25 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Για μία θέση στο Conference, Φιορεντίνα και Αταλάντα

Φιορεντίνα

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η τελευταία αγωνιστική στο Καμπιονάτο.

Το μοναδικό ενδιαφέρον είναι για την 7η θέση και ένα εισιτήριο για το Conference league. H Αταλάντα θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Φιορεντίνα για να βγει στην Ευρώπη

2/3 κάναμε την Δευτέρα στην προτελευταία αγωνιστική, με την Λάτσιο να ισοφαρίζει στο 96′ την Γιουβέντους με τον Μιλίνκοβιτς Σάβιτς.

Αταλάντα-Έμπολι

?Και όμως έχει ακόμα ελπίδες για Ευρώπη η Αταλάντα. Κανονικά έτσι πως τα έκανε δεν θα έπρεπε να ελπίζει, αλλά η Φιορεντίνα έφαγε τέσσερα από την αδιάφορη Σαμπντόρια και δεν κλείδωσε την θέση. Αυτό που έχει να κάνει, είναι να κερδίσει το ματς και να περιμένει γκέλα των Βιόλα, που παίζουν την ίδια ώρα κόντρα στην Γιουβέντους. Οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες στους 59, αλλά η ομάδα του Γκασπερίνι υστερεί στην ισοβαθμία. Τα εντός έδρας νούμερα των μπεργκαμάνσκι είναι εφιαλτικά, ενδεικτικό ότι στα τελευταία 10 στο Μπέργκαμο, έχουν μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες(τέσσερις νίκες συνολικά σε 18 παιχνίδια). Πιθανό να δούμε αρκετά γκολ, αλλά πληρώνει λίγο. Θα πάω στο over 1.5 ημίχρονο. Η αξία πάντως βρίσκεται στο να σκοράρουν αμφότερες στο πρώτο μέρος(3.35)

Φιορεντίνα-Γιουβέντους

?Κοκομπλόκο έπαθε η Φιορεντίνα στην Γένοβα και ηττήθηκε με 4-1 από την αδιάφορη Σαμπντόρια. Τώρα θέλει την νίκη για να πάρει την 7η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Γιούβε δύσκολα θα προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση και να το κάνει θα είναι στην αρχή και μετά θα χαλαρώσει. Έτσι έκανε και με την Λάτσιο, μπήκε δυνατά με καλή ενδεκάδα, σκόραρε δυο φορές και μετά έδωσε την μπάλα και περίμενε πίσω. Τέσσερις μήνες πριν αγόρασαν από την Φιορεντίνα τον Βλάχοβιτς, δεν νομίζω τώρα να τους στερήσουν την Ευρώπη. Άσος.

Λάτσιο-Βερόνα

?Βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, η Βερόνα κέρδισε 4-1 στον πρώτο γύρο και λογικά οι Λατσιάλοι θα θέλουν να πάρουν μια μίνι εκδίκηση. Λάτσιο έρχεται από το 2-2 με την Γιουβέντους σε ένα παιχνίδι που ήταν καλύτερη αλλά δεν έβρισκε τρόπο να επιτεθεί αποτελεσματικά. Φανερή η απουσία του Ιμόμπιλε(θα απουσιάσει και σήμερα), ευτυχώς την λύτρωσε ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς στο 96ο λεπτό και εξασφάλισε το εισιτήριο για το Europa League. Περιμένω ανοιχτό ματς με γκολ εκατέρωθεν. Το over 3.5 στο 230. Αξία έχει και το Χ2, η Λάτσιο θα είναι 5η, δύσκολα χαλάει αυτό και η απουσάι του Ιμόμπιλε είναι σημαντική. Η Βερόνα δεν ήταν καλή στα τελευταία αλλά με νίκη κάνει την καλύτερη συγκομιδή στην ιστορία της στη Σέριε Α (54 βαθμοί).


Single Bet:

⚽21:45 Αταλάντα-Έμπολι : Over 1.5 ημίχρονο || 1.90 @ 20 Units

⚽21:45 Αταλάντα-Έμπολι : GG πρώτο ημίχρονο || 3.35 @ 20 Units

⚽21:45 Φιορεντίνα-Γιουβέντους : 1 || 1.85 @ 20 Units

Βρήκες κάποιο λάθος; Ενημέρωσε μας

?Κάντε κλικ στα παρακάτω, για εγγραφή στα κανάλια μας στο telegram.

Previous Article

Με επιθετικές διαθέσεις Αντάλιασπορ και Γαλατά

Next Article

Πλησιάζει στην κορυφή η Παλμέιρας