23 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Βρίσκουν γκολ Στουτγκάρδη και Χέρτα

Χέρτα

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα, όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη, με την αμφίρροπη αναμέτρηση μεταξύ της Στουτγκάρδης και της Χέρτα να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Τρίτης (8/11). Ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος αναλύει.

Χαλό και καλημέρα! Πάμε στα δικά μας, τα… γερμανικά.

Η «βόμβα» της 14ης αγωνιστικής… έσκασε στο Λεβερκούζεν, εκεί όπου η Μπάγερ του Τσάμπι Αλόνσο «κέρασε» με πέντε γκολ(!) την μέχρι πρότινος πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ουνιόν Βερολίνου. Οι Πρωτευουσιάνοι δεν βρήκαν καν γκολ, με αποτέλεσμα να… χαλάσει το G/G στην πρόταση της Κυριακής (6/11).

Στουτγκάρδη και Χέρτα ισοβαθμούν στους 11 βαθμούς μετά το πέρας 13ων αγωνιστικών και αμφότερες αναζητούν ένα «τρίποντο» που θα τους απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη.

(21:30) Στουτγκάρδη – Χέρτα

Μετά το γκολ του Τιάγκο Τόμας στο 35’, με το οποίο μείωσε σε 2-1, η Στουτγκάρδη δεν μπόρεσε να βρει κι ένα δεύτερο γκολ στο υπόλοιπο της αναμέτρησης και για όσο αυτή παρέμενε «ανοιχτή». Στο τέλος δέχθηκε και τρίτο τέρμα, για την ήττα με 3-1 από την Γκλάντμπαχ.

Ίσως να άξιζε κάτι παραπάνω, εντούτοις δεν απέφυγε τη δεύτερη ήττα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές και την τρίτη στις πέντε πιο πρόσφατες. Οι δύο νίκες που έχει πάρει σε αυτό το διάστημα, ήρθαν απέναντι σε ομάδες των «κυβικών» της, όπως η Μπόχουμ (4-1) και η Άουγκσμπουργκ (2-1), αμφότερες εντός. Κουλιμπαλί και Μιλότ είναι τραυματίες. Μέχρι πρότινος άρρωστοι οι Ίτο και Ζαγκαντού, είναι αμφίβολοι.

Η Χέρτα κατάφερε μέσα σε πέντε λεπτά (40’, 45’) να κλείσει μία «ψαλίδα» τριών γκολ σε… ένα. Στην επανάληψη ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει εκ νέου τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Αποτέλεσμα αυτού, να μην αποφύγει την εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Μπάγερν Μονάχου.

Έδωσε μία γενναία «μάχη», εντούτοις έμεινε με άδεια τα χέρια. Μόλις μία νίκη σε οχτώ αγωνιστικές και συγκομιδή τεσσάρων βαθμών στις πέντε τελευταίες. Έστω και στην ισοβαθμία (11 β.) με τη Στουτγκάρδη λοιπόν, είναι εντός της επικίνδυνης ζώνης. Ανάμεικτα τα αποτελέσματα που έχει φέρει μακριά από το Βερολίνο, στα 4/6 ματς που έχει δώσει, έχει σκοράρει. Εκτός οι Ναρντάι, Γκέχτερ, Γιόβετιτς, Ενγκανκάμ και Ενσονά.

Μετά από 76 αναμετρήσεις λοιπόν, τα πράγματα είναι αρκετά μοιρασμένα. 30 οι νίκες της Στουτγκάρδης, 28 αυτές της Χέρτα και 18 ισοπαλίες.

Εκτίμηση:

Στουτγκάρδη και Χέρτα προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, δεν δείχνουν σημάδια… κατάρρευσης, όμως αμφότερες «φλερτάρουν» με τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Έχουν ανάγκη από νίκες, ποντάρουμε στην επιθυμία τους και πάμε στο G/G στο 1.65.

Μονά Αποδεκτά:

21:30 Στουτγκάρδη – Χέρτα: G/G || 1.65 @ 25 Units

Δείτε επίσης:
τίτλο

Τίτλο ή παράταση στη στέψη

Καλημέρα σε όλους . Εξαιρετικά κύλησε το πρώτο παιχνίδι στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα με την Παρτίζαν να κάνει το 1-0 απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Σήμερα η μέρα περιλαμβάνει τον τέταρτο ελληνικό τελικό στο ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό, μετά τη […]

Αδριατική Λίγκα

Τζάμπολ στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα

Καλημέρα σε όλους και καλή στοιχηματική εβδομάδα. Έκλεισε εξαιρετικά την Κυριακή η στήλη μια ακόμα απόλυτη επιβεβαίωση στη σειρά των ελληνικών τελικών. Σήμερα έχουμε τζάμπολ και στους τελικούς στην Αδριατική Λίγκα, όπου Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας διασταυρώνουν τα ξίφη τους. […]

βγάλει

Να βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός

Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. Ημέρα ελληνικού τελικού απόψε και με τη νίκη του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ματς μοιάζει ότι η σειρά θα έχει μέλλον. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο γεμάτο ΣΕΦ και θέλει να βγάλει αντίδραση και πάρει φυσικά […]

Previous Article

Πρόκριση για την Σαρλερουά

Next Article

La Liga: Ισορροπία στη Σεβίλλη