20 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Βγάζει αντίδραση η Σαμπντόρια

Με έξι αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 23η αγωνιστική στο Καμπιονάτο. Ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Μίλαν και Γιουβέντους.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του bethoop.gr. Ντεμπούτο Μάρκο Τζιαμπάολο στην Σαμπντόρια η οποία καλείται να βγάλει αντίδραση κόντρα στην Σπέτσια.

Κακή μέρα η χθεσινή στην Ιταλία, τρία παιχνίδια, τρία γκολ, με τα δυο να τελειώνουν 0-0. Οι απουσίες επηρέασαν τελικά πάρα πολύ και το βραδινό ντέρμπι σε ένα ματς με λίγες φάσεις και κανένα γκολ.

Τορίνο-Σασουόλο

✍️Ανεβασμένη η Τορίνο, μετά το …ντόρτι στην Φιορεντίνα(4-0), έβγαλε διπλό στην Σαμπντόρια(1-2), με την ομάδα του Ίβαν Γιούριτς να μετράει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία. Δεν έχει νέες απώλειες οπότε αναμένεται να παρατάξει αρκετά δυνατή ενδεκάδα. Εκτός για ακόμα ένα ο Μπελότι.

✍️ Νίκη(1-0) πρόκριση για την Σασουόλο στο κύπελλο κόντρα στην Κάλιαρι σε ένα δυνατό παιχνίδι με καλό ρυθμό, αρκετές ευκαιρίες αλλά μόλις ένα γκολ, Αρκετά αλλοπρόσαλλη, έβαλε πέντε εκτός έδρας στην Έμπολι και αμέσως μετά έφαγε τέσσερα εντός από την Βερόνα. Επιστρέφει ο Μπεράρντι και αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

?Σίγουρα σε καλύτερη φάση η Τορίνο, αλλά θα προτιμήσω τα γκολ αφού συνήθως στα παιχνίδια των δυο ομάδων, και κυρίως στην Σασουόλο σημειώνονται αρκετά τέρματα. Εκτός από το παιχνίδι του πρώτου γύρου(0-1), η παράδοση δείχνει πέντε σερί GG και over. Με αυτό θα πάω.


Σπέτσια-Σαμπντόρια

?Θα ρισκάρω με το διπλό, δεν προκύπτει από κάπου αγωνιστικά με την Σπέτσια να έρχεται από μεγάλο διπλό(τρίτο συνεχόμενο), αν και δεν το άξιζε. Ακυρώθηκε κανονικό γκολ στην Μίλαν, με τον διαιτητή να μην αφήνει(όπως θα έπρεπε το πλεονέκτημα) και στην επόμενη φάση έβαλε το γκολ και πέρασε από το Μιλάνο. Η Σαμπντόρια έρχεται από τέσσερις σερί ήττες αλλά άλλαξε προπονητή και περιμένω ηλεκτροσόκ. Ντεμπούτο για τον Μάρκο Τζιαμπάολο, ο οποίος αντικατέστησε τον Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα. Δεν έχει κακό ρόστερ, δεν είναι σίγουρα για τόσο χαμηλά και από την στιγμή που την Σπέτσια δεν την έχω σε εκτίμηση θα ρισκάρω με το διπλό. Πιο συντηρητικά παίζεται και το Χ2 και over 1.5 στο 1.95


Μίλαν-Γιουβέντους

? Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, με τους μπουκ να το δίνουν σχεδόν στην μέση. Η Μίλαν είναι καλύτερη μέχρι στιγμής, αλλά την δεδομένη στιγμή η Γιουβέντους δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και είναι οκτώ αγωνιστικές αήττητη. Δεν μπορώ ούτε να κοντράρω την Μίλαν, αλλά ούτε να στηρίξω την Γιούβε. Οι ροσονέρι αδικήθηκαν ξεκάθαρα από την διαιτησία στο τελευταίο, ο διαιτητής τους ζήτησε δακρυσμένος συγνώμη, ενώ συγνώμη ζήτησε και η επιτροπή διαιτησίας. Επιτέλους επιστροφές για τους γηπεδούχους με τους Τονάλι, Ρομανιόλι και Μπενασέρ να είναι διαθέσιμοι. Επιστροφές έχει και η Γιούβε, Ντε Λιχτ, Κιελίνι, Μπερναρντέσκι και Κιν. Εκτός οι Μπονότσι και Κιέζα. Δεν θα κρατήσω κάτι, αν έπρεπε με το ζόρι να πάρω επιλογή θα πήγαινα στο Χ, ενώ πιθανό μου φαίνεται και το under.


Single Bet:

⚽16:00 Τορίνο-Σασουόλο : GG & Over || 1.85 @ 20 Units

⚽16:00 Σπέτσια-Σαμπντόρια : 2 || 2.80 @ 20 Units

Βρήκες κάποιο λάθος; Ενημέρωσε μας

?Κάντε κλικ στα παρακάτω, για εγγραφή στα κανάλια μας στο telegram.

Previous Article

Με φόρα μετά την πρόκριση

Next Article

Παίρνει το εισιτήριο η Νιγηρία