20 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Αταλάντα – Λάτσιο | Bet Of the Day

Σήμερα, θα ασχοληθούμε με την σπουδαία αναμέτρηση της Αταλάντα με την Λάτσιο για την 20η αγωνιστική της Serie A’

16:00 Αταλάντα – Λάτσιο

Η Αταλάντα βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 36 βαθμούς σε 19 αναμετρήσεις. Μετράει 10 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες με τον απολογισμό της στα γκολ να είναι: 44 γκολ ενεργητικό και 23 γκολ παθητικό.

Στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα έχει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες με απολογισμό 10-2.

Διαθέτει την 2η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 44 γκολ ενεργητικό πίσω από την Ιντερ.

Μεσοβδόμαδα αναμετρήθηκε (με την σημερινή της αντίπαλο) για τον θεσμό του Κόπα Ιταλία.

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα λοιπόν η Αταλάντα προηγήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό έπειτα από γκολ του Djimsiti. Στην συνέχεια η Λάτσιο ανέβασε στροφές και  έφερε το ματς τούμπα με γκολ του Muriqi στο 17ο λεπτό και του Acerbi στο 34ο λεπτό.

Η απάντηση της Αταλάντα όμως ήταν άμεση και έτσι 3 λεπτά αργότερα έφερε το ματς στα ίσια ισοφαρίζοντας στο 37 με τον Malinovsky με το ημίχρονο να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου τα πράγματα δυσκόλεψαν για το συγκρότημα του Γκασπερίνι καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Palomino στο 54ο λεπτό. Πράγμα το οποίο δεν πτόησε τους γηπεδούχους, διότι 3 λεπτά αργότερα πήραν κεφάλι στο σκορ με γκολ του Miranchuk που διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Αγωνιστικά νέα:

Δεν θα είναι διαθέσιμοι σήμερα για την Αταλάντα οι: Gosens ( συμπλήρωσε κάρτες), Hateboer ( μυϊκός τραυματισμός), Palomino (κόκκινη κάρτα) και ο Pasalic ο οποίος ταλαιπωρείτε με μια κήλη.

Η Λάτσιο βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος με 34 βαθμούς σε 19 αγωνιστικές.

Μόλις δύο πίσω από την Αταλάντα. Μετράει 10 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της μετράει 4 νίκες και μια ισοπαλία. Μεσοβδόμαδα όπως προ είπαμε ηττήθηκε με 3-2 στην ίδια έδρα από την Αταλάντα.

Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχθηκε την Σασουόλο για την 19η αγωνιστική. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό έπειτα από τέρμα του Caputo. Στην συνέχεια ισοφάρισε 1-1 με γκολ του Milinkovic-Savic. Σκορ που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε στροφές και τελικά βρήκε το γκολ της νίκης στο 71ο λεπτό με τον σύνηθες ύποπτο Ciro Immobile.

Αγωνιστικά νέα:

Εκτός για την αποψινή αναμέτρηση είναι οι : Cataldi ( μυικός τραυματισμός), Luiz Felipe ( τραυματισμός στον αστράγαλο) και Strakosha ( τραυματισμός στον μηρό). Επίσης αμφίβολος είναι ο Proto ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο χέρι.

Εκτίμηση:

Αναμένουμε μια δυνατή αναμέτρηση με γκολ και θέαμα όπως μας έχουν συνηθίσει οι εν λόγω ομάδες. Η Αταλάντα έχει βρει για τα καλά τον εαυτό της ενώ η Λάτσιο ταξιδεύει στο Μπέργκαμο ξέροντας πως έχει δύσκολο έργο κόντρα στην Αταλάντα. Όλα δείχνουν, ένα ματς με γκολ εκατέρωθεν. Εμείς πάμε στο 1Χ & G/G.

Επιλογή
⚽16:00 Αταλάντα – Λάτσιο -> 1Χ & G/G || 1,95 @ 40 Units

Next Article

Σημείο από Copa Del Ray