24 Απριλίου, 2024
Bethoop.gr || Το στοίχημα στα καλύτερα του||

“Έκοψε” μεγάλα ονόματα στην Ολλανδία ο Φράνκ Ντε Μπουρ

Την τελική 26άδα της Εθνικής Ολλανδίας για το Euro 2020 ανακοίνωσε ο Φρανκ Ντε Μπουρ. Αρκετοί ήταν οι παίκτες της προεπιλογής που είδαν τελικά να αποκλείονται, ενώ ήδη κάποιοι προχώρησαν και συνδύασαν τους αποκλεισμούς με την άρνηση κάποιων παικτών να προχωρήσουν σε εμβολιασμό.

Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν ο Στίβεν Μπεργκβάιν της Τότεναμ, ο Μάρκο Μπίζοτ της Αλκμααρ, ο Χανς Χάτεμπουρ της Αταλάντα, ο Ρικ Κάρσντορπ της Ρόμα, ο Κένι Τετέ της Φούλαμ, ο Τζερεμάια Σεντ Γιουστ της Μάιντς, ο Τόνι Βιλχένα της Κράσνονταρ και ο Ανουάρ Ελ Γκαζί της Άστον Βίλα.

«Αρκετοί παίκτες εμβολιάστηκαν. Είναι όμως επιλογή του καθενός αφού κάποιοι παίκτες δεν έχουν κάνει το εμβόλιο και δεν μπορώ να υποχρεώσω κανένα να το κάνει. Νομίζω 6 παίκτες δεν έκαναν το εμβόλιο και αύριο (σήμερα) θα το κάνω και εγώ αφού έλαβα την περασμένη βδομάδα ειδοποίηση» δήλωσε χθες ο Φρανκ Ντε Μπουρ.

Στην αποστολή πάντως βρίσκεται ο Ντάνι Μπλίντ, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από τον Μάρτιο, όταν και τραυματίστηκε στον αστράγαλο με το Γιβραλτάρ και ακολούθως χειρουργήθηκε.

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής Ολλανδίας

Τερματοφύλακες: Γιάσπερ Σίλεσεν (Βαλένθια), Τιμ Κρουλ (Νόριτς), Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ (Αγιαξ)

Αμυντικοί: Νέιθαν Ακέ (Μάντσεστερ Σίτι), Ντάνι Μπλιντ (Άγιαξ), Ματάις ντε Λιχτ (Γιουβέντους), Στέφαν ντε Φράι (Ιντερ), Ντένζελ Ντάμφρις (Αϊντχόφεν), Γιούριεμ Τίμπερ (Αγιαξ), Πάτρικ φαν Αανχολτ (Κρίσταλ Πάλας), Γιουλ Φέλτμαν (Μπράιτον), Οουεν Βάινταλ (Αλκμααρ)

Μέσοι: Φρένκι ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Μάρτεν ντε Ρουν (Αταλάντα), Ράιαν Γκράφενμπερχ (Αγιαξ), Ντάβι Κλάασεν (Αγιαξ), Τόνι Κουπμάινερς (Αλκμααρ), Ντόνι φαν ντε Μπέεκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ (Λίβερπουλ)

Επιθετικοί: Στέφεν Μπέργκχάους (Φέγενορντ), Λούουκ ντε Γιονγκ (Σεβίλη), Μέμφις Ντεπάι (Λιόν), Κόντι Γκάκπο (Αϊντχόφεν), Ντόνιελ Μάλεν (Αϊντχόφεν), Κουίνσι Πρόμες (Σπαρτάκ Μόσχας), Βουτ Βέγκχορστ (Βόλφσμπουργκ)

Previous Article

Euro 2020: Παρουσίαση και μακροχρόνια Δανίας

Next Article

4ος όμιλος: Με φαβορί για τις δυο πρώτες θέσεις και μάχη για την 3η