25 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Αν η Γερμανία κερδίσει η Πορτογαλία προκρίνεται ακόμη και να χάσει με 2-0!!!

Από χθες σας είχαμε προετοιμάσει ότι οι αγώνες του 5ου και 6ου ομίλου θα είχαν ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι όλων των άλλων ομίλων που έχουν ήδη ολοκληρώσει τους αγώνες τους. Θα γνώριζαν τα αποτελέσματα οπότε και ξέρουν τι ακριβώς «κυνηγούν» σήμερα. Για παράδειγμα μία πιθανή νίκη της Γερμανίας επί της Ουγγαρίας θα έδινε στην Πορτογαλία την δυνατότητα να προκριθεί σαν 3η έστω και αν χάσει από την Γαλλία με 2-0!!!

Αν τώρα η Γερμανία χάσει από την Ουγγαρία και η Πορτογαλία χάσει από την Γαλλία οι Γερμανοί θα προκριθούν φθάνει να μην χάσουν με την σειρά τους πάνω από 2 τέρματα διαφορά

Αυτά τα αποτελέσματα έχουν να κάνουν με τις Ουκρανία και Φιλανδία που είναι στην 3η θέση των ομίλων τους αλλά έχουν αρνητικό συντελεστή τερμάτων σε αντίθεση με Γερμανία και Πορτογαλία που έχουν θετικό συντελεστή τερμάτων.

Στην εξίσωση αυτή μπαίνει και η Ισπανία που είναι για την ώρα στην 3η θέση στον 5ο όμιλο και απόψε προκρίνεται ασφαλώς με νίκη επί της Σλοβακίας αλλά και με ισοπαλία εφόσον η Πολωνία δεν κερδίσει την Σουηδία. Εάν τώρα η Σουηδία κερδίσει ή φέρει ισοπαλία με την Πολωνία, και η Ισπανία κερδίσει την Σλοβακία τότε οι Σλοβάκοι πέφτουν στην 3η θέση με 3 βαθμούς και ενώ τώρα έχουν συντελεστή τερμάτων 0 (2-2). Εδώ οι Σλοβάκοι δεν θα προκριθούν αφού ακόμη και να χάσουν με 1-0 θα έχουν χειρότερη επίθεση από Πορτογαλία ή Γερμανία, Ουκρανία οπότε μένουν εκτός συνέχειας. Για να προκριθούν οι Σλοβάκοι θα πρέπει μία εκ των Πορτογαλία ή Γερμανία να χάσει με πέραν των 3 τερμάτων διαφορά…Με όλα αυτά τα δεδομένα και σενάρια θεωρείται απίθανο να προκριθεί η Φιλανδία με τον συντελεστή τερμάτων 1-3.

Αυτή την ώρα η Βαθμολογία των τρίτων ομάδων είναι η ακόλουθη με τις Τσεχία και Ελβετία με 4 βαθμούς να έχουν ήδη προκριθεί και τις Πορτογαλία και Ισπανία να έχουν τα αποψινά παιγνίδια.

1.Ελβετία4-5 (-1)4
2.Τσεχία3-2 (+1)4
3.Πορτογαλία5-4 (+1)3
4.Ουκρανία4-5 (-1)3
5.Φιλανδία1-3 (-2)2
6.Ισπανία1-1 (0)2
Previous Article

Ενδιαφερόμενη η Πορτογαλία αλλά το γόητρο μετρά για την Γαλλία!!!

Next Article

Πλήγμα για την Ολλανδία που χάνει τον Λουκ Ντε Γιονγκ