μονά Αποδεκτά:

17:30 Ατρόμητος- ΑΕΚ : 1X || 1,85 @ 20 Units

19:00 ΛαμίαΠΑΟΚ: 2 & Over 1,5 Goals || 1,72 @ 50 Units

Previous Article

Επιστροφή Γουιλμπέκιν στο Ισραήλ

Next Article

Με προβάδισμα η Μπάγερν, για την ανατροπή η Παρί