29 Μαρτίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

Ένα παιχνίδι όλη η χρονιά

πρωτιά

Πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι στο ΣΕΦ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε με το αποτέλεσμα να κρίνει και την ευρωπαϊκή τους χρονιά για φέτος. Ο Κώστας Αμοιρίδης αναλύει τις σημερινές αναμετρήσεις και κρατά δύο επιλογές.

Καλημέρα σε όλους και καλή στοιχηματική εβδομάδα. Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με 3 ματς στη Euroleague σήμερα και αύριο όπου 6 ομάδες διεκδικούν 3 εισιτήρια για το FInal-4, μιας και παίζουν όλη την ευρωπαϊκή τους χρονιά σε 40 αγωνιστικά λεπτά. Το ίδιο περίπου ισχύει και στην Ισπανία με τη Γρανάδα να έχει αγώνα φωτιά το βράδυ με τη Σαραγόσα.

(21:30) Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε

Φτάσαμε αισίως στο 5ο παιχνίδι της σειράς και όλα θα κριθούν στο ΣΕΦ για τις δύο ομάδες. Μέχρι τώρα η εικόνα του Ολυμπιακού δεν είναι η καλύτερη δυνατή, καθώς παρουσιάζει κενά διαστήματα σε άμυνα και επίθεση, κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει στην κανονική διάρκεια. Από την άλλη πλευρά η Φενέρμπαχτσε παρά τις σημαντικές απουσίες των Γουιλμπέγκιν κι Μπούκερ έχει παρουασιαστεί αρκετά μαχητική, με τον Ιτούδη να αναδεικνύει συνεχώς νέους πρωταγωνιστές. Μεταξύ αυτών φυσικά και ο Κάρσεν Έντουαρτς, ένας παίκτης που είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής μέσα στη χρονιά. Επίσης είναι πολύ σημαντικό ότι ο Γουιλμπέγκιν ήταν στη δωδεκάδα στο 4ο ματς, δείγμα ότι μπορεί να πατήσει παρκέ απόψε.

Η προϊστορία έχει δείξει ότι δεν έχουμε μπρέικ σε πέμπτο παιχνίδι, κάτι που προφανώς ευνοεί τους γηπεδούχους. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο παιχνίδι και τη διαφορά που ήταν σχετικά μεγάλη, όλα τα υπόλοιπα ματς είχαν κλειστό σκορ. Θεωρώ ότι κομβικό σημείο στο ματς θα είναι αφενός οι απουσίες για τις δύο ομάδες, αφετέρου ο τρόπος αντίδρασης του Ολυμπιακού. Θυμίζω ότι για τους ερυθρόλευκους ο Παπανικολάου είχε ίωση και είναι αμφίβολος για το σημερινό ματς, αν και θεωρώ απίθανο να το χάσει.

Αναμένω να δούμε χαμηλό σκορ κυρίως γιατί το αποτέλεσμα του αγώνα κρίνει όλη την ευρωπαϊκή χρονιά των δύο ομάδων. Καμία δεν θέλει να χάσει συνεπώς το βάρος θα είναι τεράστιο, ειδικά για τον Ολυμπιακό, καθώς ενδεχόμενη αποτυχία θα είναι καταστροφή με βάση την εως τώρα εικόνα του.

Εκτίμηση:

Περιμένω κλειστό μάτς και σκορ από τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός θα έχει το άγχος και την πίεση του φαβορί αλλά και η Φενέρμπαχτσε ξέρει ότι πρέπει να κερδίσει για να πάει στο Final-4. Επιλογή το διπλό +12.5 & Φενέρ Under 79.5 πόντοι σε απόδοση 1,83.

(22:30) Γρανάδα-Σαραγόσα

Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον, καθώς η Γρανάδα παίζει όλη τη χρονιά, την παραμονή της στο σημερινό ματς. Πιο συγκεκριμένα, χωρίς τη σημερινή μένουν άλλες 2 αγωνιστικές για τη λήξη της κανονικής διάρκειας. Η Γρανάδα την επόμενη αγωνιστική πηγαίνει στην έδρα της Μπέτις και τελευταία αγωνιστική παίζει εντός έδρας με τη Μπανταλόνα. Αντίθετα η Μπέτις παίζει σήμερα με στη Χιρόνα και τελευταία αγωνιστική εντός έδρας με τη Ρεαλ Μαδρίτης. Η βαθμολογία τη δεδομένη στιγμή είναι 16 βαθμοί για τη Γρανάδα (εντός ζώνης υποβιβασμού) και 18 για τη Μπέτις.

Στο αγωνιστικό σκέλος η Γρανάδα πήρε και τον Τόμασον από τον Προμηθέα, ο οποίος έπαιξε ήδη με την Ομπραντόιρο. Από την άλλη πλευρά η Σαραγόσα με 24 βαθμούς δεν κινδυνεύει, καθώς ακόμα και στο 3/3 για τη Γρανάδα φτάνει τους 22 βαθμούς. Με βάση το πρόγραμμα η Γρανάδα υπολογίζει μάξιμουμ 2 νίκες και φυσικά μία λιγότερη να κάνει η Μπέτις. Μέχρι τώρα ότι έχει καταφέρει από νίκες το έχει πετύχει εντός έδρας με 6 νίκες και 9 ήττες.

Μπορεί η Σαραγόσα να έχει δείξει ότι παίζει στα ίσια τα παιχνίδια , ωστόσο το κίνητρο για τη Γρανάδα είναι τεράστιο. Ξέρει ότι αν χάσει σήμερα ουσιαστικά τελειώνει η φετινή της χρονιά, καθώς πολύ δύσκολα θα μπορεί να καλύψει τη διαφορά από τη Μπέτις.

Εκτίμηση:

Σημείο κινήτρου αποκλειστικά και φυσικά οι τιμές είναι όπως πάντα εποχικές. Σε τέτοιες περιπτώσεις εμείς χάνουμε ένα σημείο, η ομάδα όμως πολλά περισσότερα. Επιλογή ο άσος σε απόδοση 1,67.

Μονά Αποδεκτά:

21:30 Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε: 2 (+12.5) πόντοι & Φενέρμπαχτσε Under 79.5 πόντοι || 1,83 @ 20 Units

22:30 Γρανάδα-Σαραγόσα: 1 || 1,67@ 40 Units

Previous Article

Champions League: Να αποφύγει τα περσινά η Σίτι

Next Article

Η φόρμα δείχνει Ίντερ, η φανέλα Μίλαν